Σοβαρό πρόβλημα με την άμμο...

:hmm:και η δικια μου μικρη την μια φορα τα εκανε μεσα και την αλλα την πανεμορφη μου γωνια με φυτα.
:hmm:τα νευρα μου μπορει να αντεξουν τα φυτα μοθ ομως;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάγισσα, δοκίμασε βότσαλα μεγάλα στα φυτά να μην μπορεί να τα σκάβει τώρα που ειναι μικρή ώστε να κόψει τη συνήθεια αυτή.

Όπως σου ειπαν ήδη, δοκίμασε να βάλεις τα κακάκια της στην άμμο της και να την πηαίνεις στην άμμο λιγο μετά το φαγητό.

Σιγά σιγά θα το μάθει. Αλλά ειναι πολυ σημαντικο να κόψει την συνήθεια με τα φυτά τώρα που ειναι μικρή γιατι μετά θα το κάνει συνέχεια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια καλημέρα!
Η αγαπημένη μου γατούλα είναι σε οίστρο!!! Προφανώς μου λέρωνε για να προειδοποιήσει τα αρσενικα ότι ειναι έτοιμη να γίνει μανούλα!
Συνεχίζει να λερώνει αλλα όχι τα χαλιά που συνήθιζε, εκεί υπάρχει χώμα, αλλα το άλλο μου χαλί στο σαλονι. Το λέρωσε δυο φορες το σαββατοκυριακο. Δυστυχώς δεν μπορλω να κάνω κάτι...Θα περιμένω να τη περάσει και μετά βλέπουμε.
Οσο για το γατάκι που πηγαίνει στα φυτά, είναι ένστικτο. Η μυρωδιά του χώματος τα οδηγέι. Και η δική μου όταν βρει χώμα πάει. Αλλά έχω βάλει κι εγώ βότσαλα και μεγάλα κοχύλια μέσα στις γλάστρες και δεν μπορέι να σκάψει. Πάει στα χαλιά ομως!! :D

Ευχομαι όλα να πανε καλά!!!

Τι θα κάνεις, ελένη, θα την στειρώσεις;

Καλημέρα! Δυστυχώς ναι, θα αναγκαστώ να την στειρώσω γιατι δεν μπορω να βάζω το ζωντανό σε αυτή την διαδικασία κάθε τόσο και δεν είναι δυνατόν να βρίσκω οικογένειες σε κάθε γέννα. Οικογένειες που να ξέρω σχεδόν όλο το ζωοφιλο οικογενειακό δέντρο. Στην προηγούμενη γέννα το ένα το πήρε η αδελφή μου και το άλλο ο κομμωτής μου που τα λατρεύει τα ζώα. Ειδικά τα γατιά. Έχει δύο και είναι καλύτερα από παιδιά του.
Θα την στειρώσω αρχές Δεκεμβρίου, έτσι είπε ο γιατρός, οπότε θα πάρω τις βαλεριάνες μου και θα το προχωρήσω. Ξέρω πως είναι το καλύτερο για εκείνη. Θα φανώ δυνατή σας το υπόσχομαι για να αναρρώσει και η μικρή μου γρήγορα!!
Κ Ευτυχώς σταμάτησε να λερώνει...έμαθε όμως να πηγαίνει στο καινούριο της χώμα...αχ η ζουζούνα μου....:cool:

Πολύ καλή απόφαση Ελένη, απο ολες τις αποψεις! :)

Ευχομαι να εχεις δίκιο και να μην τομετανοιώσω. Γιατι ο αντρασ μου θέλει να την αφήσουμε έτσι και να την ζευγαρώνουμε. Να νιωθει τη μητρότητα. Και γίνετια πολυ γλυκιά μανούλα...

Ευχομαι να εχεις δίκιο και να μην τομετανοιώσω. Γιατι ο αντρασ μου θέλει να την αφήσουμε έτσι και να την ζευγαρώνουμε. Να νιωθει τη μητρότητα. Και γίνετια πολυ γλυκιά μανούλα...

Αποκλείεται να μετανιώσεις που στείρωσες γατί, για το αντίθετο είναι πιθανό να μετανιώσει κανείς... Κι αν η γατούλα σου έχει αυξημένο το μητρικό ένστικτο, δεν έχεις παρά να πάρεις κι ένα δεύτερο γατάκι για να του δείχνει την τρυφερότητά της! Τι λες; Καλή ιδέα; ;):D Εμάς η Μέλη μας αγκαλιάζει και μας πλένει οικεγενειακώς, είναι η μάνα γάτων και ανθρώπων εδώ μέσα και την έχω στειρώσει από 9 μηνών.

Αχ τι καλη!!! σοβαρολογείς;;; Θα τη στειρωσω τη ζωούλα μου, αρχές Δεκέμβρη.
Καλή μας τύχη!!

Ολα καλα θα πάνε, να μας λες νέα!

Γεια χαρά σε όλους. Μόλις μπήκα στο σάιτ μετά απο πολύ καιρό και έπεσα πάνω στη συζήτηση αυτή γιατί έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το γατούλη μου τον Μπάυρον. έλειψα για δύο μέρες στο χωρό μου και άφησα τον γάτο στο σπίτι ώστε να μην του αλλάξω περιβάλλον για τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Ωστόσο ο αδελφός μου επισκεπτόταν τρεις φορές τη μέρα για να φροντίζει το γατί και να του κάνει παρέα ώστε να μην νιώθει μόνο του. Δυστυυ\χώς ο Μπάυρον όσο έλειπα για πρώτη φορά έκανε τσίσα στο κρεβάτι μου, ενώ μέχρι τώρα χρησιμοποιούσε κανονκά την άμμο. Αναγκάστηκε ο αδελφός μου και τα καθάρισε όλα... και έκλεισε καλού κακού τηνπόρτα του υνοδωματίου. Πριν από λίγο που γύρισα στο σπίτι από το χωριό και μετά τα πρώτα χάδια που έδωσα στη γάτα πήγα στο υπνοδωμάτιο, το άνοιξα, έκανα κάποιες δουλείες στο σπίτι και μετά από λίγο διαπίστωσα ότι ο γάτος τα ξανάκανε στο κρεβάτι ! Ε τώρα φρίκαρα. τι συμβαίνει βρε παιδιά ; έχει άγχος και φοβάται μην ξαναφύγω ; νευρίασε που τον άφησα για 2 μέρες ή απλά θέλει να ζευγαρώσει - ακόμη δεν τον έχω στειρώσει, είναι 6,5 μηνών και ο γιατρός μου είπε να περιμένω καλύτερα μέχρι να φτάσει 8. Καμιά συμβουλή;

Μπορει να τα 'εκανε στο κρεβάτι σου λόγω άγχους και τώρα να του μυρίζει και να ξαναπήγε στο ίδιο σημείο...
Πώς σχετίζεται αυτο με την στείρωση δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια...

Ξέρω ότι αν ο αρσενικός γάτος δεν είναι στειρωμενος ραντίζει διάφορα μέρη μέσα στο σπιτι για να σημαδέψει. Βέβαια ο δικός μου δεν.. ράντισε...αυτό το ξεχωρίζει κανείς. Απλά έκανε τσίσα όμορφα και ωραία στο κρεβάτι μου. Διάβασα λίγο παραπάνω οτι βοηθάει να περάσω το κρεβάτι με ξύδι και έτσι πριν από λίγο έκατσα και το πέρασα όλο με ένα σφουγγάρι . μπλιάχχχχχχ, θα μυρίζω μου φαίνεται αύριο σαν πίκλα αν κοιμηθώ εκεί ...

μπόρει να το έκανε από αντίδραση επειδή έφυγες και τον άφησες μόνο κάποιες γάτες το κάνουν αυτό ή ο αδερφός σου να μην του καθάριζε καλά την άμμο του και η τουαλέτα του να ήταν βρόμικη, εμένα ο δικός μου αν καμια φορά τον ξεχάσω και δεν του την καθαρίσω πάει στην σακούλα με την καθαρή άμμο και νιαουρίζει/ουρλιάζει - το απαιτεί:confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back