Σκύλος χωρίς μάτια

skai-animals

Δραστήριο μέλος

Η skai-animals αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
μόλις τώρα μας κάλεσε μια κυρία ονόματι Δήμητρα Κόλια η οποία μας κατήγγηλε τα ακόλουθα

σκύλος όπου του αφαιρέσανε τα μάτια, γεμάτος αίματα βρήσκεται στην περιοχή κέντρο αθήνασ, έξω αριβώς από το μέγαρο. η κυρία δεν ήξερε τι να κάνει, καθώς είχε σοκαριστεί από το συμβαν. καλέσαμε τον δήμο, ο οποίος από στιμή σε στιγμή θα πάει να πάρει τον σκύλο από το σημείο. εν το μεταξύ η κυρία κάθεται μαζί του

για ότι νεότερο θα σας πω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι έγινε με το σκυλάκι τελικά; δεν υπάρχει κάποιο νέο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα καλά είναι εντελώς γουρούνια!!:mad: Είναι ελεηνοί μερικοί ''άνθρωποι''!:mad::mad:

το σκυλάκι το πήρε ο δήμος τελικά. προφανώς θα γίνει ευθανασία...αλλά αυτό δεν το ξέρουμε σύγουρα.του είχαν βγάλει και τα 2 μάτια!:mad:
όταν μάθω νεότερα θα σας πω, καθώς θα ρωτήσω και την κυρία αν έβγαλε φωτο

γιατι να γινει ευθανασία? ειναι απλα τυφλο. δε φτανει που το τα βγάλαν θα το σκωτωσουν κι απο πάνω?? Γιατι δε το φιλοξενει η κυρια αυτη η καποιος που ενδιαφερεται να γινει καλα? Εαν το ζητησετε απο το δημο θα σας το δωσουν να το περιθαλψετε.

[FONT=&quot]εμείς προσωπικά δεν μπορούμε λόγο συχνών ταξιδιών, καθώς το συγκεκριμένο θα χρειάζεται συχνή προσοχή λόγο του προβλήματός του. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, αλλά θα μάθουμε σήμερα από τον δήμο. Υποθέσεις κάνουμε, καθώς δεν είδαμε οι ίδιοι το ζωντανό, αλλά ακούσαμε μια φριχτή περιγραφή, και αναμένουμε φωτογραφίες.[/FONT]

και δεν ειναι απλα τυφλο, αλλα του βγαλανε τα ματια και ετρεχαν απο παντου αιματα

Καλο θα ηταν να πιεσετε για φωτογραφιες γιατι εκεινο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως εναν σκυλο μπορουν να του βγαλουν τα ματια, ετσι απλα. Συγνωμη αλλα πια εχω φρικαρει με τις ΒΑΝΑΥΣΕς ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙς ΤΩΝ ΖΩΩΝ ,αλλα ταυτοχρονα σε παρα πολλες περιπτωσεις υπαρχει και ενα μεγλο ποσοστο υπερβολων απο τους καταγγελοντες φιλοζωους. Με εχουν καλεσει απειρες φορες να πιασω τραυματισμενη γατα δινοντας μου μια τραγικη περιγραφη και οταν πηγα για να πιασω το ζωο ,βρηκα ζωο με καποιο προβλημα που δεν ειχε καμια σχεση με την περιγραφη.
Επισης σε τετοιες περιπτωσεις ειδοποιηστε πρωτα τα σωματεια και μετα επιτρεψτε στον Δημο να εφαρμοσει την ευθανασια.

Καλο θα ηταν να πιεσετε για φωτογραφιες γιατι εκεινο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως εναν σκυλο μπορουν να του βγαλουν τα ματια, ετσι απλα. Συγνωμη αλλα πια εχω φρικαρει με τις ΒΑΝΑΥΣΕς ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙς ΤΩΝ ΖΩΩΝ ,αλλα ταυτοχρονα σε παρα πολλες περιπτωσεις υπαρχει και ενα μεγλο ποσοστο υπερβολων απο τους καταγγελοντες φιλοζωους. Με εχουν καλεσει απειρες φορες να πιασω τραυματισμενη γατα δινοντας μου μια τραγικη περιγραφη και οταν πηγα για να πιασω το ζωο ,βρηκα ζωο με καποιο προβλημα που δεν ειχε καμια σχεση με την περιγραφη.
Επισης σε τετοιες περιπτωσεις ειδοποιηστε πρωτα τα σωματεια και μετα επιτρεψτε στον Δημο να εφαρμοσει την ευθανασια.

[FONT=&quot]Μόλις έμαθα για το περιστατικό κάλεσα αμέσως τα φιλοζωικά εντός αθηνών ώστε να βρεθεί μια λύση. Όλοι έλειπαν. Παρότρυνα την κυρία να φέρει τον σκύλο στον δικό μου κτηνίατρο όπου θα τον φρόντηζε κλπ, αλλά δεν μπορούσε να τον μετακινήσει, ούτε κι εμείς να δράσουμε άμεσα, καθώς δεν υπύρχε άνθρωπος εδώ ώστε να λείψουμε. Έπειτα κάλεσα το [/FONT][FONT=&quot]gawf[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]όπου υπέθεσαν πως πρόκειτε για φάρσα κακόγουστη και είπαν να καλέσω τον δήμο. Κάλεσα λοιπόν τον δήμο, αφού δεν υπήρχε άλλη λύση. Ο δήμος πήγε πράγματι και περιμάζεψε το σκύλο. Η εν λόγο κυρία που ανέφερε το συμβάν από όσα γνωρίζω εργάζετε και στο υπουργείο πολιτισμού. Φάρσα δεν ήταν λοιπόν. Σήμερα κάλεσα και δεν μπόρεσα να μιλήσω με κάποιον όπου ξέρει για τον σκύλο. Είπαν να ξανακαλέσω, και θα το ξανακάνω… ξέρω είναι δύσκολα τέτοια περιστατικά, κι έπαθα σοκ όταν τα άκουσα. Αλλά σε ακόμη χειρότερη θέση ήταν η κυρία που μιλούσε στην άλλη γραμμή και πρόσεχε τον σκύλο έως να φτάσει ο δήμος…[/FONT]

Μόλις μίλησα ξανά με τον δήμο, όπου με ενημέρωσαν πως πήγαν χθες εκεί, αλλά δεν έπιασαν τον σκύλο τελικά. Από την έκθεση όπου ΄΄άφησαν οι υπάλληλοι του δήμου η κυρία όπου μίλησα είπε τα ακόλουθα…

Ο σκύλος είχε σοβαρά δερματικά προβλήματα και πρόβλημα στα μάτια. Τον πλησίασαν αλλά έφυγε. Προσπαθούσαν να τον πιάσουν αλλά δεν καθόταν ο σκύλος. Για τον συγκεκριμένο σκύλο μάλιστα έχουν ειδοποιηθεί πολλές φορές και το έχουν στα υπόψιν τους, αλλά δεν έχουν καταφέρει να τον πιάσουν. Χρειάζεται άμεση ιατρική περίθαλψη, καθώς παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα. Ρώτησα αν είχε αίμα κλπ, και μου είπε η υπάλληλος πως δεν θυμάται, καθώς δεν έχει μπροστά της την έκθεση των υπαλλήλων όπου πήγαν εκεί.

[FONT=&quot]Τελικά ο σκύλος είναι ακόμη εκεί, άστεγος και χωρίς καμία βοήθεια, από πουθενά.[/FONT]

Αρα αν καταλαβα καλα μιλαμε για προβλημα στα ματια και οχι βγαλμενα ματια. Επισης βρε παιδια το ζωο μπορει να το εχει παθει και απο καποιο ατυχημα. Λοιπον προτεινω για ακομη μια φορα να ανεβαζουμε τις καταγγελιες οταν εμεις οι ιδιοι που τις ανεβαζουμεεχουμε μια εικονα του περιστατικου για να μπορουμε και να στοιχειοθετησουμε την καταγγελια. Μπορει απλα να παιζει η εκδοχη οτι ο σκυλουκος εχει υποστει επιθεση απο γατα. Ας ειμαστε λιγακι προσεκτικοι σε οσα μας καταγγελουν.
Τωρα σχετικα με τον σκυλουκο εκεινο που εχω να πω ειναι οτι λυπαμαι παρα μα παρα πολυ που ενα ζωο τραυματισμενο που χρειαζεται βοηθεια να ειναι ακομη στον δρομο σε μια πολη δυο εκατομμυριων ανθρωπων. Λυπαμαι για τον Δημο που δεν επιασε το ζωο και ακομη περισσοτερο λυπαμαι που κανενα απο τα σωματεια δεν ανταποκριθηκε. Σχετικα με την GAWF προσωπικα θα διαμαρτυρηθω επειδη απλα τους γνωριζω. Μου προκαλει εκπληξη το γεγονος να εχουν μια τετοια καταγγελια και να μην ανταποκριθουν απλα θεωροντας οτι ειναι φαρσα. Εχουν δειξει και στο παρελθον αλλα και στο παρων οτι παντα εξεταζουν την σοβαροτητα μιας καταγγελιας αλλα και οτι ανταποκρινονται σε ολες τις κλησεις για κακοποιησεις ζωων.

[FONT=&quot]Βασικά εγώ δεν το γνωρίζω το συγκεκριμένο σωματείο, και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Παρόλα αυτά νομίζω πως δεν ασχολείται με την περισυλλογή αδέσποτων…κι εμένα άλλος μου είπε να απευθυνθώ εκεί… όσο για την καταγγελία ακόμη περιμένω φωτο, γιατί ούτε καν η κυρία από τον δήμο, με την οποία μίλησα, δεν ήξερε να μου πει αν ο σκύλος έχει ή όχι αίμα. Όπως και να έχει το θεωρώ ανεύθυνο να μην υπάρχει τρόπος ολόκληρος δήμος, έπειτα από επανειλημμένες εγκλείσεις για το συγκεκριμένο σκύλο, να μην έχει καταφέρει να τον πιάσει!!![/FONT]

Συγγνωμη αλλα την νοοτροπια του δημοσιου υπαλληλου και του δημοτικου στην Ελλαδα την γνωριζουμε. Αν μας ενοχλει το γεγονος οτι το σκυλι δεν εχει πιαστει και δεν το εχει περιθαλψει ο Δημος μπορεις να ζητησεις αφου καταγραφει η κληση σου και ζητησεις αριθμο πρωτοκολλου να σου απαντηθει γραπτως γιατι δεν εχουν κανει ακομη τιποτα για τον σκυλο μετα απο τοσες κλησεις. Δεν μπορω να φανταστω οτι οι αρμοδιοι υπαλληλοι πηγαινουν να πιασουν το ζωο χωρις λασο. Νομιζω οτι με αυτον τον τροπο θα πιεσεις την καταστση και θα φροντισουν αμεσα να πιαστει το ζωο.
Τελος παντων οταν προκειται για τραυματισμενο ζωο εγω προσωπικα δεν τα βαζω μονο με τον Δημο αλλα και με οποιον ειναι απλως θεατης η ακροατης του συγκεκριμενου περιστατικου.

Συγγνωμη αλλα την νοοτροπια του δημοσιου υπαλληλου και του δημοτικου στην Ελλαδα την γνωριζουμε. Αν μας ενοχλει το γεγονις οτι το σκυλι δεν εχει πιαστει και δεν το εχειμ περιθαλψει ο Δημος μπορεις να ζητησεις αφου καταγραφει η ληση σου να σου απαντηθει γραπτως γιατι δεν εχουν κανει ακομη τιποτα για τον σκυλο μετα απο τοσες κλησεις. Δεν μπορω να φανταστω οτι οι αρμοδιοι υπαλληλοι πηγαινουν να πιασουν το ζωο χωρις λασο.
Τελος παντων οταν προκειται για τραυματισμενο ζωο εγω προσωπικα δεν τα βαζω μονο με τον Δημο αλλα και με οποιον ειναι απλως θεατης η ακροατης του συγκεκριμενου περιστατικου.

προς το παρόν τους έδωσα τηλέφωνα να με ενημερώσουν για ό,τι νεότερο. από κει και πέρα θα τους στείλουμε και σαν κανάλι κάποια σχετική αναφορά...

Βρε παιδιά που ακριβώς βρίσκεται το σκυλί;
Δεν μπορούμε να συνενοηθούμε 2 άνθρωποι να πάμε στο σημείο, και με την βοήθεια κάποιου σωματείου να δούμε τι μπορεί να γίνει;;
Κρίμα είναι...:cry:

Βρε παιδιά που ακριβώς βρίσκεται το σκυλί;
Δεν μπορούμε να συνενοηθούμε 2 άνθρωποι να πάμε στο σημείο, και με την βοήθεια κάποιου σωματείου να δούμε τι μπορεί να γίνει;;
Κρίμα είναι...:cry:

για σωματείο δεν ξέρω. κάλεσα μέχρι και την φιλοζωική εταιρία και δεν βρήκα κανέναν...:( αλλά θα προσπαθήσω να ενημερώσω και άλλα 2 σωματεία που γνωρίζω, και ελπίζω σε βοήθεια...μπορούμε όμως να συνενοειθούμε να πάμε να τον πιάσουμε...δυστηχώς εμείς δεν έουμε ούτε εξοπλισμό ούτε τίποτα σχετικό...:(

για σωματείο δεν ξέρω. κάλεσα μέχρι και την φιλοζωική εταιρία και δεν βρήκα κανέναν...:( αλλά θα προσπαθήσω να ενημερώσω και άλλα 2 σωματεία που γνωρίζω, και ελπίζω σε βοήθεια...μπορούμε όμως να συνενοειθούμε να πάμε να τον πιάσουμε...δυστηχώς εμείς δεν έουμε ούτε εξοπλισμό ούτε τίποτα σχετικό...:(

Κοίταξε απο σωματεία ούτε έγω ξέρω, και για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα.
Η φιλοζωική εταιρία δεν ασχολείτε, αυτο το ξέρω απο προσωπική εμπηρία.
Δεν ξέρω αν μπορούμε να απευθυνθούμε κάπου αλλού...:hmm:
Όσο για τον εξοπλησμό αν το σκυλί είναι ήρεμο ίσος να μην χρειαστεί και να μπορέσουμε σχετικά εύκολα να το βάλουμε σε κάποιο αυτοκήνιτο.
Νομίζω ότι πρέπει να το δούμε όμως για να εκτημήσουμε και την καταστασή του και απο κει και πέρα να δουμε πως μπορούμε να κηνιθούμε και τι ακριβώς χρειάζεται.

Κοίταξε απο σωματεία ούτε έγω ξέρω, και για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα.
Η φιλοζωική εταιρία δεν ασχολείτε, αυτο το ξέρω απο προσωπική εμπηρία.
Δεν ξέρω αν μπορούμε να απευθυνθούμε κάπου αλλού...:hmm:
Όσο για τον εξοπλησμό αν το σκυλί είναι ήρεμο ίσος να μην χρειαστεί και να μπορέσουμε σχετικά εύκολα να το βάλουμε σε κάποιο αυτοκήνιτο.
Νομίζω ότι πρέπει να το δούμε όμως για να εκτημήσουμε και την καταστασή του και απο κει και πέρα να δουμε πως μπορούμε να κηνιθούμε και τι ακριβώς χρειάζεται.

συμφωνώ...όταν ας πούμε η κυρία που βρήκε τον σκύλο καθόταν μαζί του και περίμενε τον δήμο, ενώ στον δήμο μου είπαν πως ο σκύλος το έβαλε στα πόδια και τόσο καιρό τον κυνηγάνε αλλά δεν το πιάνουν, είναι λίγο περιεργο όλο το σκηνικό...εγώ πάντως διαθέτω φίμοτρο, λουρί και βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών με όλα τα απαραίτητα.

όσο για την φιλοζωική εταιρία κι εγώ δεν έχω την καλήτερη άποψη γιατί τους έχω καλέσει μάταια πολλές φορές... ξέρω όμως 2 -3 πολύ καλούς συλλόγους που ίσως βοηθήσουν..νομίζω είναι στις αρμοδιότητές τους...

Τι εγινε βρε παιδια με τον σκυλο? Εχουμε κανενα νεο?

Τι εγινε βρε παιδια με τον σκυλο? Εχουμε κανενα νεο?

μίλησα χτες με μια ομάδα ζωόφιλων που φροντήζουντ α σκυλιά στο σημείο εκείνο και περιμένω για νεότερα. αν δεν γίνει κάτι περιμένω φωτο και θα πάμε με ένα μέλος από εδώ να τον βρούμε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back