Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
04-09-08
20:44
δυστηχως υπαρχουν ατι λεβεντομαμακες επωνομαζωμενοι "μερακληδες"" (θα με πιασουν τα τριβολια μου) που θεωρουν εξαιρετικο μεζέ το ελαφισιο κρεας...τρομαρα τους...
ευχομαι να τημωριθουν αληθινα και οχι στα αστεια...
ευχομαι να τημωριθουν αληθινα και οχι στα αστεια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
04-09-08
20:46
σορυ πηγε 2 φορες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
17-09-08
01:10
Αύριο κορίτσια ξεκινάει η κηνυγετική περίοδος εδώ στην Ρόδο. Πολλά είναι τα ζωάκια τα οποία θα χάσουν αύριο την ζωούλα τους. Σήμερα είχα μια μεγάλη συζήτηση με ένα κηνυγό ο οποίος δουλεύει στο ξενοδοχείο. Του τύπωσα όλα τα αυτοκόλλητα με τα μηνύματα για το κηνύγι και μου υποσχέθηκε ότι θα τα δούν με τους άλλους κηνυγούς καμμιά εικοσαριά τον αριθμό που θα πίνουν και θα τρώνε μαζί αύριο το βράδι. Είχαμε μια μεγάλη συζήτηση για τους κηνυγούς για το τι αισθάνονται για το πως τα ζωάκια φεύγουν κλπ. Ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν 2 κατηγορίες κηνυγών. Αυτές που σκοτώνουν παράνομα ότι βρουν μπροστά τους και αυτοί που κηνυγάνε νόμιμα και όχι μπαμπέσικα. Π.χ. μου είπε ότι μπορείς να πιάσεις πολλά πουλάκια την ώρα που πάνε να πιουν νεράκι. Ένας όμως ενσυνείδητος οδηγός δεν θα το έκανε ποτέ. Μου είπε επίσης ότι ο κυνηγετικός σύλλογος έχει προσλάβει λαθροφύλακες για να μην υπάρχει ανεξέλεγκτο κυνήγι. Οι ίδιοι προστατεύουν τις περιοχές από τους λαθροκηνυγούς. Μου είπε ότι εκτρέφουν θηράματα για να υπάρχει ισορροπία στην φύση. Δεν κυνηγάνε ποτέ ελάφια . Μου είπε χαρακτηριστικά ότι όπως λέγαν οι παπούδες του ένα ελάφι κλαίει σαν μικρό παιδί όταν πληγώνεται
. Τέλος πάντων τα αυτοκόλλητα περισσότερο νομίζω ότι θα τους κάνουν να γελάσουν παρά θα τους μάθουν κάτι. Χρειάζονται επιχειρήματα και κάτι να τους συγκλονίσει για να σταματήσουν αυτοί οι τύποι να κηνυγάνε. 
. Τέλος πάντων τα αυτοκόλλητα περισσότερο νομίζω ότι θα τους κάνουν να γελάσουν παρά θα τους μάθουν κάτι. Χρειάζονται επιχειρήματα και κάτι να τους συγκλονίσει για να σταματήσουν αυτοί οι τύποι να κηνυγάνε. 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki