Σκοτώσανε τη γατούλα.....

KaterinaP

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η KaterinaP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 126 μηνύματα.
Το πρωι ξεκινησε ωραια η μερα, μολις βγηκα απο το σπιτι συναντησα 3 γατουλες απο αυτες της γειτονιας. Τους εβαλα να φανε και παντα τις παρατηρω εχουν πολυ ενδιαφερον συστημα ιεραρχιας αναμεσα τους. ακομα δε το εχω ξεδιαλυνει..
Και ενω πηρα τη στροφη με το μηχανακι ειδα την ασπρομαυρη τη γατουλα, κι αυτη μερος της παρεας στην ακρη του δρομου σε μια σταση αφυσικη εντελως, λες και ηταν σε κινηση, αλλα πεσμενη....κοκκαλωμενη... καποιος τη σκοτωσε τη γατουλα. απο κεινη τη στιγμη ειμαι χαλια, υπαρχει δολοφονος στη γειτονια και πολυ φοβαμαι οτι θα τις σκοτωσει ολες τις γατουλες. Ηδη εχω φοβιες για 3 ασπρακια αδερφακια που δε τα ειδα το πρωι.
Δε θα το αντεξω να μου τα σκοτωσει! τα ταιζω μηνες τωρα, τα εχω δει να μεγαλωνουν, και αυτο που με τρωει ειναι οτι δε μπορω να κανω ΤΙΠΟΤΑ να τα προστατεψω...
Αντιο γατουλα, ελπιζω να μην εχουν ιδια φρικτη καταληξη και οι φιλοι σου...:cry::bye::bye:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κριμα για την γατούλα..Δεν κατάλαβα...πως την σκότωσε δηλ???Κατα λάθος???Η εισαι σίγουρη ότι ειναι επιτηδες?????:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ειχε σημαδια χτυπηματος. και ετσι οπως ηταν το σωμα της που το περιεγραψα σε κατι κοπελες του φιλοζωικου μου ειπαν σιγουρα φολα.....

Πω πω.. πρέπει να αισθάνεσαι χάλια.
Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει κάποια στιγμή να πληρώσουν! Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τόση θνησιμότητα των ζώων (πόσο μάλλον των κατοικιδίων). Πρέπει η κοινωνία και το κράτος να θεσπίσει νόμο υπέρ των ζώων. Δεν μπορούν να είναι όλα τόσο ανεξέλεγκτα. Ψυχές είναι κι αυτές και πονάνε.
Πρέπει να δούμε σοβαρά το θέμα με τα αδέσποτα.

Κατερίνα δεν μπορείς να βάλεις μία αγγελία μήπως και μπορέσουμε να κάνουμε κάτι γι αυτά; Να βρουν ένα σπίτι, μία αυλή να ζήσουν;;

Και να βάλεις αυτήν την αφίσα για τις φόλες!!!Μήπως και φοβηθεί ο ΒΛΑΚΑΣ!:mad:

Κριμα για την γατούλα..Δεν κατάλαβα...πως την σκότωσε δηλ???Κατα λάθος???Η εισαι σίγουρη ότι ειναι επιτηδες?????:(
Στην παλιά μου γειτονιά μου είχε συμβεί το ίδιο:(:(:(δεν πρόλαβα να τα σώσω ,με τον τότε κτηνιάτρο παιδευτήκαμε δύο μέρες,ένα μετά το άλλο χαθήκανε 6 γατούλες με την μια:(:(:(:(φόλα ήταν ....ήτανε και μικρουλια σε καταλαβαίνω λοιπον πως νιώθεις:(:(:(:(:(

Πω πω.. πρέπει να αισθάνεσαι χάλια.
Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει κάποια στιγμή να πληρώσουν! Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τόση θνησιμότητα των ζώων (πόσο μάλλον των κατοικιδίων). Πρέπει η κοινωνία και το κράτος να θεσπίσει νόμο υπέρ των ζώων. Δεν μπορούν να είναι όλα τόσο ανεξέλεγκτα. Ψυχές είναι κι αυτές και πονάνε.
Πρέπει να δούμε σοβαρά το θέμα με τα αδέσποτα.

Κατερίνα δεν μπορείς να βάλεις μία αγγελία μήπως και μπορέσουμε να κάνουμε κάτι γι αυτά; Να βρουν ένα σπίτι, μία αυλή να ζήσουν;;
IRENEνα σε ρωτήσω κάτι?στην Αιγυπτο υπήρχε τιμωρία στην Ελλάδα γιατί δεν υπάρχει?Να δημιουργήσουμε μια για να συννετιζονταν λιγακι.....

Παιδια χαλια....
Δε μπορω να κανω κατι γιατι ειναι ψιλοαγρια δε μπορουν να δωθουν για υιοθεσια....
Αυτο με την αφισα θα κανω, τι να γραψω λετε? ειναι το μονο που μπορει να γινει.

IRENEνα σε ρωτήσω κάτι?στην Αιγυπτο υπήρχε τιμωρία στην Ελλάδα γιατί δεν υπάρχει?Να δημιουργήσουμε μια για να συννετιζονταν λιγακι.....

Έχω μιλήσει με έναν δικηγόρο και μου έχει πεί ότι ο νόμος στην Ελλάδα για τα ζώα είναι αυστηρός, απλά είναι να τύχεις σε ζωόφιλο δικαστή!!

Αν είναι δυνατόν.
2008.

Παιδια χαλια....
Δε μπορω να κανω κατι γιατι ειναι ψιλοαγρια δε μπορουν να δωθουν για υιοθεσια....
Δυστυχώς πριν φροντίσεις να τα δώσεις πρέπει να τα ημερώσεις για να έχουν πιθανότητες υιοθεσίας αλλιώς άγρια δεν τα θέλουν.Ετσι κάνω και εγω με αυτα που βρισκω.Στο τέλος του μηνα και τα καινουργια μου μωρα θα πανε στο σπιτι που τους βρηκα .Εξημερωμενα και τρυφερα αγαπησιαρικα γατακια.

Έχω μιλήσει με έναν δικηγόρο και μου έχει πεί ότι ο νόμος στην Ελλάδα για τα ζώα είναι αυστηρός, απλά είναι να τύχεις σε ζωόφιλο δικαστή!!

Αν είναι δυνατόν.
2008.
Μακαρι να επεφτε καποιος τετοιος( ανθρωπος) :mad::mad::mad:στα χερια μου η μαλλον στα νυχια μου και θαβλεπες τι θα παθαινε ........κοριτσια να μου φερνετε τσιγαρα στην φυλακη!!!!!!!!!!

Δε μπορεις να φανταστεις ποσο εξοργισμενη ειμαι! και μονο που σκεφτομαι τι φρικτες τελευταιες στιγμες ειχε η γατουλα με ποναει το στομαχι μου!
Αν πιασω το τερας που το εκανε αυτο νομιζω οτι θα τον δειρω! οσο μεγαλος κι αν ειναι.... και δυστυχως το κρατος δεν ειναι με τα ζωα, ειναι με τα τερατα. γι¨αυτο και πρεπει καποιες φορες να περνουμε το νομο στα χερια μας. αν μαθω ποιος ειναι κατι θα παθει. δε ξερω τι αλλα κατι...

:cry::cry:
Το πρωι ξεκινησε ωραια η μερα, μολις βγηκα απο το σπιτι συναντησα 3 γατουλες απο αυτες της γειτονιας. Τους εβαλα να φανε και παντα τις παρατηρω εχουν πολυ ενδιαφερον συστημα ιεραρχιας αναμεσα τους. ακομα δε το εχω ξεδιαλυνει..
Και ενω πηρα τη στροφη με το μηχανακι ειδα την ασπρομαυρη τη γατουλα, κι αυτη μερος της παρεας στην ακρη του δρομου σε μια σταση αφυσικη εντελως, λες και ηταν σε κινηση, αλλα πεσμενη....κοκκαλωμενη... καποιος τη σκοτωσε τη γατουλα. απο κεινη τη στιγμη ειμαι χαλια, υπαρχει δολοφονος στη γειτονια και πολυ φοβαμαι οτι θα τις σκοτωσει ολες τις γατουλες. Ηδη εχω φοβιες για 3 ασπρακια αδερφακια που δε τα ειδα το πρωι.
Δε θα το αντεξω να μου τα σκοτωσει! τα ταιζω μηνες τωρα, τα εχω δει να μεγαλωνουν, και αυτο που με τρωει ειναι οτι δε μπορω να κανω ΤΙΠΟΤΑ να τα προστατεψω...
Αντιο γατουλα, ελπιζω να μην εχουν ιδια φρικτη καταληξη και οι φιλοι σου...:cry::bye::bye:
Ξεχασα να σου πω πως στη γειτονια μου θεωρουμαι η τρελη με τις γατες ,γιατι αραγε?οσο για τη γατουλα

:cry::cry:
Ξεχασα να σου πω πως στη γειτονια μου θεωρουμαι η τρελη με τις γατες ,γιατι αραγε?οσο για τη γατουλα
:cry::cry::cry::cry::cry:

Πολύ κρίμα για τη γατούλα και ξέρω πως στεναχωρέθηκες γιατί πριν ένα μήνα είχαμε το ίδιο κρούσμα και στη δικιά μου γειτονιά.
Πριν 2 - 3 μέρες εκεί που ταΐζα τα γατάκια πέρασε ένας περίεργος παππούς που μουρμούριζε κάτι του στυλ " εγώ δεν έχω να φάω και εσύ ταΐζεις τις γάτες" και δεν θεωρώ καθόλου απίθανο να ήταν αυτό που έβαλε τη φόλα.
Ασε που απ'ότι έχω καταλάβει οι ηλικιωμένοι είναι αυτοί που βάζουνε φόλες.
Βάλε μια προειδοποιητική ανακοίνωση. Ή γράψε κάτι για να το διαβάσουν τουλάχιστον και οι υπόλοιποι γείτονες γι' αυτό που έγινε.
Στη δικιά μας περίπτωση προς το παρόν έπιασε.Δεν ξέρω βέβαια για πόσο.

Παιδια χαλια....
Κατερίνα στείλε pm στην Yasmin τις έχει έτοιμες("σιγνομη" για τα greeklish το pc αυτό δεν έχει ελληνικά καλε!!τώρα θα το φτιάξω:blink:)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Κατερίνα στείλε pm στην Yasmin τις έχει έτοιμες("σιγνομη" για τα greeklish το pc αυτό δεν έχει ελληνικά καλε!!τώρα θα το φτιάξω:blink:)

Ευχαριστω, αυτο θα κανω...

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back