Σκάβοντας τη γλάστρα του σπιτιού!!!

sophiak

Νεοφερμένο μέλος

Ο sophiak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Φίλοι βοήθεια...
Εβαλα μέσα (απτο μπαλκόνι) μια γλάστρα (που της είχε και πέρσι αλλάξει τα φώτα), που γύρω -γύρω έχω βάλει και καλαμάκια και συνεχίζει να την σκάβει και να διαλύει το φυτό. Την μάλωσε πριν 3 μέρες πολύ έντονα και ενώ δεν την είχε ακουμπήσει σήμερα το πρωί το μισό χώμα της γλάστρας (και μιλάμε για μεγάλη γλάστρα) ήταν στο πάτωμα και το χειρότερο...Τα έκανε μέσα στην γλάστρα!!!!!! Ενώ η τουαλέτα της ΄΄ηταν καθαρή και στο συνηθισμένο σημείο...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!! (έχω δοκιμάσει και το σπρέι ΣΤΟΠ..δεν έκανε τίποτα απλά βρώμαγε το δωμάτιο...):(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάλυψε το χώμα, ώστε να μην έχει πρόσβαση.
Μπορείς να βάλεις βότσαλα ή πλέγμα (εκτός από το συνηθισμένο πλαστικό, υπάρχουν και κάποια μεταλλικά, σα σχάρες, που είναι πιο όμορφα, αλλά δεν ξέρω πού μπορείς να τα βρείς):hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ίσως σε μαγαζί τύπου πράκτικερ;

Να βάλεις μεγάλα και βαριά βότσαλα.

Εγώ πάντος που έχω βάλει και πλαστικό και βότσαλα μεγάλα γυάλινα από το ΙΚΕΑ πάλι βρίσκω χώματα! Παίρνουν τα βότσαλα και παίζουν και τραβάνε το πλέγμα με τα νύχια και το βγάζουν. Έχω δε την υποψία ότι ο μικρός έχει κάνει πιπί του μια-δυο φορές μέσα. Πλέον οι γλάστρες δεν περιέχουν λουλούδια γιατί τα έχουν τσουρομαδήσει αμφότεροι οι γάτοι μου, αλλά χρησιμεύουν ως μέρος για να ξαπλώνουν όπως θα δείτε εδώ. Και να σκεφτείτε ότι κάποτε είχαμε μια βεράντα όαση....:(

Ευτυχώς τα δικά μας (περιλαμβάνεται και ο Βάλε) είναι εντάξει σε αυτό το θέμα! Μόνο η Αργυρώ πετάει τα βοτσαλάκια και παίζει, αλλά τώρα έφερα και έβαλα μεγάλες πέτρες!
Πάντως ο Πίπης Ασπασία ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!:blink:

... αλλά τώρα έφερα και έβαλα μεγάλες πέτρες!
Πάντως ο Πίπης Ασπασία ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!:blink:
Ο.Κ. δεν σκάβουν έτσι, αλλά με τα λουλούδια τι γίνεται? Δεν τα τρώνε? Εμένα τα κομματιάζουν και παίζουν...:/:
Πράγματι! Το μόνο μικρό πάνω του που δείχνει ότι είναι μόνο 5 μηνών είναι το κεφαλάκι του. Το σώμα είναι όντως τεράστιο. Σαν να έχουν κολλήσει λάθος σώμα σε λάθος κεφάλι...:happy:

Ο.Κ. δεν σκάβουν έτσι, αλλά με τα λουλούδια τι γίνεται? Δεν τα τρώνε? Εμένα τα κομματιάζουν και παίζουν...:/:
Οχι. Μόνο χορταράκι που φυτεύω ή τους φέρνω από το δρόμο.
Πράγματι! Το μόνο μικρό πάνω του που δείχνει ότι είναι μόνο 5 μηνών είναι το κεφαλάκι του. Το σώμα είναι όντως τεράστιο. Σαν να έχουν κολλήσει λάθος σώμα σε λάθος κεφάλι...:happy:
:lol: Νομίζω ότι είναι της ηλικίας αυτό. Και η Αργυρώ είναι μικροκέφαλη.:hmm:

Το θέμα ειναι να μην τα κάνουν μέσα μια φορά, μετά το θεωρούν τουαλέτα...Πλέγμα και βότσαλα μάλλον ειναι η λύση. να μην μπορούν να σκάψουν κάν. Δεν είχα βέβαια ποτέ τέτοιο θέμα με τον Ραούλ, για αυτον οι γλάστρες ειναι κρεβάτι μόνο.

Το κρεβάτι δεν ειναι τοσο πρόβλημα αν δεν καταπλακώνουν το φυτο. Εγώ τον αφήνω σε μερικά και σε άλλα βάζω πολλά ξυλαράκια για να μην μπορεί να κάθεται. Οπότε αυτό προτείνω για λύση. Μερικές γλάστρες με μεγάλα φυτά για να μπορούν κάθονται μέσα (κανένα φικο, σεφλέρα, γιούκα) ώστε να σωθούν οι υπόλοιπες! :)

Ευχαριστώ για τις προτάσεις...Το περιέργο είναι οτι τα λουλούδια του μπαλκονιού δεν τα πειράζει...το πολύ πολυ κοιμάται στην ελιά. Αλλά αυτο μόλις το έβαλα μέσα (είναι εσωτερικού χώρου..) το έσκισε!!! Απότι κατάλαβα..θέμα εκπαίδευσης στο ζήτημα...δεν υπάρχει!!!!Και φυσικά μόνο όταν κοιμάμαι γίνονται οι ανασκαφές!!Οταν είμαστε μαζί στο δωμάτιο ούτε που να το φτύσει το φυτό!!!

Οταν είμαστε μαζί στο δωμάτιο ούτε που να το φτύσει το φυτό!!!
Εμάς πάλι δεν καταλαβαίνουν Χριστό! Το κάνουν και μπροστά μας! Όταν τους φωνάζω σταματάνε, με κοιτάνε απορημένα και ξαναρχίζουν! Με τον Χιόνη είχαμε βρει μια σειρά. Τους τελευταίους μήνες με τον Πίπη στο σπίτι χειροτέρεψε κι αυτός. Σου λέει γιατί ο μικρός κι όχι εγώ...:hmm:

κι εμεις κοιμομαστε στις γλαστρες. το ενα λουλουδακι ο εχει γαμ@#$ει. ευτυχως δεν τα εχει κανει εκει, απ'οσο ξερω βεβαια. παντως με τα φυλλα παιζει σαν τρελλη οταν πεφτουν στο μπαλκονι.

Εγω θυμαμαι περσυ τα χριστουγεννα, ημασταν ολοι μαζι στο σπιτι της γιαγιας μου και τρωγαμε.
Επειδη δεν ηθελα να αφησω την σαρδελα μονη της, την πηρα μαζι(εμεις μενουμε στον 1ο και η γιαγια στον 3ο). Καποια στιγμη, αρχισε η σαρδελα να σκαβει μια γλαστρα για να κανει την αναγκη της....Ποτε δεν εχει λερωσει εκτος αμμου, και η μοναδικη επαφη της με γλαστρα ηταν τοτε. Ποτε δεν τις πειραζει!!!:happy::happy::happy::happy::happy:

Εγώ με τα φυτά είμαι άχρηστη γενικά, αλλά μια γλάστρα με πλαστικό φυτό, δαπέδου, τη διαλύσανε.... :/::/::/:
Οπότε έχω και δικαιολογία πλέον.....

Δηλαδή μόνο τα δικά μου γατιά έχουν ταλέντο στην κηπουρική?:rolleyes: Τα καμάρια μου!!!:P

Εμείς με γλάστρες έχουμε τα εξής προβλήματα: Έχουμε μία γλάστρα που είναι τεράστια και έχει ένα λουλούδι κόκκινο που αρνείται πλέον να φυτρώσει και πολλά ψηλά φύλλα τα οποία έχει βάλει στο μάτι η Καρδοϊμούντα... παίρνει φόρα από το σαλόνι, τρέχει και πηδάει πάνω στη γλάστρα και τα πατικώνει...

Η Ρεγγίνα παλιά είχε αδυναμία σε μια τριανταφυλλιά (κοιμόταν στη γλάστρα και η τριανταφυλλιά κόντευγε να βγει να φυτρώσει στο πάτωμα...)... Βάλαμε την τριανταφυλλιά αλλού και την άφησε ήσυχη... Τώρα έχει μετατρέψει σε τουαλέτες τις γλάστρες των γειτόνων... Χθες μας τηλεφώνησε μία σκύλα που μένει στο 2ο όροφο της διπλανής πολυκατοικίας και παραπονέθηκε... Η άλλη στο ισόγειο την έπιασε ε'αυτοφώρω, πήγε να τη μαλώσει και τις έφαγε... Τι να κάνω? Θεωρεί περιοχή της τα μισά Τρίκαλα!!!

Ε, έχουν και κάποιο δίκιο οι γείτονες γιατι τα λουλούδια τους καταστρέφονται αν γίνονται τουαλέτα!
Θα πρέπει να την περιορίσεις κανονικά να μην πηγαίνει στους γείτονες.

Μωρέ το ξέρω ότι έχουν δίκιο, πώς να την κρατήσω κλεισμένη στο σπίτι δεν ξέρω... Αν και μάλλον θα την πάρω στη Θεσσαλονίκη... Μόνο να της βρω πρώτα γιατρό...

Μωρέ το ξέρω ότι έχουν δίκιο, πώς να την κρατήσω κλεισμένη στο σπίτι δεν ξέρω... Αν και μάλλον θα την πάρω στη Θεσσαλονίκη... Μόνο να της βρω πρώτα γιατρό...
Η γατούλα σου είναι στειρωμένη? Αν όχι είναι ένας βασικός λόγος για να την κοπανάει συνέχεια από το σπίτι...;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back