Σοκαρίστηκα...

θεε μου... τι τραβανε τα καημενα τα ζωακια με την ανωμαλια του καθε ενος... γιατι ρε π***** μου τι του εκανε?? να τον πιασεις να του κανεις το ιδιο και να τον πεταξεις στον δρομο με τις κλωτσιες... η να το κανεις στο παιδι του!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υπαρχουν πολλοι κακοι ανθρωποι μακαρι να παθουν τα ιδια και αυτοι :mad: ..........εμαθα κατι τωρα παιδια που μου σηκωθηκε η τριχα το σκυλακι της γιαγιας μου βγηκε στον κηπο για πιπι η εξωπορτα δεν ειχε κλεισει καλα και αυτο βγηκε στον δρομο .......το βρηκε σκοτωμενο :( :( και οχι απο αμαξι γιατι ειναι κατοικιμενη περιοχη αλλα το πυροβολησαν ...αν ειναι δυνατον τους λακαμαδες μαμωτο :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

[.......το βρηκε σκοτωμενο :( :( και οχι απο αμαξι γιατι ειναι κατοικιμενη περιοχη αλλα το πυροβολησαν ...αν ειναι δυνατον τους λακαμαδες μαμωτο :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:[/quote]

το πυροβόλησαν???? αυτό που είπες οδυσσέα,μακάρι να πάθουν τα ίδια και αυτοί..Ηθελα να πιστευω πως περιπτωσεις σαν αυτην που ειδαμε στο αρθρο αυτο ειναι σπανιες, αλλα απ'οτι φαινεται κανω ΠΟΛΥ μεγαλο λαθος..Ο κόσμος δεν πάει καλά..Αυτή η συμπεριφορα είναι η ανταμοιβή για όλη την αγάπη που μας δίνουν τόσο ανιδιοτελώς τα ζωάκια?? Το μόνο που χρειάζονται ειναι αγαπη και ενα πιατο φαγητο, και υπαρχουν ανθρωποι που τους κανουν κακο?? Απορω ρε γ*****ο πως μπορουν να βλαψουν αυτες τις αθωες ψυχες? Αυτα τα καημενα εμπιστευονται και πλησιαζουν και αυτοι τα χτυπανε, τα σκοτωνουν, τα δηλητηριαζουν..Δηλαδη νιωθουν καλα οταν χτυπανε ενα ανυπερασπιστο πλασμα??? Κατι τετοιες ωρες ντρεπομαι που ειμαι ανθρωπος..Συγνωμμη, αλλα καπου επρεπε να τα πω που θα με καταλαβαιναν..δεν μπορω αυτες τις μερες ολο για κακομεταχειρησεις ζωων ακουω και εχω να κοιμηθω 2 βραδυα απτην στεναχωρια μου..εκτος απο τα 2 γατουλινια μου (τα οποια μενουν μεσα στο σπιτι) εχω μαζεψει παλι ολες τις (αδεσποτες) γατες της γειτονιας στην αυλη μου..Εχουμε κ εδω κατι απαισιους που κανουνε διαγωνισμο ποιος θα χτυπησει τις περισσοτερες γατες... :mad: :cry: ευτυχως, εχω να δω ζωακι νεκρο απο την αρχη του καλοκαιριου..και η αυλη μου ειναι γεματη ψιψινια :)

Τι να πει κανεις; Ανθρωποι τετοιου ειδους ειναι να καιγονται ζωντανοι η οτιδηποτε αλλο το οποιο θα τους κανει να πεθανουν αργα, αργα, πονωντας και μετανοωντας για ολα οσα εχουν κανει...

τι να πω παιδια ειναι η καημενη απο τη στεναχωρια της...μακαρι να το βρουνε το καθηκι και να του βαλουν το οπλο στο κ@#$#@$
μα πως μπορουν να κανουν κακο ;;;;; δε μπορω να καταλαβω τι τους πειραξαν αυτες οι ψυχες αστο καλο.....

Ε ρε ξύλο που τους χρειάζεται. Γιατί πόσες φορές έχουμε ακούσει για κυνηγούς που πυροβολούν ό,τι κινείται;

Τιποτα δεν τους εχουν κανει τα ζωα βρε παιδια. Δεν νομιζω οτι το κανουν απο μισος προς αυτα. Πολύ απλά δεν σέβονται και δεν εκτιμούν τη ζωή. Τα βλέπουν ως άψυχο στόχο και οχι ως ζωντανά όντα. Λογικά αυτοί οι ανθρωποι είναι ικανοί να κάνουν τα ίδια και σε συνανθρώπους τους, απλά φοβούνται τις συνέπειες του νόμου.

Γιατι εκεινο το καημενο γαιδουρακι στα νεα χτες το ειδατε? Το Βαλανε να συρει κατι πολυ βαρυ με αποτελεσμα να βρεθει στον αερα κρεμασμενο απο το βαρος 2 ωρες:down: :down: ακομα και εγω ειδα πως ηταν αδυνατον να το συρει αυτο το βαρος, εκεινοι που ηξεραν δεν το ειδαν? και μονο χαχαχα ακουγοτανε. Το λυπηθηκε η ψυχη μου...

οπως λεει η Ισμηνη..σαν αψυχο στοχο το σκυλακι, σαν δουλο το γαιδουρι κτλ

Δεν αντέχω να δω την φωτογραφία... Αίσχος. Ντρέπομαι για το γένος μας...

Έλεοοος! Μα τι του έφταιγε πια το κακόμοιρο το σκυλί??? :mad: :confused:Πάντως είναι πολύ τυχερό που επέζησε και βρήκε ένα φυσιολογικό ιδιοκτήτη!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back