Σκυλάκι κλεισμένο σε ξύλινο κουτί αερομεταφοράς γαβγίζει σε μπαλκόνι

mathewbeuys

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η mathewbeuys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 195 μηνύματα.
ζητησα να μαθω γιατι συμβαινει αυτο και το αφεντικο του μου ειπε οτι ειναι ζωηρο και θα κανει περισσοτερο θορυβο αν το αφηνει στο μπαλκονι και οτι θα το παει στο χωριο του τις επομενες μερες.μεχρι τοτε θα το κλεινει μεσα σε ενα ξυλινο κουτι,σαν αυτο που χρησιμοποιουν οι κηνυγοι οταν μεταφερουν τα σκυλια τους οδικα.ο ιδιος κυκλοφορει με τρακαρισμενο αυτοκινητο χωρις πινακιδες το οποιο το παρκαρει και μες στη μεση του δρομου.φοραει χρυσες αλυσιδες και δαχτυλιδια.στην πολυκατοικια του ειναι καινουργιος και κανεις δεν γνωριζει ποιος ειναι.η τροχαια μου ειπε να τους καλεσω αν δω το αυτοκινητο εν κινησει.ο αστυνομος της γειτονιας μου ειπε οτι μπορω να κανω παραπονα στο τα τουμπας.το συγκεκριμενο ατομο κυκλοφορει με δυο σκυλακια κανις λευκα μεσα στο αυτοκινητο του και μου ειπε με νοημα να μην τον ενοχλω.
ανησυχω για το σκυλι.σταματησα να φοβαμαι για τις απειλες που δεχομαι επειδη εχω νομικη υποστηριξη απο γνωστο δικηγορο της θεσσαλονικης,περα απο το δικηγορικο γραφειο που μεσω του κατεθεσα τις μηνυσεις για τις φολλες στις γατες της γειτονιας μου.
γνωστη μου κυρια εμαθα οτι επαθε σωματικες βλαβες απο ανισορροπο ατομο επειδη εχει δυο σκυλακια.
ειναι καιρος να αρχισουμε να ενδιαφερομαστε για τη βια που υφιστανται απροστατευτα ατομα,οπως αυτη η κυρια,που δεν εχουν καποιο συζυγο για να τις προστατευσει,οπως και για τους ηλικιωμενους,τα παιδια,τους μεταναστες,τα ατομα με ειδικες αναγκες.
αυτοι που κακοποιουν ζωα το ιδιο ανετα και ανεμποδιστα βλαπτουν και τους αδυναμους ανθρωπους.
στη γειτονια μου αποφασισα οτι θα ειμαι κοντα και σε αυτους τους τελευταιους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

[το συγκεκριμενο ατομο αναγκαστηκε να βαλει τον αριθμο κυκλοφοριας του ιχ του μπροστα στο ταμπλο του αυτοκινητου του.το σκυλακι σταματησε να γαυγιζει γιατι μαλλον δεν το εκλεισε ξανα στο ξυλινο κουτι μεταφορας στο μπαλκονι του.μετα την δικη μου παρεμβαση ολα αυτα.]ζητησα να μαθω γιατι συμβαινει αυτο και το αφεντικο του μου ειπε οτι ειναι ζωηρο και θα κανει περισσοτερο θορυβο αν το αφηνει στο μπαλκονι και οτι θα το παει στο χωριο του τις επομενες μερες.μεχρι τοτε θα το κλεινει μεσα σε ενα ξυλινο κουτι,σαν αυτο που χρησιμοποιουν οι κηνυγοι οταν μεταφερουν τα σκυλια τους οδικα.ο ιδιος κυκλοφορει με τρακαρισμενο αυτοκινητο χωρις πινακιδες το οποιο το παρκαρει και μες στη μεση του δρομου.φοραει χρυσες αλυσιδες και δαχτυλιδια.στην πολυκατοικια του ειναι καινουργιος και κανεις δεν γνωριζει ποιος ειναι.η τροχαια μου ειπε να τους καλεσω αν δω το αυτοκινητο εν κινησει.ο αστυνομος της γειτονιας μου ειπε οτι μπορω να κανω παραπονα στο τα τουμπας.το συγκεκριμενο ατομο κυκλοφορει με δυο σκυλακια κανις λευκα μεσα στο αυτοκινητο του και μου ειπε με νοημα να μην τον ενοχλω.
ανησυχω για το σκυλι.σταματησα να φοβαμαι για τις απειλες που δεχομαι επειδη εχω νομικη υποστηριξη απο γνωστο δικηγορο της θεσσαλονικης,περα απο το δικηγορικο γραφειο που μεσω του κατεθεσα τις μηνυσεις για τις φολλες στις γατες της γειτονιας μου.
γνωστη μου κυρια εμαθα οτι επαθε σωματικες βλαβες απο ανισορροπο ατομο επειδη εχει δυο σκυλακια.
ειναι καιρος να αρχισουμε να ενδιαφερομαστε για τη βια που υφιστανται απροστατευτα ατομα,οπως αυτη η κυρια,που δεν εχουν καποιο συζυγο για να τις προστατευσει,οπως και για τους ηλικιωμενους,τα παιδια,τους μεταναστες,τα ατομα με ειδικες αναγκες.
αυτοι που κακοποιουν ζωα το ιδιο ανετα και ανεμποδιστα βλαπτουν και τους αδυναμους ανθρωπους.
στη γειτονια μου αποφασισα οτι θα ειμαι κοντα και σε αυτους τους τελευταιους.[/quote]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back