Subject to change
e-steki.gr Founder
κηνυγοσκυλίτσα...ήταν... που της έκοψε κάποιος τρελός το πρόσωπο με τσεκούρι και γυρνούσε τη άμοιρο2 εβδομάδες μέσα σε αφόρητους πόνους και αιμορραγία χωρίς να μπορεί φυσικά και να τραφεί και κανένα κάθαρμα δεν την πήρε να τη σώσει!
Ήταν τυχερή και είχε γερό οργανισμό και άντεξε ως τη στιγμή που έπεσε στο σωστό άνθρωπο. Και όχι μόνο σώθηκε, αλλά ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ κιόλας από εναν άνθρωπο που χρειάζεται το παράσημο του αληθινού ζωόφιλου...Και ζει υπέροχα μαζί του και έμαθε και να τρώει και να πίνει νερό η καημενούλα έτσι. Ούτε μύτη δεν έχει. Αναπνέει από την τρύπα που έμεινε. Δες στα μάτια της όλα όσα πέρασε αλλά και την αγαλίαση που νοιώθει τώρα.
Έχει και φωτό, αλλά δεν την βάζω μέσα στο ποστ γιατι ίσως σοκάρει μερικούς... Μπορείτε να τη βρείτε εδώ: https://photos1.blogger.com/x/blogger/2757/3661/1600/466195/Xmas_Star.jpg
Πραγματικά έχω σοκαριστεί... Γι'αυτό κάνω και το εν λόγω κείμενο αναδημοσίευση απο άλλη πηγή, παρ'οτι γενικά είμαι αντίθετη με το copy-paste. Δεν πιστευω οτι θα ευαισθητοποιήσει κανέναν, όσοι είναι εδώ είναι ήδη ευαισθητοποιημένοι και όσοι δεν είναι αφενός μεν δεν μπαίνουν εδώ, αφετέρου δεν τους αγγίζει ιδιαίτερα. Ωστόσο ένιωσα την ανάγκη να το βάλω, να το συζητήσουμε, δεν ξέρω κι εγώ γιατί. Νιώθω τελείως αδύναμη, γίνονται τέτοια τραγικά πράγματα σε αθώα ζωάκια και ουσιαστικά δεν μπορώ/ούμε να κάνουμε τίποτα, απλά να τα αντιμετωπίσουμε ΜΕΤΑ. Το ζωάκι όμως έχει ήδη περάσει επι δύο εβδομάδες αυτό το φρικτό βασανιστήριο, και κανείς ζωόφιλος δεν μπορεί να κάνει τίποτε για να αντιστρέψει την κατάσταση, για να γίνουν έτσι τα πράγματα ώστε αυτό να μην είχε συμβεί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Μπράβο στον άνθρωπο που το βοήθησε το καημένο το ζωάκι και στην οικογένεια που το υιοθέτησε παρά τη δυσμορφία του. Εύχομαι να ξεχάσει γρήγορα τον πόνο που έζησε 2 εβδομάδες και να είναι πολύ ευτυχισμένο στο σπίτι του!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
MIchelle, όχι ότι έχει καμια σημασία, αλλά αυτό έχει γίνει Ελλάδα ή εξωτερικό?
ladycat
Διάσημο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν ξέρω αν έγινε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό Ασπασία. Κι εγώ απο το ανωτέρω blog το έμαθα, δεν ξέρω τίποτε περισσότερο απ'ότι γράφτηκε εκεί. Πάντως μου άφησε την εντύπωση οτι πρόκειται για Ελλάδα...
Πάντως, ίσως σε τέτοια περίπτωση να ήταν καλύτερη επιλογή η ευθανασία... Βασανίστηκε που βασανίστηκε 2 εβδομάδες, τώρα με την αναπηρία αυτή θα βασανίζεται μια ζωή...
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ίσως αυτός ο άνθρωπος που το πήρε, να του ξεπληρώσει με την αγάπη του όλα τα βάσανα που έχει περάσει και με τα χάδια του όλο τον πόνο που έχει νιώσει. Έτσι θα ήθελα να πιστεύω τουλάχιστον
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
ladycat
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτο με τη πλαστικη σκεφτηκα και εγω να του κανουν εστω τεχνιτη μιτουλα να σκεπασει το μερος που ληπει.:cry: :cry:
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
τουλαχιστον στο νεο του σπιτι θα παρει ολη την αγαπη που του αξιζει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Αυτος που το εκανε πιθανοτατα ηταν κυνηγος και του βγηκε "ελατωματικο" το σκυλι. Λυπαμαι τα παιδια του....
anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δεν μπαινω να δω τη φωτο, αλλα ειναι σοκαριστικο αυτο το γεγονος. Μου θυμιζει το "Τζωνυ πηρε τ' οπλο του"....
Αυτος που το εκανε πιθανοτατα ηταν κυνηγος και του βγηκε "ελατωματικο" το σκυλι. Λυπαμαι τα παιδια του....
Πράγματι Ισμήνη. Φαντάσου να του βγει "ελατωματικός" (βλ.gay) ο γιός του! Θα πιάσει και θα κόβει με το τσεκούρι ότι περισεύει?

anabou
Διάσημο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα μετα θα τη δω γιατι θελω να καταλαβω ποσο αρρωστος ηταν ο τυπος για να κανει κατι τετοιο...

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool