emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
2 απο τις γατες μου ειναι Σιαμ, της μιας η ουρα εβγαλε άσπρες τριχες πριν χρονια στα ξαφνικά αλλα δεν θυμάμαι τι μου ειχε πει ο γιατρος. Πριν εβδομάδες πρόσεξα πως και η αλλη γατα μου αλλαξε χρωμα..
Είναι σιαμ αλλα στο σωμα της ειχε "ξανθές" - μπεζ τριχες και τωρα εχει μαυρίσει πολύ και στη ράχη της βγηκε μια μπεζ λωριδα ... Αλλαξε τελείως χρώμα δηλαδη.. Πως γίνεται αυτο?? ειναι 4ετων εαν εχει σημασια. Προσπάθησα να μιλήσω στον γιατρο αλλα τον πετυχα την ωρα που ειχε πολυ δουλειά! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Νομίζω το χρώμα στις σιαμ αλλάζει ανάλογα με την θερμοκρασία. Αν δεν κάνω λάθος, όταν έχει ζέστη σκουραίνουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος

k@lypso
Νεοφερμένο μέλος
Ίσως όμως να σκουραίνουν κατά ένα βαθμό και με την ηλικία... 
nikkos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν βέβαια η γατούλα σου έχει αρκετά γονίδια γάτας Βιρμανίας, οι οποίες κι αυτές απο τις Σιάμ προέρχονται και πήρανε αυτά τα γονίδια, θα γίνεται το χρώμα της όλο και πιό σκούρο, μιας κι αυτές οι γάτες γεννιούνται σχεδόν λευκές και σκουραίνουν όσο περνάνε τα χρόνια.

vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και αν δεν κάνω λάθος εμποδίζει την εναπόθεση χρωστικής στα σημεία του σώματος που είναι ψυχρότερα. Οπότε αυτό που βλέπεις είναι μαύρο.. Τα ψυχρότερα σημεία είναι η μύτη νομίζω αυτιά πατούσες και ουρά. Άρα αυτά είναι και μαύρα.
Μπορεί να παίζει και αυτό τον ρόλο του..

emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
kar_xenia
Νεοφερμένο μέλος
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος

kar_xenia
Νεοφερμένο μέλος

Αυτό το μωρό προήλθε απο ημίαιμη σιαμέζα μαμά, την οποία βρήκα πεταμένη στα σκουπίδια...
emma
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool