Σιαμ-maniacs; :D

Μμμμ..........τα blue point θα ελεγα ειναι πιο ομορφα!Υπαρχει καποιος ορος να ρωτησω αν ειναι ζωο συντροφιας?:hmm:Ευχαριστω για τη διαφωτιση!
Υγ:μου ειπε οτι στη τιμη περιλαμβανονται ολα τα εμβολια και ολα τα εγγρφα του γατου και το μικροτσιπ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μμμμ..........τα blue point θα ελεγα ειναι πιο ομορφα!Υπαρχει καποιος ορος να ρωτησω αν ειναι ζωο συντροφιας?:hmm:Ευχαριστω για τη διαφωτιση!
Υγ:μου ειπε οτι στη τιμη περιλαμβανονται ολα τα εμβολια και ολα τα εγγρφα του γατου και το μικροτσιπ!
Κι εμενα μου αρεσουν πιο πολυ,αλλα γουστα ειναι αυτα.Φωτογραφια δεν ειχε να σου δειξει;Ή τους γονεις;Εχεις λινκ;
Θα τη ρωτησεις αν ειναι pet,breed ή show κι αν θα σου το δωσει στειρωμενο ή με ορο στειρωσης στο συμβολαιο υιοθεσιας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.supanickasiamese.com/supakittens.html
Eδω ειναι οι γονεις και τα μικρα!Δεν το ρωτησα αλλα λογικα θα ειναι με ορο στειρωσεις αφου δινεται 4μηνων!Διορθωσε με:απο 6μηνων και μετα δε γινεται η στειρωση?:redface:

https://www.supanickasiamese.com/supakittens.html
Eδω ειναι οι γονεις και τα μικρα!Δεν το ρωτησα αλλα λογικα θα ειναι με ορο στειρωσεις αφου δινεται 4μηνων!Διορθωσε με:απο 6μηνων και μετα δε γινεται η στειρωση?:redface:
Δεν εχει σημασια η ηλικια που θα το παρεις,αν ειναι ειναι Breed δεν θα υπαρχει ορος στειρωσης.Εδω γινεται στους εξι μηνες,στο εξωτερικο γινεται με ασφαλεια απο τεσσαρων μηνων οποτε μπορει να στη δωσουν ηδη στειρωμενη.;)
Ωραιοι γονεις!Ποιο απο ολα τα μικρα σε ενδιαφερει;

O palouse στη μεσαια φωτο!Επειδη δεν εχω καταλαβει πολυ καλα....:(ποια η διαφορα breed και ποια pet!:redface:

Ωραια γατουλα!
Τα pet ειναι συνηθως γατακια με καποιο μορφολογικο "ελαττωμα" που δε συμμετεχουν στην εκτροφη για να μην το μεταφερουν στις επομενες γενιες και χαλασουν τη γραμμη.Τα breed εχουν ολα τα μορφολογικα σημαδια της ρατσας ακεραια και "χρησιμοποιουνται" και για αναπαραγωγη.

O palouse στη μεσαια φωτο!Επειδη δεν εχω καταλαβει πολυ καλα....:(ποια η διαφορα breed και ποια pet!:redface:
Κατσε γιατι με μπερδεψες...ο Palouse ειναι αγορακι.Τι χρωμα ειναι;

Ωραια γατουλα!
Τα pet ειναι συνηθως γατακια με καποιο μορφολογικο "ελαττωμα" που δε συμμετεχουν στην εκτροφη για να μην το μεταφερουν στις επομενες γενιες και χαλασουν τη γραμμη.Τα breed εχουν ολα τα μορφολογικα σημαδια της ρατσας ακεραια και "χρησιμοποιουνται" και για αναπαραγωγη.
Yπαρχει περιπτωση λες να μου δωσουν breed χωρις ορο για στειρωση!Δε μου φαινεται πολυ πιθανο!Θα το ρωτησω!

Κατσε γιατι με μπερδεψες...ο Palouse ειναι αγορακι.Τι χρωμα ειναι;
Ειναι αρσενικο και blue point η lilac point απ'οτι λεει!

Ειναι αρσενικο και blue point η lilac point απ'οτι λεει!
Μου το γραφει στο e-mail το χρωμα!

Ναι,τα Breed τα δινουν ακριβοτερα και χωρις ορο για στειρωση.Ωραιος θα ειναι αν ειναι μπλε ή λιλα...κριμα που θα στειρωθει η μικρη μου μετα τη γεννα,θα εκαναν πολυ ομορφα μωρα αν ειναι breed τελικα.

Ναι,τα Breed τα δινουν ακριβοτερα και χωρις ορο για στειρωση.Ωραιος θα ειναι αν ειναι μπλε ή λιλα...κριμα που θα στειρωθει η μικρη μου μετα τη γεννα,θα εκαναν πολυ ομορφα μωρα αν ειναι breed τελικα.
Καλημερα!Δε πειραζει ολο και καποια σιαμουλα θα κανει!;)

Περιμενω απαντηση τωρα ποσο δινει τα breed!

Τι εννοεις;:confused:
Να σου πει κιολας ποια ειναι Breed για να ξερεις αν ειναι απο αυτα που σου αρεσουν.

Τι εννοεις;:confused:
Να σου πει κιολας ποια ειναι Breed για να ξερεις αν ειναι απο αυτα που σου αρεσουν.
Ενοοω σε ποια τιμη δινει τα breeds!Oλα τα γατακια ειναι διαθεσιμα απλα φυσικα με διαφορετικη τιμη!Δεν ειναι καποια για breed και καποια αλλα για παρεα!Τουλαχιστον αυτο καταλαβα απο τα μνμτ του!

Ηθελα να πω οτι ολο και καποιο θυληκο θα γεννηθει αφου θα στειρωσεις τη μανα!

Ηθελα να πω οτι ολο και καποιο θυληκο θα γεννηθει αφου θα στειρωσεις τη μανα!
Σε αυτο πηγαινε η ερωτηση...;)
Σιγουρα θα κανει και καποιο κοριτσακι,αλλα δε νομιζω να μπορεσουμε να κρατησουμε γατακι.
Αληθεια,αν ζευγαρωσει κλασσικο με μοντερνο σιαμ τι θα βγει;:confused:Μαλλον ενα ενδιαμεσο...Παρολα αυτα,ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα προοπτικη...ειδικα αν παρεις λιλα.;)

Σε αυτο πηγαινε η ερωτηση...;)
Σιγουρα θα κανει και καποιο κοριτσακι,αλλα δε νομιζω να μπορεσουμε να κρατησουμε γατακι.
Αληθεια,αν ζευγαρωσει κλασσικο με μοντερνο σιαμ τι θα βγει;:confused:Μαλλον ενα ενδιαμεσο...Παρολα αυτα,ειναι μια πολυ ενδιαφερουσα προοπτικη...ειδικα αν παρεις λιλα.;)
Το πολυ πολυ να δημιουργηθει νεος τυπος σιαμ!:lol::lol:
Παντως μου ειπε οτι breed δινεi μονο και μονο αυστηρα σε οποιον το θελει για εκτροφειο!Αρα τα υπολοιπα τα δινει στειρωμενα!:(

Αααα.........και κατι αλλο!Οποιος ενδιαφερεται για σιαμ απο εκτροφειο του εξωτερικου θα του συνιστουσα τη soupasiamese!(Mπορεις να στειλεις και μνμ στα Ελληνικα μια που εχει σχεσεις με dellepnika siamese που το εχει ενας Ελληνας)
Διαφημιση δε θελω να κανω αλλα εχει 4μερες που εστειλα mail σε 4εκτροφεια και δεν απαντησες κανεις!Αυτη μου απαντησε σε λιγες ωρες και οτι της ρωταω απανταει κατευθειαν!

Μπραβο της,πολυ καλη η επαφη με τους ενδιαφερομενους!
Που εχει εδρα;Ποτε θα πας να το παραλαβεις;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back