Σκοτωμένη γατούλα με ενδεχόμενο να άφησε μικρά γατάκια πίσω της...

mimikaki

Διάσημο μέλος

Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα.
Πρίν λίγο, στην γειτονιά μου αλλά πιό πάνω από το σπίτι μου είδα μια γατούλα,άγνωστη σε μένα, σκοτωμένη στην άκρη του δρόμου:cry::cry:...
Εξωτερικά δεν έχει τραύμα αλλά τρέχει αίμα από το στοματάκι της, κάτι που δίχνει πώς έφυγε από εσωτερική αιμοραγία..Την έπιασα και ήταν ζεστή ακόμη, αλλά δεν αναπνέε, φαίνεται πώς μόλις είχε γίνει το κακό..:/:
Το θέμα είναι πώς τα στηθάκια της είναι "πιπιλισμένα" που σημαίνει πώς κάπου υπάρχουν γατάκια...:(

Έψαξα εκεί σε έναν κήπο που έχει γατάκια αλλά δεν βρήκα κάτι...Η γατούλα είναι παχουλή και καθαρή που σημαίνει πώς κάποιος πρέπει να την ταίζε..
Ανησυχώ για τα γατάκια που άφησε πίσω...Τι να κάνω?? Να ξαναπάω το βράδυ να δώ???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κριμα μωρε...σιγουρα θε εχει γατακια!μηπως να ρωταγες αν την ταιζε κανεις απο αυτους που ξερεις οτι εχουν γατες?ισως τα γατακια να ειναι μεγαλα ωστε να μπορουν να φανε και μονα τους ή να θελουν λιγες μερες ακομη φροντιδα ...εγω λεω να ξαναπας,μπορει να πεινασουν μεχρι το βραδυ και να αρχισουν να νιαουριζουν..:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στον κήπο που είναι εκεί δίπλα και κατα καιρούς έχω δει γατάκια είναι ένα σπίτι μονοκατοικία που όμως είναι γραφεία, δηλαδή σ΄μερα δεν είναι κανείς..αλλά πρέπει να τα ταίζει κάποιος για να μένουν εκεί...:hmm:

Αυτό σκέφτηκα και εγώ πώς μακάρι να είναι μεγάλα γατάκια και να μπορούν να τρώνε...Θα πάω σίγουρα το βράδυ, αλλά δύσκολο να μπώ μέσα στον κήπο γιατί έχει ψιλό φράχτη κάμερες και προβολείς, μην γίνει καμιά στραβή και με κλείσουν μέσα...Απλά θα κοιτάξω γύρο-γύρο μήπως ακούσω φωνούλες...

επείσης το ότι ήταν παχουλή η γατούλα ίσως είναι σημάδι πώς έχει μεγάλα γατάκια σε ηλικία γιατί αν ήταν λεχώνα θα ήταν κάπως αδύνατη ε??

:(:(
Λογικά αν υπάρχουν γατάκια που έχουν ανάγκη θα τα ακούσεις. Οπότε ρίχνεις καμιά ματιά εκεί τις επόμενες μέρες και θα φανεί.

επείσης το ότι ήταν παχουλή η γατούλα ίσως είναι σημάδι πώς έχει μεγάλα γατάκια σε ηλικία γιατί αν ήταν λεχώνα θα ήταν κάπως αδύνατη ε??

δυστυχως αυτο δεν ειναι κανονας...:(

Μακαρι να μη προκειται για μωρα και να εχουν καποιες πιθανοτητες επιβιωσης.....
Κριμα για τη γατουλα
:(:(

Πήγα χθές το βράδυ αλλά δεν κατάφερα να ακούσω ή να δώ κάτι..:(
Πήγα και τώρα , αλλά πολύ φοβάμαι πώς μάλλον ψάχνω σε λάθος σημείο...Έχει απόλυτη ησυχία εκεί..Τώρα υπάρχουν πολλά άλλα μέρη και απίθανα...:/:
Πάντως την γατούλα σήμερα κάποιος την είχε πάρει, και εγώ την άφησα επίτηδες μήπως ήταν κάποιου και την έψαχνε..Ρώτησα και τον περιπτερά αλλά δεν ξέρει τίποτα..
Θα ξαναβγώ μετά πάλι.

Κρίμα στη γατούλα,ειδικά αν όντως άφησε γατάκια πίσω της :bye::cry::cry:

Μιμίκα.... ( θα σου φανεί περίεργο... αλλά μπορείς να τα φωνάξεις , όπως τα φωνάζει η μαμά τους????)
Εγώ το κάνω... μπορώ να κάνω και τα μικρά γατάκια (ιιουυ-ιουυ..)
και την μαμά...(πρρρρ-πρρρ)
Δεν γράφετε... αλλά νομίζω καταλαβαίνεις....
Μπορείς να ξαναπάς το βράδυ... λογικά αυτήν την εποχή, μάλλον θα είναι μεγαλούτσικα....ίσως είναι άγρια, και φύγουν..:hmm:

Μιμίκα.... ( θα σου φανεί περίεργο... αλλά μπορείς να τα φωνάξεις , όπως τα φωνάζει η μαμά τους????)
Εγώ το κάνω... μπορώ να κάνω και τα μικρά γατάκια (ιιουυ-ιουυ..)
και την μαμά...(πρρρρ-πρρρ)
Δεν γράφετε... αλλά νομίζω καταλαβαίνεις....
Μπορείς να ξαναπάς το βράδυ... λογικά αυτήν την εποχή, μάλλον θα είναι μεγαλούτσικα....ίσως είναι άγρια, και φύγουν..:hmm:

Αυτό έκανα και εγώ!!:P:P Το ξέρω και το κάνω...Έχω μάθει την "γατική" γλώσσα τόσα χρόνια με γατάκια και με τον Φρού τον παρλαπίπα:D

Πάντως μακάρι να είναι μεγάλα...Θα ψάξω τριγύρο πάλι το βράδυ...:/:

ΟΚ...:up::up:

ειχαμε κανενα νεο;:hmm::hmm:

αν νιώσω λίγο καλύτερα θα πάω πάλι αργότερα γιατί με την ίωση χειροτέρεψα....:/:

οκ, μην πιεζεις τον εαυτο σου:redface: αν δεν μπορεις:/: αλλωστε μπορει τα γατακια να ειναι σε καποιο σπιτι γι αυτο να μην τα ακους:|

κρίμα για την γατούλα:bye:.

αν έχει μικρά πάτως,, εύχομαι να είναι αρκετά μεγάλα για να μπορουν να επιβιώσουν:/:

Πέρασα και χθές βράδυ και σήμερα αλλά πάλι τίποτα...Είπα και στον περιπτερά να έχει το νού του..Ελπίζω να τα ταίζει κάποιος...:(

μάλον κάποιου θά ήταν η γατούλα γιατι συνήθως η αδέσποτες μητέρες είναι πολύ αδύνατες, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα προσέχει τα μικρά και για αυτό δε τα ακούς

Κι εγώ πιστεύω αν ήταν μόνα τα μικρά θα κλαίγαν συνέχεια. Οπότε ίσως και να είναι ΟΚ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back