Σιαμ-maniacs; :D

Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά:D.Ολο αυτό τον καιρό που είμαι στο site κατάλαβα οτι έχεις πολλές γνώσεις σε οτι αφορά τα σιάμ.Επειδή κι εγώ τα λατρεύω,θα σου ήταν εύκολο να μου συστήσεις αν ξέρεις,κάποιο αξιόπιστο βιβλίο που να τα αφορά;Ευχαριστώ και εύχομαι στην κούκλα σου καλή γέννα:):).

Εγώ ξέρω ένα βιβλίο που λέει για Σιαμ γιατί έχω γάτα Σιαμ.ΑΛλά δεν το βρίσκω.Μόλις το βρω θα σας πω τ΄τλο,συγγραφέας κλπ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ήρθα και εγώ στην παρέα των Σιάμ-Maniacs.Με λένε Σίσσυ και είμαι μια μικρή αλλά πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνιδα!!!Μου αρέσει ο φακός και η διασημότητα:DΤο έχουμε εμείς οι Σιαμέζες φαίνεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστουμε πολυ πολυ για τις ευχες!
Διαβαζεις στα αγγλικα;
Οχι.Μόνο γαλλικά και ιταλικά.

Εγώ ξέρω ένα βιβλίο που λέει για Σιαμ γιατί έχω γάτα Σιαμ.ΑΛλά δεν το βρίσκω.Μόλις το βρω θα σας πω τ΄τλο,συγγραφέας κλπ
url=https://mycat.e-steki.gr/gallery/showimage.php?i=9918&c=favorites]
8_770740_thumb.jpg
[/url]Σ ευχαριστώ πατριωτάκι :up::up::up:,θα περιμένω.

Ήρθα και εγώ στην παρέα των Σιάμ-Maniacs.Με λένε Σίσσυ και είμαι μια μικρή αλλά πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνιδα!!!Μου αρέσει ο φακός και η διασημότητα:DΤο έχουμε εμείς οι Σιαμέζες φαίνεται.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Σίσσυ.Εγώ είμαι ο Σπίθας και είμαι όνομα και πράγμα όπως λέει η γατοχαζομαμά μου:up::up:.Αν θέλεις πες μας λίγα λόγια για σένα πρώτη εσύ και μετά εγώ:):).

Σιαμεζομανεις καλησπερα.Εχω καιρο να γραψω και σας πεθυμησα. Καλο σας μηνα με τα σιαμεζακια σας αγκαλια.

Καλημερα Ζινα....:D
Καλημερα Σισσυ... Καλως ηρθες στην παρεα μας....:)

Σας παραθετω δυο ομορφους μυθους σχετικα με τις κοντες ουριτσες και τις ουρες με κομπους των σιαμ.Αν προλαβω το απογευμα ισως τους μεταφρασω.
[FONT=Tempus Sans ITC, Arial, Comic Sans MS][FONT=Arial, Comic Sans MS, Comic Sans][SIZE=-1]Years ago features such as crossed eyes and kinked tail were looked on as characteristics of the breed and many legends exist as to their origin. [/SIZE][/FONT]

[SIZE=-1][FONT=Tempus Sans ITC, Arial, Comic Sans MS]
siamesering.gif
It was said that a Princess of the Royal House of Siam used her cat's tail as a ring-stand while she was bathing. The kink in the tail prevented the rings from falling off and being lost. Another legend accounts for both the cross-eyed feature as well as the development of the kink. Once, when all the men of Siam left their homes to defend their kingdom, just two cats - one male Siamese, Tien, and one female Siamese, Chula - remained in order to guard Buddha's golden goblet in the sacred temple. The male cat became pretty restless and, after mating the female Siamese, left her in order to find another priest to look after the temple. The female, apparently, was so overwhelmed by the responsibility of guarding the Buddha's treasure that she never once glanced away from the goblet, wrapping her long tail around its stem to prevent theft in case she should fall asleep. As time passed waiting for Tien to return with a new master, she could no longer forstall the birth of her kittens, who all arrived with the physical characteristics that she herself had acquired during her period as watchguard - a kinked tail and crossed eyes. Just occasionally, even today, kittens are born with these features - so the legends are kept alive. [/FONT][/SIZE]

[SIZE=-1][FONT=Tempus Sans ITC, Arial, Comic Sans MS]Από το https://www.siamesekitties.com/infopage.html[/FONT][/SIZE]
[/FONT]
τι ωραιοι μυθοι....:)κι εμεις παραμυθογατα ειμαστε, γι'αυτο μας αρεσουν:P

σιαμεζόφιλοι σας προσκαλώ στην αντεπίθεση οι βιρμανόφιλοι μας έχουν πάρει φαλάγκι :lol::lol::lol:

Παύλο αφιερωμένο .. μετά το καφέ κάναμε 'κατάθεση' στο Γεραμά :D

medium.jpg
medium.jpg

https://www.pbase.com/image/112295099
https://www.pbase.com/image/112295098
:up::up::up:

Τι κουκλι...

Για το γατί,για τον Παυλή και για σένα δεν εκφέρω γνώμη να μην το πάρετε πάνω σας.:lol:

Για το γατί,για τον Παυλή και για σένα δεν εκφέρω γνώμη να μην το πάρετε πάνω σας.:lol:

Άσχετο,αλλά πια είναι η Breena στην υπογραφή σας;

Αγνουλα δες το θεμα της Μόιρας.

Οποιος ξέρει κάποιο καλό βιβλίο σχετικό με τα σιάμ,θα ήθελα αν είναι εύκολο, να μου το συστήσει.Ευχαριστώ.

Καλε το καινουριο μωρο της Δωρας. Δωρα μου δεν ξερω αν σου το εγραψα αλλα και αυτο το μωρο ειναι κουκλι .Αλλα ξερεις οτι εγω εχω τρελη αδυναμια στη Μόιρα και γενικα στη ρατσα της:up:

Ευχαριστουμε για το κοπλιμαν,ολα τα γατακια ειναι πολυ πολυ ομορφα,το καθενα με τον δικο του τροπο.
Η αδυναμια σας σαβουρωνει παλι και δεν ειναι διολου χαριτωμενη αυτη τη στιγμη!:lol:

Γιατι καλε λες τετοια για το κοριτσι . Κατσε να ερθεις στη θεση της και τα λεμε . Φιλια σε ολα τα γατακια του κοσμου, που λατρευω.

Δε νομιζω να βρεθω ποτε στη θεση της,με πεντε γατακια στην κοιλια δλδ.
Φιλια πολλα!

Σιαμ καλησπερα σας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back