Σοκαρίστηκα...

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα.
Αναδημοσίευση απο https://gova-stileto.blogspot.com :

κηνυγοσκυλίτσα...ήταν... που της έκοψε κάποιος τρελός το πρόσωπο με τσεκούρι και γυρνούσε τη άμοιρο2 εβδομάδες μέσα σε αφόρητους πόνους και αιμορραγία χωρίς να μπορεί φυσικά και να τραφεί και κανένα κάθαρμα δεν την πήρε να τη σώσει!
Ήταν τυχερή και είχε γερό οργανισμό και άντεξε ως τη στιγμή που έπεσε στο σωστό άνθρωπο. Και όχι μόνο σώθηκε, αλλά ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ κιόλας από εναν άνθρωπο που χρειάζεται το παράσημο του αληθινού ζωόφιλου...Και ζει υπέροχα μαζί του και έμαθε και να τρώει και να πίνει νερό η καημενούλα έτσι. Ούτε μύτη δεν έχει. Αναπνέει από την τρύπα που έμεινε. Δες στα μάτια της όλα όσα πέρασε αλλά και την αγαλίαση που νοιώθει τώρα.

Έχει και φωτό, αλλά δεν την βάζω μέσα στο ποστ γιατι ίσως σοκάρει μερικούς... Μπορείτε να τη βρείτε εδώ: https://photos1.blogger.com/x/blogger/2757/3661/1600/466195/Xmas_Star.jpg

Πραγματικά έχω σοκαριστεί... Γι'αυτό κάνω και το εν λόγω κείμενο αναδημοσίευση απο άλλη πηγή, παρ'οτι γενικά είμαι αντίθετη με το copy-paste. Δεν πιστευω οτι θα ευαισθητοποιήσει κανέναν, όσοι είναι εδώ είναι ήδη ευαισθητοποιημένοι και όσοι δεν είναι αφενός μεν δεν μπαίνουν εδώ, αφετέρου δεν τους αγγίζει ιδιαίτερα. Ωστόσο ένιωσα την ανάγκη να το βάλω, να το συζητήσουμε, δεν ξέρω κι εγώ γιατί. Νιώθω τελείως αδύναμη, γίνονται τέτοια τραγικά πράγματα σε αθώα ζωάκια και ουσιαστικά δεν μπορώ/ούμε να κάνουμε τίποτα, απλά να τα αντιμετωπίσουμε ΜΕΤΑ. Το ζωάκι όμως έχει ήδη περάσει επι δύο εβδομάδες αυτό το φρικτό βασανιστήριο, και κανείς ζωόφιλος δεν μπορεί να κάνει τίποτε για να αντιστρέψει την κατάσταση, για να γίνουν έτσι τα πράγματα ώστε αυτό να μην είχε συμβεί. :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να πει κανείς! Πραγματικά σοκαρίστηκα και με το γεγονός και με τη φωτογραφία! Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί κάποιος θα έκανε κάτι τέτοιο! Πρέπει να είναι σίγουρα τρελός και επικίνδυνος! Ή στην καλύτερη περίπτωση τέρας, εάν πρόκειται για ατύχημα! Απαράδεκτο!:mad: :mad: :mad:
Μπράβο στον άνθρωπο που το βοήθησε το καημένο το ζωάκι και στην οικογένεια που το υιοθέτησε παρά τη δυσμορφία του. Εύχομαι να ξεχάσει γρήγορα τον πόνο που έζησε 2 εβδομάδες και να είναι πολύ ευτυχισμένο στο σπίτι του!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου φαίνεται απίστευτο ότι κάποιος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο! Μου'ρχεται εμετός μόνο που φέρνω στο μυαλό μου την εικόνα. Λατρεύω τα σκυλιά, αλλά δεν ξέρω αν θα άντεχε το στομάχι μου να έρχομαι αντιμέτωπη με μια τέτοια εικόνα καθημερινά. Πραγματικά ένα μεγάλο, ένα τεράστιο μπράβο σ'αυτόν τον άνθρωπο που είχε το ψυχικό σθένος να το κάνει. Πώς ζει το σκυλάκι σ'αυτή την κατάσταση είναι ένα θαύμα. Πώς τρώει χωρίς ανω γνάθο, πώ αναπνέει χωρίς τη μουσουδίτσα του μου φαίνεται απίτευτο!!! Αν είχα μπροστά μου αυτόν που το έκανε θα τον σκότωνα με τα ίδια μου τα χέρια αφού τον έγδερνα ζωντανό πρώτα!!!!:mad: :mad: :mad:
MIchelle, όχι ότι έχει καμια σημασία, αλλά αυτό έχει γίνει Ελλάδα ή εξωτερικό?

αχ την εχω ξαναδει αυτη την κακομοιρα την σκυλιτσα μακαρι να ειχαμε την δυναμη να βρισκαμε αυτον που το εκανε κ να του κοβαμε αντε μην πω τι για να μαθει να συμπεριφερετε ποσο πολυ κτηνος μπορει τελικα να γινει ενας ανθρωπος

Αυτό που θα του άξιζε πραγματικά, δεν είναι να τον γδάρεις ζωντανό, είναι να του κάνεις το ΙΔΙΟ ακριβώς. :mad:
Δεν ξέρω αν έγινε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό Ασπασία. Κι εγώ απο το ανωτέρω blog το έμαθα, δεν ξέρω τίποτε περισσότερο απ'ότι γράφτηκε εκεί. Πάντως μου άφησε την εντύπωση οτι πρόκειται για Ελλάδα...

Πάντως, ίσως σε τέτοια περίπτωση να ήταν καλύτερη επιλογή η ευθανασία... Βασανίστηκε που βασανίστηκε 2 εβδομάδες, τώρα με την αναπηρία αυτή θα βασανίζεται μια ζωή...

Δεν ξέρω. Ίσως και να έχεις δίκιο.... Απ'την άλλη είναι σαν να το αποτελειώνεις....
Ίσως αυτός ο άνθρωπος που το πήρε, να του ξεπληρώσει με την αγάπη του όλα τα βάσανα που έχει περάσει και με τα χάδια του όλο τον πόνο που έχει νιώσει. Έτσι θα ήθελα να πιστεύω τουλάχιστον

Αν μπορεί να αναπνέει και να τρέφεται κανονικά και δεν θα βασανίζεται και θα πονάει μια ζωή τότε συμφωνώ με την απόφασή τους να μη του γίνει ευθανασία από τη στιγμή που υπάρχει και μια οικογένεια να το αγαπάει και να το φροντίζει! Ήταν πραγματικά θαύμα που τα κατάφερε και έζησε και του αξίζει η ζωή αφού πάλεψε τόσο γι'αυτή!

Όση αγάπη και να πάρει, τέτοια αναπηρία δεν νομίζω οτι είναι εύκολο να την παραβλέψει... Σκέψου με τι δυσκολία θα εκπληρώνει ακόμα και τις βασικές του ανάγκες... Πιθανόν να έχει ακόμη και δυσκολία στην αναπνοή... Στη θέση του πάντως, θα προτιμούσα να μου έκαναν ευθανασία... Χωρίς φυσικά να υποτιμώ την αξιέπαινη πραγματικά πράξη αυτού που το υιοθέτησε!

μπορει να του κανουν καποια πλαστικη δεν μπορει να μην υπαρχει κατι τετοιο στα ζζωα οι γιατροι μας τι μπορουν να πουν για αυτο

Δεν μπήκα να δω τι φωτογραφία, μάλλον δεν θα το άντεχα. Το πρόβλημα είναι η έλλειψη παιδείας στην Ελλάδα, και όχι μόνο για τα αδέσποτα. Γενικά δεν θεωρώ την Ελλάδα χειρότερη από άλλες χώρες, αλλά είναι αλήθεια ότι σε κάποια πράγματα είμαστε πολύ πίσω και πολύ ζηλεύω άλλους Ευρωπαίους. Ρώταγα τις προάλλες μια φιλη που είχε έρθει από το Λονδίνο όπου σπουδάζει αν είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχουν αδέσποτα στους δρόμους. 4 μήνες εκεί δεν έχει δει κανένα. Εδώ πάλι...

Κακομοιρο σκιλακι εκλαψα μολις το ειδα ειναι φρηχτο!!!
Αυτο με τη πλαστικη σκεφτηκα και εγω να του κανουν εστω τεχνιτη μιτουλα να σκεπασει το μερος που ληπει.:cry: :cry:

τι μαλακες υπαρχουν σ αυτο το κοσμο... ειλικρινα η βια απεναντι στα ζωα ειναι το μονο πραγμα που με βγαχζει εκτος εαυτου καθως και στα παιδια.. δεν ξερω τι θα εκανα αν εβλεπα κανεναν τετοιο μπροστα μου....

Η βία απέναντι στα ζώα είναι ίσως χειρότερη απο τη βία απέναντι στα παιδιά. Τα παιδιά μπορούν να το πουν και να τιμωρηθεί ο δράστης, τα ζώα όχι μόνο δεν μπορούν να μιλήσουν, αλλά δεν τα προστατεύουν επαρκώς και οι νόμοι...

το ειχα δει απο τη λιστα του stray και πραγματικα απο εκεινη την ωρα το σκεφτομαι συνεχεια...αναπνεει απο ενα ανοιγμα,δεν εχει καν μυτη:blink: τουλαχιστον στο νεο του σπιτι θα παρει ολη την αγαπη που του αξιζει!

Δεν μπαινω να δω τη φωτο, αλλα ειναι σοκαριστικο αυτο το γεγονος. Μου θυμιζει το "Τζωνυ πηρε τ' οπλο του"....
Αυτος που το εκανε πιθανοτατα ηταν κυνηγος και του βγηκε "ελατωματικο" το σκυλι. Λυπαμαι τα παιδια του....

Είναι πραγματικά πέρα από κάθε φαντασία το τι μπορεί να σκεφτούν να κάνουν μερικοί άνθρωποι. Τις φωτογραφίες δεν τις είδα αλλά από τις περιγραφές σας είναι ξεκάθαρο ότι αυτός που το έκανε αυτό θέλει κρέμασμα για μένα! Αν το σκυλάκι μπορεί να ζήσει με την αναπηρία του εύχομαι να βρει όλη την αγάπη του κόσμου με τον νέο του κύριο!

Δεν μπαινω να δω τη φωτο, αλλα ειναι σοκαριστικο αυτο το γεγονος. Μου θυμιζει το "Τζωνυ πηρε τ' οπλο του"....
Αυτος που το εκανε πιθανοτατα ηταν κυνηγος και του βγηκε "ελατωματικο" το σκυλι. Λυπαμαι τα παιδια του....

Πράγματι Ισμήνη. Φαντάσου να του βγει "ελατωματικός" (βλ.gay) ο γιός του! Θα πιάσει και θα κόβει με το τσεκούρι ότι περισεύει?:hmm:

Εγώ πιστσύω ότι πρέπει να κόψει το δικο του το κεφάλι (και ότι άλλο δικο του θέλει) να ησυχάσει ο κόσμος από δαύτον!

Δεν μπαινω τωρα να δω τη φωτο, γιατι σε λιγο παω το μικρο κτηνιατρο και πρεπει να ειμαι συγκεντρωμενη,
αλλα μετα θα τη δω γιατι θελω να καταλαβω ποσο αρρωστος ηταν ο τυπος για να κανει κατι τετοιο...:hmm:

Πραγματικα απιστευτο το τι μαλακες υπαρχουν στον κοσμο! Να τους παρει ο....και να τους καψει ζωντανους! Και λιγο θα τους επεφτε! Μπραβο σε αυτον που το σωσε το μωρακι μου...:cry: :cry: :/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back