Ρεγγίνα
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δηλαδή είναι αστείρωτη???!!!!Καλέ, είναι τρελή η γάτα μου! Άμα θέλει γάτους, έχει στην αυλή 4-5 και έχει και 2 που πλέον τους ταΐζουμε κιόλας, τέτοια τσιμπούρια! Μια χαρά κούκλοι γάτοι, μέχρι και ένας Περσίας και δυνατοί και καθαροί κι απ'όλα! Για περιπολία βγαίνει, να ελέγξει την περιοχή της... Αφού δεν μπορεί να διώξει την κόρη της από το σπίτι, βάλθηκε να διώξει όλες τις γάτες απ'τα Τρίκαλα! Σαν αρσενικό κάνει! Άμα θέλει να ζευγαρώσει το καταλαβαίνουμε, αφού από μένα ζητάει γάτο!
Το βρίσκω λογικό να την κοπανάει....
Φοβάμαι ότι αργά ή γρήγορα θα την χάσεις τι γατούλα σου είτε επειδή θα ακολουθήσει κανέναν αρσενικό, είτε από καμιά αρρώστια! Άσε που μπορεί να πέσετε σε κανένα νευρικό γείτονα και να φάει καμιά φόλα....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Ο Μάγκας μου να δεις κηπουρική, είχε τη γλάστρα για κρεβάτι, για άμμο και ό,τι άλλο θέλεις (εδώ). Η δε ζαρντινιέρα που κρεμόταν στο κενό ήταν η αγαπημένη του. Πάθαινα πανικό όταν τον έβλεπα εκεί, δες εδώ. Τώρα βέβαια μεγάλωσε και δε χωράει πουθενά οπότε τις κόψαμε τις παλιές συνήθειες. Όπως και η γάτα τις αδερφής μου μικρή δεν είχε αφήσει γλάστρα για γλάστρα, ακόμα και τις ορχιδέες μέσα στο σπίτι είχε βάλει στο μάτι. Τώρα μεγάλωσε και δεν ασχολείται, έχει άλλα ενδιαφέροντα. Η καλύτερη λύση είναι μεγάλες πέτρες από την παραλία. Όσο για το ότι "Σαν να έχουν κολλήσει λάθος σώμα σε λάθος κεφάλι", δες εδώ λάθος κεφαλάκι σε λάθος πόδια. Ενώ όταν τον πήρα ήταν μόλις 400γρ, σήμερα έχει φτάσει τα 7,2 κιλά και όταν τεντώνεται φτάνει στον πάγκο της κουζίνας, δηλ. τουλάχιστον 85εκ!Δηλαδή μόνο τα δικά μου γατιά έχουν ταλέντο στην κηπουρική?Τα καμάρια μου!!!
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εγώ πάντως αν έβλεπα τον δικό μου ξαπλωμένο στη ζαρτινιέρα να αιωρείται στο κενό, θα είχα πάθει σίγουρα εγκεφαλικό!!!

Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρεγγίνα
Νεοφερμένο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Η επέμβαση για τη στείρωση θηλυκής γάτας κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ. Αν όντως σου είπαν τόσα, ρώτησε οπωσδήποτε και αλλού, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βρεις καλύτερη τιμή.Θέλουμε να τη στειρώσουμε, αλλά κάθε επέμβαση κοστίζει 250 ευρώ...
mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Την περασμένη Δευτέρα στείρωσε η αδερφή μου τη γάτα της και πλήρωσε 90 ευρώ (για αρσενικά δε είναι πιο φθηνά). Με 250 ευρώ στειρώνεις σχεδόν 3 γάτες. Ψάξε αλλού, μην είσαι κορόιδο!:greycat:Η επέμβαση για τη στείρωση θηλυκής γάτας κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ. Αν όντως σου είπαν τόσα, ρώτησε οπωσδήποτε και αλλού, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βρεις καλύτερη τιμή.
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θέλουμε να τη στειρώσουμε, αλλά κάθε επέμβαση κοστίζει 250 ευρώ... Οι γονείς μου δε μου δίνουν λεφτά κι εγώ κατάφερα να μαζέψω 2 φορές, αλλά τη μία φορά τη μαχαίρωσαν κι έπρεπε να τα δώσω εκεί και τη δεύτερη έκανε καισαρική... Τώρα προσπαθώ πάλι να μαζέψω λεφτά και ψάχνω και για κτηνίατρο στη Θεσσαλονίκη μήπως εκεί είναι πιο φθηνά...
Γνωρίζω έναν κτηνίατρο που κάνει στειρώσεις δωρεάν (μεταξύ μας) στα αδέσποτα. Θα πούμε ότι είναι αδέσποτη και ίσως γίνει κάτι. Εκεί θα στειρώσω και τη δική μου μόλις σταματήσει να θηλάζει.
Μένω Θεσσαλονίκη. Αν θες email με για να σου πω περισσότερα. Νομίζω πάντως ότι στο Πανεπιστήμιο οι στεριώσεις είναι δωρεάν.
Ρεγγίνα
Νεοφερμένο μέλος
mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Μην τρελαθώ, αυτό είναι σκέτη κοροϊδία! Δηλαδή έχουν ταρίφα; Πού ζούμε;Γι'αυτό ψάχνω στη Θεσσαλονίκη τώρα... Στα Τρίκαλα οι κτηνίατροι έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους (βασικά όλες οι επιχειρήσεις το κάνουν αυτό) και έχουν ίδιες τιμές. Η κάθε επέμβαση, ότι επέμβαση κι αν είναι αυτή, κοστίζει 250 ευρώ... Μάλλον επειδή οι Τρικαλινοί πάνε σπάνια τα ζωάκια τους στο γιατρό...
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξερω οτι πανε στο απαγορευμένο, αλλά με μια δοκιμή ισως κατι γινει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
είναι φοβερή η γκρι βούλα που έχει στα μουστάκια.Μαρία 250? για στείρωση είναι εξωφρενικό ποσό!
mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Σ΄ευχαριστούμε πάρα πολύ, όντως αυτό το σημαδάκι με πεθαίνει! Αφού καμιά φορά του λέω αν ήσουν γυναίκα θα ήσουν η Cindy Crawford!Βέβαια το ξέρει ότι είναι ωραίος και φροντίζει να το εκμεταλεύεται με κάθε τρόπο.Ο Μάγκας είναι απίστευτη φάτσαείναι φοβερή η γκρι βούλα που έχει στα μουστάκια.
Καμάρωσετον!
aspasiapef
Διάσημο μέλος

marfot75
Δραστήριο μέλος

Αυτή η ελίτσα.....

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα όταν τον είδαΣ΄ευχαριστούμε πάρα πολύ, όντως αυτό το σημαδάκι με πεθαίνει! Αφού καμιά φορά του λέω αν ήσουν γυναίκα θα ήσουν η Cindy Crawford!Βέβαια το ξέρει ότι είναι ωραίος και φροντίζει να το εκμεταλεύεται με κάθε τρόπο.
Καμάρωσετον!

Εμείς την βούλα την έχουμε στην κοιλιά σε κάπως μεγαλύτερη έκδοση (πάει ασορτι με την κοιλιά)

mimikaki
Διάσημο μέλος

Αχ τέλεια η ελίτσα!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Τα καμάρια μου!!!