μαγισσα
Διάσημο μέλος
και η δικια μου μικρη την μια φορα τα εκανε μεσα και την αλλα την πανεμορφη μου γωνια με φυτα.
τα νευρα μου μπορει να αντεξουν τα φυτα μοθ ομως
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Όπως σου ειπαν ήδη, δοκίμασε να βάλεις τα κακάκια της στην άμμο της και να την πηαίνεις στην άμμο λιγο μετά το φαγητό.
Σιγά σιγά θα το μάθει. Αλλά ειναι πολυ σημαντικο να κόψει την συνήθεια με τα φυτά τώρα που ειναι μικρή γιατι μετά θα το κάνει συνέχεια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni_arav
Νεοφερμένο μέλος
Η αγαπημένη μου γατούλα είναι σε οίστρο!!! Προφανώς μου λέρωνε για να προειδοποιήσει τα αρσενικα ότι ειναι έτοιμη να γίνει μανούλα!
Συνεχίζει να λερώνει αλλα όχι τα χαλιά που συνήθιζε, εκεί υπάρχει χώμα, αλλα το άλλο μου χαλί στο σαλονι. Το λέρωσε δυο φορες το σαββατοκυριακο. Δυστυχώς δεν μπορλω να κάνω κάτι...Θα περιμένω να τη περάσει και μετά βλέπουμε.
Οσο για το γατάκι που πηγαίνει στα φυτά, είναι ένστικτο. Η μυρωδιά του χώματος τα οδηγέι. Και η δική μου όταν βρει χώμα πάει. Αλλά έχω βάλει κι εγώ βότσαλα και μεγάλα κοχύλια μέσα στις γλάστρες και δεν μπορέι να σκάψει. Πάει στα χαλιά ομως!!

Ευχομαι όλα να πανε καλά!!!
drusilia
Διάσημο μέλος
eleni_arav
Νεοφερμένο μέλος
Θα την στειρώσω αρχές Δεκεμβρίου, έτσι είπε ο γιατρός, οπότε θα πάρω τις βαλεριάνες μου και θα το προχωρήσω. Ξέρω πως είναι το καλύτερο για εκείνη. Θα φανώ δυνατή σας το υπόσχομαι για να αναρρώσει και η μικρή μου γρήγορα!!
Κ Ευτυχώς σταμάτησε να λερώνει...έμαθε όμως να πηγαίνει στο καινούριο της χώμα...αχ η ζουζούνα μου....

drusilia
Διάσημο μέλος

eleni_arav
Νεοφερμένο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Ευχομαι να εχεις δίκιο και να μην τομετανοιώσω. Γιατι ο αντρασ μου θέλει να την αφήσουμε έτσι και να την ζευγαρώνουμε. Να νιωθει τη μητρότητα. Και γίνετια πολυ γλυκιά μανούλα...
Αποκλείεται να μετανιώσεις που στείρωσες γατί, για το αντίθετο είναι πιθανό να μετανιώσει κανείς... Κι αν η γατούλα σου έχει αυξημένο το μητρικό ένστικτο, δεν έχεις παρά να πάρεις κι ένα δεύτερο γατάκι για να του δείχνει την τρυφερότητά της! Τι λες; Καλή ιδέα;

Εμάς η Μέλη μας αγκαλιάζει και μας πλένει οικεγενειακώς, είναι η μάνα γάτων και ανθρώπων εδώ μέσα και την έχω στειρώσει από 9 μηνών.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni_arav
Νεοφερμένο μέλος
Καλή μας τύχη!!
drusilia
Διάσημο μέλος
Ζιζούκα
Νεοφερμένο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Πώς σχετίζεται αυτο με την στείρωση δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια...
Ζιζούκα
Νεοφερμένο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool