Σκύλος μιμείται γάτα

vickymoon

Διάσημο μέλος

Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα.
οταν εμενα με τη μαμα μου ειχα ενα γατο σιαμ (πολυ καλο) και ενα σκυλο κοπρογκριφον. οταν εμπενα σπιτι η γατα ανεβαινει στη πλατη της πολυθρονας για να τη χαιδεψω. παντα τη χαιδευα της ελεγα μπραβο κτλ. το εβλεπε αυτο ο σκυλος κ αρχισε να ανεβαινει κι αυτος στη πλατη της πολυθρονας αλλα αυτος δεν μπορουσε να σταθει καλα και προσπαθουσε να κρατησει ισοροπια με αποτελεσμα τις περισσοτερες φορες επεφτε. μετα η γατα ανεβαινε στα ραφια, προσπαθουσε ο σκυλος εριχνε τα μισα κατω. επισης πηγαινε στην αμμο της γατας και τα εκανε. στο τελος μονο που δε νιαουριζε. οταν ο σκυλος μας γεννησε ο μονος που πλησιαζε πιο ανετα τα μωρα σκυλιακια ηταν ο γατος. οταν πηγαινε να ξεπιαστει λιγο κ εβγαιν απο τη κουτα με τα μωρα εμπενε κατευθειαν ο γατος και τα μωρα τον θηλαζαν. παιδια ηταν τοσο συγκινητικο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι σου είναι η φύση. :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα εσύ δεν έχεις ζώα, έχεις ανθρωπογατιά και γατοσκυλί!!! Κάτι η Μαργαρίτα σου, κάτι το Σιαμεζάκι σου, κάτι το σκυλάκι σου, δεν μπορεί, σαν οικογένεια θα έχετε "χάρισμα" επικοινωνίας μεταξύ σας σε άλλες ξεχωριστές συχνότητες αγάπης!!!!!:):)

εγω παντα ειχα ζωα απο μωρο μεχρι και σημερα. η μητερα μου ειναι τοσο ζωωφιλη κ μας μεγαλωσε να αγαπαμε τα ζωα.εχουν περασει αρκετα ζωα απο μας και δικα μας και φιλοξενουμενα. ολα ηταν υπεροχα μερικα ομως ηταν και ειναι μοναδικα. το καλο που ειχαν και εχουν ολα τα ζωα μου ηταν οτι ηταν ηρεμα. δε δαγκωναν δε γρατζουναγαν δε καναν πολλες ζημιες και καναν καλη παρεα μεταξυ τους. εκτος απο το χαρακτηρα του ζωου μαλλον θα παιξαμε ρολο κ εμεις. ο σκυλος μου γεννησε 2 φορες και τις 2 η μανα ηταν ο σκυλος και η νταντα η γατα.
ο σκυλος μας δε ζει πια:( αλλα εχουμε ενα αλλο (η μαμα μου δηλαδη) που το αγαπημενο του παιχνιδι ειναι να τρωει τα μουστακια του γατου, κι αυτος καθεται. αν τον δειτε το εχει κανει σαν τον χιτλερ:lol:
νομιζω οτι εχω κωδικα επικοινωνιας ιδιαιτερο με τα ζωα (ελπιζω να μη παρεξηγηθω)

Κάπως έτσι κι εμείς! Και εγώ νομίζω πως επικοινωνώ καλύτερα πολλές φορές με τα ζώα... :hmm: Έχουμε ένα κανίς-γκριφόν και από την πολλή ζήλεια που έχει στις γάτες έχει μάθει μέχρι και να σκαρφαλώνει στα δέντρα :lol: :lol: :lol: Όταν το πρωτοαντίκρυσα το θέαμα έπεσα κάτω από τα γέλια :lol: :lol: Ήταν απίστευτο!

Πραγματικά πιστεύω πως άν έρθει μικρο κουτάβι σε σπιτι με γατουλα, το σκυλί υιοθετεί τις συμπεριφορές του γάτου. Ετσι συμβαίνει κ με τη δική μας τη σκύλα τη Λούση. Είναι τρομερή. Ηρθε κουταβι 30 ημερών στο σπίτι μας και υπήρχε ο Τίμυ μας. Ε λοιπόν είναι σκύλος-αίλουρος όπως την ονομάζει κι ο κτηνίατρος. Πηδάει στους καναπέδες, περνάει από επάνω τους, σκαρφαλώνει σαν γάτα κ είναι εντελώς αστεία γιατί είναι και μεσαίου μεγέθους.:D

εγω παντα ειχα ζωα απο μωρο μεχρι και σημερα. η μητερα μου ειναι τοσο ζωωφιλη κ μας μεγαλωσε να αγαπαμε τα ζωα.εχουν περασει αρκετα ζωα απο μας και δικα μας και φιλοξενουμενα. ολα ηταν υπεροχα μερικα ομως ηταν και ειναι μοναδικα. το καλο που ειχαν και εχουν ολα τα ζωα μου ηταν οτι ηταν ηρεμα. δε δαγκωναν δε γρατζουναγαν δε καναν πολλες ζημιες και καναν καλη παρεα μεταξυ τους. εκτος απο το χαρακτηρα του ζωου μαλλον θα παιξαμε ρολο κ εμεις. ο σκυλος μου γεννησε 2 φορες και τις 2 η μανα ηταν ο σκυλος και η νταντα η γατα.
ο σκυλος μας δε ζει πια:( αλλα εχουμε ενα αλλο (η μαμα μου δηλαδη) που το αγαπημενο του παιχνιδι ειναι να τρωει τα μουστακια του γατου, κι αυτος καθεται. αν τον δειτε το εχει κανει σαν τον χιτλερ:lol:
νομιζω οτι εχω κωδικα επικοινωνιας ιδιαιτερο με τα ζωα (ελπιζω να μη παρεξηγηθω)
Ήμουν σίγουρη, δεν είναι τυχαία αυτά που γράφεις. Μπράβο, συγχαρητήρια στη μαμά σου και σε εσένα!!!:up::up:Και να ξέρεις, θα προχωρήσεις πολύ στο επάγγελμά σου, γιατί το αγαπάς, αγαπάς τις ψυχές που θα φροντίζεις:):):):):)

:lol:χε χε χε, θα είχε πολύ πλάκα να βλέπαμε τα "κατορθώματα" αυτά σε βίντεο!

Ήμουν σίγουρη, δεν είναι τυχαία αυτά που γράφεις. Μπράβο, συγχαρητήρια στη μαμά σου και σε εσένα!!!:up::up:Και να ξέρεις, θα προχωρήσεις πολύ στο επάγγελμά σου, γιατί το αγαπάς, αγαπάς τις ψυχές που θα φροντίζεις:):):):):)
μα το επαγγελμα που κανωε ειναι τουριστικος πρακτορας δυστηχως δεν εχει σχεση με τα ζωακια

:lol::lol::lol::lol::lol:

Είχα γνωρίσει κι εγώ ένα τέτοιο σκυλί. Έχουν πολύ πλάκα έτσι όπως αντιγράφουν ατσούμπαλα τις γατίσιες συμπεριφορές.

εκτος απο το χαρακτηρα του ζωου μαλλον θα παιξαμε ρολο κ εμεις.
Το πιστεύω ακράδαντα. Όπως και με τα παιδιά, αν θεωρήσεις, για δικούς σου αυθαίρετους λόγους, ένα ζώο ατίθασο, κακιασμένο κ.λπ., θα αρχίσεις υποσυνείδητα να του φέρεσαι ανάλογα και στο τέλος θα γίνει έτσι.

τα ζωα καταλαβαινουν απο αισθηματα κ απο συμπεριφορες. οι γατες μου τοσα χρονια μα δε με εχουν γρατζουνισει ουτε μια φορα. ουτε ακομα κ στα παιχνιδια που κανουμε ποτεεεεεεεεε. εμενα μου φαινεται απιστευτο. ειναι ψυχουλες. ενω οταν παιζουν μεταξυ τους πεφτουν κατι σφαλιαρες φανταζομαι χωρις νυχια αλλα δεν ειμαι και πολυ σιγουρη

Και εμένα τα μικρά μου, όταν ήταν πιο μικρά, παίζανε μεταξύ τους και είχε πολύ πλάκα!Έπεφτε το ένα πάνω στο άλλο και το άλλο το δάγκωνε!:lol::lol::lol:Καμιά φορά βγαίνανε και νυχάκια, αλλά όχι ''εχθρικά'', φιλικά.

Αχ πως με συγκινήσατε τώρα, σχέσεις γάτας - σκύλου, απίστευτα γέλια :lol:όταν έφερα στον 10χρονο κανίς των γονείων μου τον Μπόνη το γάτο μου, όλοι με έλεγαν τρελή γάτα με σκύλο??? Τελικά γίνανε απίστευτα φιλαράκια, ο σκύλος όντων υιοθέτησε συμπεριφορά γάτιου:P πήδαγε ψηλά (τρώγοντας τα μούτρα του!) έκανε έρπιν και εκείνος κάνοντας μας να γελάμε μέχρι δακρύων... όταν ο Ρόκυ στα 16 πέθανε, ο γάτος για πολύ καιρό τριβόταν στο μαξιλάρι του και νιαούριζε δυνατά:/:
Εδώ και 20 μέρες όπως βλέπετε στις φωτο, το σκυλί μου εκτός των απίστευτων παιχνιδιών, ανέλαβε να κάνει μπάνιο το γάτο, τον γλύφει, και εκείνος όταν βαρεθεί, τον σφαλιαρίζει, χωρίς νυχάκια.... τρελό γέλιο:lol:

Πολύ ωραία η ιστορία με το γατόσκυλο! Κι εγώ είχα κάποτε γάτα και σκύλο (και καναρίνι, αλλά αυτό το έβλεπε η γάτα και πετάριζαν τα μουστάκια της...) Θυμάμαι ότι κοιμούνταν αγκαλιά. Και η γάτα που έχει τώρα η μητέρα μου κάνει "μουσουδιές" με τα σκυλιά των γειτόνων.

Είναι πολύ σημαντικό να εξοικειώνεσαι από παιδί με τα ζώα. Κι εγώ δεν έχω παράπονο, είχαμε πάντα ένα ή περισσότερα ζωάκια κι έμαθα να τα φροντίζω και να μη τα φοβάμαι. Βλέπω τώρα παιδιά που έχουν μεγαλώσει με το "μη" και με τόση προστασία, που φοβούνται να αγγίξουν κι ένα γατάκι...

εμεις οχι μονο δε φοβομαστε αλλα οταν ηταν ο αδερφος μου μικρος επειδη μεναμε σε επαρχια παιζοντας πλησιασε ενα πολυ αγριο σκυλο και η μαμα μου φοβηθηκε πολυ. πηγε να τον πλησιασει και δεν την αφηνε αλλα με τον αδερφο μου επαιζε. τελικα ηρθε το αφεντικο του για να πλησιασει η μαμα μου.
αυτη η καημενη η μαμα τι εχει τραβηξει. φανταστειτε οτι εγω κ ο αδερφος μου της εχουμε παει πανω απο 10 αδεσποτα σκυλια γατια κτλ. παντα ψιλοφωναζε αλλα τα φροντιζε. τωρα πια δε τις τα μαζευουμε εμεις τ αδεσποτα αλλα τα μαζευει μονη της. απιστευτη

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back