*D~A~D*
Δραστήριο μέλος

αντε να δουμε τι θα βρουμε

αντε με τετοια κουκλαρα θα βγουνε κατι γατακια,κατευθειαν για φαγωμα αχαχαχααχαχα
,λες να εισαι τυχερη συντομα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Τελικα ο σιμπακος θα μας περιμενει,οποτε σε εναμισι μηνα περιπου θα κανουμε μια ακομη προσπαθεια σοκολατοπαρασκευης!Περισσοτερα νεα στο νημα της κοπελας μας.![]()
Ε δε μπορει,ειμαι σιγουροτατος θα ειναι και η τυχερη

οσο να πεις θα ειναι και ποιο εμπειρος αυτη την φορα ιχιχιχι

και συντομα θα εχουμε Σιαμομπεμπακια

moukelis
Επιφανές μέλος
Ειναι και κουκλος αρσενικος,και εχει αψογο χαρακτηρα,τοσο γλυκος και τρυφερος μαζι της...Οταν πηγα να την παρω σκαρφαλωνε στο τζιν για να μην του την παρω στη γατοφορο.
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Μακαρι!
Ειναι και κουκλος αρσενικος,και εχει αψογο χαρακτηρα,τοσο γλυκος και τρυφερος μαζι της...Οταν πηγα να την παρω σκαρφαλωνε στο τζιν για να μην του την παρω στη γατοφορο.
Ερωτας ε?

αρα θα κανουν κατι παιδια μεσα απο την αγαπη τους

ποσα λες να κανουν Δωρα?

25 καλα ειναι?
για να μας φτασουν κιολας αχααχαχαχαχαχα
moukelis
Επιφανές μέλος
Ερωτας δε λες τιποτα,την επλενε,καθοταν μαζι στη γατοπολυκατοικια...Απο την πρωτη στιγμη κολλησαν τις μυτουλες τους.Πολυ ταιριαστο ζευγαρι,στενοχωρηθηκα οταν τα χωρισαμε...Ερωτας ε?
αρα θα κανουν κατι παιδια μεσα απο την αγαπη τους
ποσα λες να κανουν Δωρα?
25 καλα ειναι?για να μας φτασουν κιολας αχααχαχαχαχαχα
![]()

Η γιατρος μας μας ειπε τρια,το πολυ τεσσερα.Ειναι πολυ μικροσωμη γατουλα και ειναι πρωτη γεννα,οποτε...Παντως ποτε δεν ξερεις,μια γατουλα που ειχαμε στην αυλη ηταν πολυ πολυ μικροσωμη,εμεινε εγκυος πεντε μηνων περιπου,κι εκανε εξι.

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Ερωτας δε λες τιποτα,την επλενε,καθοταν μαζι στη γατοπολυκατοικια...Απο την πρωτη στιγμη κολλησαν τις μυτουλες τους.Πολυ ταιριαστο ζευγαρι,στενοχωρηθηκα οταν τα χωρισαμε...
Η γιατρος μας μας ειπε τρια,το πολυ τεσσερα.Ειναι πολυ μικροσωμη γατουλα και ειναι πρωτη γεννα,οποτε...Παντως ποτε δεν ξερεις,μια γατουλα που ειχαμε στην αυλη ηταν πολυ πολυ μικροσωμη,εμεινε εγκυος πεντε μηνων περιπου,κι εκανε εξι.![]()
1 Οταν λες γατοπολυκατοικια?

2 Ειναι καρμικο τοτε να γινουν και επισημα ζευγαρακι με παιδακια

3 Μια χαρα ειναι 3-4,τελεια

4 Μην στεναχωριεσαι Δωρα μου,συντομα και παλι μαζι θα ειναι

5 Καρπερη και μικρομανα η μικροκαμωμενη εξωτερικη φιλη σου

moukelis
Επιφανές μέλος
Γατοπολυκατοικια ειναι ενα μεγαλο κρεμαστο παιχνιδι με οροφους που εχουμε σχεδον ολοι στο φορουμ.Εκει μπορουν να σκαρφαλωνουν και να παιζουν,στον τελευταιο οροφο εχει και γουνινο πατωματακι για να ξαπλωνουν.Ειναι πιο βολικο απο το γατοδεντρο αν εχεις μικρο σπιτι(οπως εγω τωρα εδω που ειμαι) κι εμενα τροχιζουν και τα νυχια τους εκει.1 Οταν λες γατοπολυκατοικια?
2 Ειναι καρμικο τοτε να γινουν και επισημα ζευγαρακι με παιδακια
3 Μια χαρα ειναι 3-4,τελεια
4 Μην στεναχωριεσαι Δωρα μου,συντομα και παλι μαζι θα ειναι
5 Καρπερη και μικρομανα η μικροκαμωμενη εξωτερικη φιλη σου![]()
Η Αμελι μας,ετσι λενε τη γατουλα που σου ειπα,τελικα ηταν πολυ τυχερη,την ζητησαν για ενα φιλμακι μικρου μηκους,και η κοπελα με παρακαλεσε να κρατησει και την ιδια και τα μικρα της.

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Γατοπολυκατοικια ειναι ενα μεγαλο κρεμαστο παιχνιδι με οροφους που εχουμε σχεδον ολοι στο φορουμ.Εκει μπορουν να σκαρφαλωνουν και να παιζουν,στον τελευταιο οροφο εχει και γουνινο πατωματακι για να ξαπλωνουν.Ειναι πιο βολικο απο το γατοδεντρο αν εχεις μικρο σπιτι(οπως εγω τωρα εδω που ειμαι) κι εμενα τροχιζουν και τα νυχια τους εκει.
Η Αμελι μας,ετσι λενε τη γατουλα που σου ειπα,τελικα ηταν πολυ τυχερη,την ζητησαν για ενα φιλμακι μικρου μηκους,και η κοπελα με παρακαλεσε να κρατησει και την ιδια και τα μικρα της.![]()
Α ναι ξερω για τι πραγμα μιλας,για την γατοπολυκατοικια

επισης η γατουλα ειχε την ιδια τυχη με την αλλη Αμελι
,την Οντρευ Τοτου
στην ταινια Αμελι
,και οι δυο πρωταγωνιστριες ε?
moukelis
Επιφανές μέλος
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Γιατι εγω θεωρω πως ειναι η πρωτη γατα του Σιαμ(1 φωτογραφια) οπως εγω ξερω πως ειναι

zina
Πολύ δραστήριο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
ελπιζουμε ο σιμπακος να σταθει στο υψος των περιστασεων αυτη τη φορα!!!!!

ποσο θα την αφησεις αυτη τη φορα Δωρα???
θα σας δουμε ελπιζω και απο κοντα αυτη τη φορα!!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
Τι εννοεις;Υπαρχουν δυο τυποι,ο παραδοσιακος,που ειναι πιο στρογγυλη η φατσουλα και γενικα το σωμα,και ο μοντερνος,που εχει δημιουργηθει με επιλεκτικη εκτροφη τα τελευταια χρονια,με μακρια μουσουδα και πολυ λεπτοκαμωμενο σωμα.Γιατι εγω θεωρω πως ειναι η πρωτη γατα του Σιαμ(1 φωτογραφια) οπως εγω ξερω πως ειναι![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε πολυ...Εγω το Μοιρακι το λατρευω γιατι μοιαζει σαν ζινοπαιδο, ιδια η Σισσυ της μαμας μου . Αν την ζευγαρωσεις μπορω να περιμενω αιωνες γιατι ειναι απαραμιλης ομορφιας.Εκτος αυτου εχω την σιγουρια που υπογραφει το ονομα Δωρα . Δεν εχω κανενα λογω να ξενοκοιταξω,παρα μονο οταν μου πεις " Ντινακι, το Μοιρακι μου θα το στειρωσω¨" . Μονο τοτε.Παρεπιμποντως η πρωτη φωτο απο τις τελευταιες που εβαλες ιδια η Ζινα στα νιατα της.
![]()

Η αληθεια ειναι οτι δεν ηθελα να σας κανω να περιμενετε,ξερω ποσο θελετε ενα μωρακι και δεν θελω να χασετε καποια ευκαιρια περιμενοντας τη μικρη μου.Δεν το θεωρω ξενοκοιταγμα,προς Θεου,απλα δεν θελω να σας καθυστερω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool