vickymoon
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
ο σκυλος μας δε ζει πια
αλλα εχουμε ενα αλλο (η μαμα μου δηλαδη) που το αγαπημενο του παιχνιδι ειναι να τρωει τα μουστακια του γατου, κι αυτος καθεται. αν τον δειτε το εχει κανει σαν τον χιτλερ
νομιζω οτι εχω κωδικα επικοινωνιας ιδιαιτερο με τα ζωα (ελπιζω να μη παρεξηγηθω)
Ria2008
Δραστήριο μέλος
Έχουμε ένα κανίς-γκριφόν και από την πολλή ζήλεια που έχει στις γάτες έχει μάθει μέχρι και να σκαρφαλώνει στα δέντρα
Όταν το πρωτοαντίκρυσα το θέαμα έπεσα κάτω από τα γέλια
Ήταν απίστευτο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ήμουν σίγουρη, δεν είναι τυχαία αυτά που γράφεις. Μπράβο, συγχαρητήρια στη μαμά σου και σε εσένα!!!εγω παντα ειχα ζωα απο μωρο μεχρι και σημερα. η μητερα μου ειναι τοσο ζωωφιλη κ μας μεγαλωσε να αγαπαμε τα ζωα.εχουν περασει αρκετα ζωα απο μας και δικα μας και φιλοξενουμενα. ολα ηταν υπεροχα μερικα ομως ηταν και ειναι μοναδικα. το καλο που ειχαν και εχουν ολα τα ζωα μου ηταν οτι ηταν ηρεμα. δε δαγκωναν δε γρατζουναγαν δε καναν πολλες ζημιες και καναν καλη παρεα μεταξυ τους. εκτος απο το χαρακτηρα του ζωου μαλλον θα παιξαμε ρολο κ εμεις. ο σκυλος μου γεννησε 2 φορες και τις 2 η μανα ηταν ο σκυλος και η νταντα η γατα.
ο σκυλος μας δε ζει πιααλλα εχουμε ενα αλλο (η μαμα μου δηλαδη) που το αγαπημενο του παιχνιδι ειναι να τρωει τα μουστακια του γατου, κι αυτος καθεται. αν τον δειτε το εχει κανει σαν τον χιτλερ
![]()
νομιζω οτι εχω κωδικα επικοινωνιας ιδιαιτερο με τα ζωα (ελπιζω να μη παρεξηγηθω)

Και να ξέρεις, θα προχωρήσεις πολύ στο επάγγελμά σου, γιατί το αγαπάς, αγαπάς τις ψυχές που θα φροντίζεις

menia
Δραστήριο μέλος
χε χε χε, θα είχε πολύ πλάκα να βλέπαμε τα "κατορθώματα" αυτά σε βίντεο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
μα το επαγγελμα που κανωε ειναι τουριστικος πρακτορας δυστηχως δεν εχει σχεση με τα ζωακιαΉμουν σίγουρη, δεν είναι τυχαία αυτά που γράφεις. Μπράβο, συγχαρητήρια στη μαμά σου και σε εσένα!!!Και να ξέρεις, θα προχωρήσεις πολύ στο επάγγελμά σου, γιατί το αγαπάς, αγαπάς τις ψυχές που θα φροντίζεις
![]()
ruko
Διάσημο μέλος

Είχα γνωρίσει κι εγώ ένα τέτοιο σκυλί. Έχουν πολύ πλάκα έτσι όπως αντιγράφουν ατσούμπαλα τις γατίσιες συμπεριφορές.
Το πιστεύω ακράδαντα. Όπως και με τα παιδιά, αν θεωρήσεις, για δικούς σου αυθαίρετους λόγους, ένα ζώο ατίθασο, κακιασμένο κ.λπ., θα αρχίσεις υποσυνείδητα να του φέρεσαι ανάλογα και στο τέλος θα γίνει έτσι.εκτος απο το χαρακτηρα του ζωου μαλλον θα παιξαμε ρολο κ εμεις.
vickymoon
Διάσημο μέλος
xourxoulitsa '96
Νεοφερμένο μέλος

Καμιά φορά βγαίνανε και νυχάκια, αλλά όχι ''εχθρικά'', φιλικά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
όταν έφερα στον 10χρονο κανίς των γονείων μου τον Μπόνη το γάτο μου, όλοι με έλεγαν τρελή γάτα με σκύλο??? Τελικά γίνανε απίστευτα φιλαράκια, ο σκύλος όντων υιοθέτησε συμπεριφορά γάτιου
πήδαγε ψηλά (τρώγοντας τα μούτρα του!) έκανε έρπιν και εκείνος κάνοντας μας να γελάμε μέχρι δακρύων... όταν ο Ρόκυ στα 16 πέθανε, ο γάτος για πολύ καιρό τριβόταν στο μαξιλάρι του και νιαούριζε δυνατά
Εδώ και 20 μέρες όπως βλέπετε στις φωτο, το σκυλί μου εκτός των απίστευτων παιχνιδιών, ανέλαβε να κάνει μπάνιο το γάτο, τον γλύφει, και εκείνος όταν βαρεθεί, τον σφαλιαρίζει, χωρίς νυχάκια.... τρελό γέλιο

Melini
Διάσημο μέλος
Είναι πολύ σημαντικό να εξοικειώνεσαι από παιδί με τα ζώα. Κι εγώ δεν έχω παράπονο, είχαμε πάντα ένα ή περισσότερα ζωάκια κι έμαθα να τα φροντίζω και να μη τα φοβάμαι. Βλέπω τώρα παιδιά που έχουν μεγαλώσει με το "μη" και με τόση προστασία, που φοβούνται να αγγίξουν κι ένα γατάκι...
vickymoon
Διάσημο μέλος
αυτη η καημενη η μαμα τι εχει τραβηξει. φανταστειτε οτι εγω κ ο αδερφος μου της εχουμε παει πανω απο 10 αδεσποτα σκυλια γατια κτλ. παντα ψιλοφωναζε αλλα τα φροντιζε. τωρα πια δε τις τα μαζευουμε εμεις τ αδεσποτα αλλα τα μαζευει μονη της. απιστευτη
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool