Guest User 74802
Επισκέπτης
Την ώρα που έμπαινε στο γκαράζ, έψαχνε να το βρει να το πάρει αγκαλιά όπως κάθε μέρα και αυτό έτρεξε για να τον καλωσορίσει. Όταν έγινε το κακό, το πήρε αγκαλιά να το χαιρετήσει και κοίταζε τα ματάκια του μήπως κάνει λάθος και δεν είναι αυτό.
Γράφω σιγά σιγά και σταδιακά γιατί είμαι στη δουλειά και με πιάνουν τα κλάματα.
Είναι τόσο τραγικό που παρόμοιο θέμα να πατήσω πάνω δε βρήκα.
Όσα δεν τα φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η κακιά στιγμή. Αυτό το γατάκι γεννήθηκε για να γίνει αγγελάκι και ο φίλος μου παράτεινε κάθε μέρα τη διάρκεια ζωής του. Μετά είναι σαν να ήρθε ο Θεός και να τιμώρησε το φίλο μου γιατί του χάλαγε τα σχέδια.
Συγνώμη για το τεράστιο και θλιβερό μήνυμα. Ο λόγος που σας έγραψα είναι γιατί μου το ζήτησε εκείνος. Μήπως υπάρχει παρόμοιο (μακάρι να μην υπάρχει) περιστατικό που να γνωρίζετε και τη συμβουλή σας πώς να το διαχειριστούμε. Θα πάει μάλλον σε ψυχολόγο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Λυπαμαι παρα πολυ για το περιστατικο αλλα δεν μπορω και να μην αγανακτω οταν ακουω τετοια συμβαντα συγχωρεσε αλλα δεν καταλαβα αφου το γατακι το φροντιζε ο φιλος σου για ποιο λογο δεν το πηρε στο σπιτι και το αφησε εξω στο γκαραζ και μαλιστα αφου ειχε και προβλημα με το ματακι του!Ισως να μην ειχε συμβει το περιστατικο.Αληθεια λυπαμαι παρα πολυ για τη μικρη ψυχουλα που εφυγε ετσι τοσο αδικα,στα γραφω αυτα και κλαιω.Στο γκαραζ που το ειχατε αργα η γρηγορα θα συνεβαινε καποιο τραγικο συμβαν γιατι τα γατακια πανε και κουρνιαζουν για να ζεσταινονται κατω απο τα αυτοκινητα .Λυπαμαι παρα πολυ .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest User 74802
Επισκέπτης
Nelliel
Περιβόητο μέλος
Αν και η ψυχολογική μου κατάσταση δεν είναι σε θέση να απολογείται, ούτε να μπαίνω στην διαδικασία να αποδείξω κάτι θα ήθελα να σου απαντήσω για να “απενοχοποιηθούμε” πως στο σπίτι μου φιλοξενώ το μέγιστο αριθμό γατουνιών και προσπαθώ να τους βρω σπιτάκια. Άρα δεν χωράει άλλο. Επίσης, στο σπίτι όπου είναι το γκαράζ οι ηλικιωμένοι και άρρωστοι γονείς του φίλου μου. Άρα ούτε εκεί μπορεί να μείνει για πολλούς λόγους που δε χρειάζεται να εξηγήσω. Κανένα γατάκι δε ζει στο γκαράζ αλλά όλα στο κήπο του διπλανού εγκαταλειμμένου σπιτιού. Το γατάκι πια έβλεπε και ζούσε έξω όπως εκατομμύρια γατάκια μικρά μεγάλα υγιή και άρρωστα. Πόσα μπορεί ο καθένας να αναλάβει? Πόσα μπορεί να βάλει στο σπίτι του? Όταν μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία στο τέλος θα σε πουν και συλλέκτη. Στη γειτονιά μου ταΐζω 20 γατάκια. Κάποια είναι άρρωστα και τα φροντίζω στο δρόμο. Αν συμβεί κάτι (χτυπάω ξύλο) εγώ θα φταίω? Που δεν πήρα και αυτά στο σπίτι? Τέλος πάντων. Είμαι πολύ φορτισμένη για να συνεχίσω την απολογία μου.
Τα θερμα μου συλλυπητηρια για το μικρο αγγελακι.
Δεν χρειαζεται να απολογηθεις σε κανεναν καλη μου. Δεν εισαι κιβωτος για να μαζευεις ολα τα ζωα του κοσμου στο σπιτι σου. Οταν κατι ασχημο ειναι να συμβει, πιστευω οτι θα συμβει και δεν μπορεις να το αποτρεψεις. Το γατακι ηταν γραφτο να φυγει και εφυγε. Του δωσατε μια καλη ζωη, το φροντισατε οσο μπορουσατε και εφυγε ευτυχισμενο. Σκεψου ποσα γατακια σαν και αυτο πεθαινουν πριν καν προλαβουν να ανοιξουν τα ματακια τους.
Λυπαμαι παρα πολυ για το περιστατικο αλλα δεν μπορω και να μην αγανακτω οταν ακουω τετοια συμβαντα συγχωρεσε αλλα δεν καταλαβα αφου το γατακι το φροντιζε ο φιλος σου για ποιο λογο δεν το πηρε στο σπιτι και το αφησε εξω στο γκαραζ και μαλιστα αφου ειχε και προβλημα με το ματακι του!Ισως να μην ειχε συμβει το περιστατικο.Αληθεια λυπαμαι παρα πολυ για τη μικρη ψυχουλα που εφυγε ετσι τοσο αδικα,στα γραφω αυτα και κλαιω.Στο γκαραζ που το ειχατε αργα η γρηγορα θα συνεβαινε καποιο τραγικο συμβαν γιατι τα γατακια πανε και κουρνιαζουν για να ζεσταινονται κατω απο τα αυτοκινητα .Λυπαμαι παρα πολυ .
Διαβασες αυτα που εγραψε; Εχεις οδηγησει ποτε στη ζωη σου; Ο ανθρωπος εμπαινε στο γκαραζ με το αυτοκινητο του, το γατι μπηκε κατω απο την ροδα και πεθανε. Αν οδηγεις θα γνωριζεις πολυ καλα οτι υπαρχουν πολλα σημεια στο αυτοκινητο και γυρω απο αυτο οπου δεν μπορεις να δεις τι συμβαινει. Δεν το σκοτωσε εσκεμμενα ο ανθρωπος. Θα μπορουσε να το ειχε σκοτωσει με τον ιδιο ακριβως τροπο και εξω απο το γκαραζ. Προφανως αν μπορουσε να το ειχε παρει σπιτι, θα το ειχε παρει. Το να ζηταμε τα ρεστα σε μια δυσκολη στιγμη που περνανε τα παιδια δεν μας τιμαει ιδιαιτερα.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Διαβασες αυτα που εγραψε; Εχεις οδηγησει ποτε στη ζωη σου; Ο ανθρωπος εμπαινε στο γκαραζ με το αυτοκινητο του, το γατι μπηκε κατω απο την ροδα και πεθανε. Αν οδηγεις θα γνωριζεις πολυ καλα οτι υπαρχουν πολλα σημεια στο αυτοκινητο και γυρω απο αυτο οπου δεν μπορεις να δεις τι συμβαινει. Δεν το σκοτωσε εσκεμμενα ο ανθρωπος. Θα μπορουσε να το ειχε σκοτωσει με τον ιδιο ακριβως τροπο και εξω απο το γκαραζ. Προφανως αν μπορουσε να το ειχε παρει σπιτι, θα το ειχε παρει. Το να ζηταμε τα ρεστα σε μια δυσκολη στιγμη που περνανε τα παιδια δεν μας τιμαει ιδιαιτερα.
Εγω διαβασα και καταλαβα πολυ καλα τι εγινε,εσυ μαλλον δεν καταλαβες καλα!Οταν μπαινει ενα αυτοκινητο στο γκαραζ τα γατακια τρομαζουν και φευγουν,δεν βρισκονται στη πισω ροδα.Και αν μη τι αλλο ηξερε οτι στο γκαραζ υπαρχουν γατακια που φροντιζε κιολας επρεπε λιγο να ειναι πιο προσεχτικος.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Λυπάμαι πολυ. Μπορω να φανταστώ πως μπορει να νιωθει αφου μου εχει τυχει πολλες φορες να πεταγονται γατακια μικρα στο δρομο και να φρεναρω απότομα, ευτυχως να προλαβαίνουν να φύγουν και ακομα και ετσι τρέμω και σταματάω. Ποσο μαλλον να γινει ατύχημα με ενα γατακι που φρόντιζεΤα γατια που ταιζω ετσι κανουν, με το που ακούνε το αυτοκινητο μου πεταγονται με αποτελεσμα να πρεπει να κατέβω να τα διωξω για να μπω στο πάρκινγκ. Δυστυχως ο χρονος δεν μπορει να γυρισει πισω οποτε σιγα σιγα θα το συνειδητοποιήσει και θα αρχίσει να το ξεπερνά. Το φρόντισε οσο καλυτερα μπορούσε και μπορει να μην πρόλαβε να μεγαλώσει αλλα τουλαχιστον ένιωσε αγαπη
Guest User 74802
Επισκέπτης
nelliel και nikole1987 σας ευχαριστω για τα λογια σας. η αληθεια ειναι οτι τα χρειαζομαι απο ανθρωπους που μοιραζομαστε την ιδια αγαπη για τα ζωακια. εχουμε πληγωθει πολυ. ο φιλος μου δε μπορει να κλεισει τα ματια του και παει κατευθειαν στη δουλεια. εγω απο την αλλη το παιζω ψυχραιμη. Φλωρα ολοι καταλαβαν σωστα οτι τα γατακια ΔΕΝ ζουσαν στο γκαραζ αλλα ερχονται, οπως ερχονται παντου και κυριως στο δρομο. η ζωη μου εχει μαθει να μην ειμαι απολυτη και να μην εκφερω αποψη οντας στον ''καναπε''.παντως σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας...το εκτιμω!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Όσο κι αν πονάς, προσπάθησε όσο γίνεται να σταθείς κοντά του. Σε έχει ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά και προσπάθησε με επιχειρήματα να απαλείψεις δυσάρεστες σκέψεις στο μυαλό του.
Κι αυτό στο λέω γιατί ξέρω πώς είναι να πηγαίνεις για καλό (προστατεύετε όλα τα γατάκια) κι άξαφνα (από μια αναποδιά της τύχης πες), να έρθουν τα πράγματα τόσο τραγικά, που να σε γεμίσουν "Γιατί" και "Αν δεν..".
Κι αυτό δυστυχώς δεν περνάει εύκολα, μόνο ο καιρός θα το λειάνει και θα το κάνει ανάμνηση ενός εφιάλτη.
Τώρα όμως που το συμβάν είναι πολύ νωπό, ας φροντίζεις να αποσπάς τη σκέψη του με τα υπόλοιπα ζωντανά που έχετε, ή (ακόμα καλύτερα) να ξεχωρίσεις κάποιο από τα άλλα αδερφάκια του δύστυχου μικρού και να εστιάσετε σ'αυτό την προσοχή σας.
Ασφαλώς και δεν θα πάρει ποτέ τη θέση του αδικοχαμένου, αλλά πιστεύω θα βοηθήσει κατά πολύ στο να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας οτι μπρορεί ορισμένα πλάσματα να έχουν σύντομη τροχιά πάνω στη γη και η πορεία τους ίσως να είναι προδιαγεγραμένη, η αγάπη όμως δεν τελειώνει ποτέ.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Κωνσταντινα δεν ειμαι απολυτη ,ουτε εκφερω αποψη οντας στο ''καναπε,''καταλαβαινω παρα πολυ καλα τη θλιψη σου και σενα και του φιλου σου,αλλα πρεπει και εμεις να ειμαστε λιγο πιο προσεχτικοι για να μην συμβαινουν δυσαρεστα πραγματα,δεν πιστευω οτι ηταν η τυχη του να πεθανει ετσι αυτο το γατακι,αν ηταν μεσα σε ενα σπιτι ισως ζουσε τωρα,καλυτερα να το δινατε για υιοθεσια οπως σου ειχε πει ο φιλος σου.Δεχομαι τα ατυχηματα που γινονται στο δρομο ενω οδηγας να σου πεταχτει ενα γατακι η μια γατα ,δεν προλαβαινεις να αντιδρασεις.Δεν κατηγορω αδικα τους ανθρωπους,αλλα αγανακτω με την απροσεξια των ανθρωπων γενικα.Αν δεν κανω λαθος εχεις μια γατουλα την Τινγκυ και απο τι εγραφες εψαχνες να υιοθετησεις ενα μικρο γατακι, για να εχει παρεα η μικρουλα σου,κανω λαθος;Φλωρα ολοι καταλαβαν σωστα οτι τα γατακια ΔΕΝ ζουσαν στο γκαραζ αλλα ερχονται, οπως ερχονται παντου και κυριως στο δρομο. η ζωη μου εχει μαθει να μην ειμαι απολυτη και να μην εκφερω αποψη οντας στον ''καναπε''.παντως σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας...το εκτιμω!
Guest User 74802
Επισκέπτης
φλωρα δεν θα δωσω συνεχεια στη μη λογικη κουβεντα ανευ ουσιας γιατι αλλωστε δεν εχω τον χρονο. σε ευχαριστω ομως που ενδιαφερεσαι για το τινκακι το οποιο αυτη τη στιγμη εχει παρεα αλλα 5 αρωστα γατακια που φροντιζω στο σπιτι. οποτε απο παρεα αλλο τιποτα! ευτυχως που ασχολουμαι με οοοολαα αυτα και ξεχνιεμαι λιγο.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενταξει Κωνσταντινα αφου κατα τη γνωμη σου ολο αυτο ειναι ανουσιο ,το ξεχναμε και συνεχιζουμε τη ζωη μας! Μπραβο που φροντιζεις και εχεις χωρο στο σπιτι σου για τα αρρωστα γατακια , εισαι αξιεπαινη!Φιλακια στη Τινγκυ σου.
CatLover09
Δραστήριο μέλος
Δυστυχως μπορει να συμβει στον καθενα μας... Και ναι, τα γατακια πολλες φορες δεν τρομαζουν με τα αμαξια και πεταγονται στις ροδες χωρις να τα παρουμε χαμπαρι και χωρις να προλαβουμε να αντιδρασουμε.Κουραγιο κοριτσι μου σε εσενα και στον φιλο σου. Με την βοηθεια σου και την αγαπη σου,σιγα σιγα θα ξεπερασει το πρωτο σοκ.
Καλο ταξιδι στο μωρακι!
Φλωρα,με ολο το σεβασμο,απο αυτα που γραφεις φαινεται οτι δεν εισαι οδηγος.Ειναι πολυ πιθανο να συμβει σε οσους οδηγαμε,οσο προσεκτικοι και να ειμαστε. Ειναι να μην σου τυχει.Εγω διαβασα και καταλαβα πολυ καλα τι εγινε,εσυ μαλλον δεν καταλαβες καλα!Οταν μπαινει ενα αυτοκινητο στο γκαραζ τα γατακια τρομαζουν και φευγουν,δεν βρισκονται στη πισω ροδα.Και αν μη τι αλλο ηξερε οτι στο γκαραζ υπαρχουν γατακια που φροντιζε κιολας επρεπε λιγο να ειναι πιο προσεχτικος.
Φιλικα!

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνω μαζι σου, οτι μπορει να σου τυχει στο δρομο οταν οδηγας ,να πεταχτει η να τρεξει μπροστα σου μια γατα η ενα γατακι, τοτε πολλες φορες δεν προλαβαινεις να αντιδρασεις και γινεται το τραγικο ατυχημα,οπως γραφω και πιο πανω.Μπαινοντας η βγαινοντας ομως απο το γκαραζ της πολυκατοικιας σου,οταν ξερεις οτι υπαρχουν γατακια οφειλεις να εισαι λιγο παραπανω προσεκτικος,για να αποφυγουμε τραγικα περιστατικα οπως αυτο που συνεβη.Αυτη ειναι η αποψη μου για το γεγονος αυτο και τιποτα αλλο,ισως αντιδρω ετσι γιατι εχω τεραστια αγαπη σε αυτες τις ψυχουλες και στεναχωριεμαι οταν ακουω τετοια συμβαντα.Φλωρα,με ολο το σεβασμο,απο αυτα που γραφεις φαινεται οτι δεν εισαι οδηγος.Ειναι πολυ πιθανο να συμβει σε οσους οδηγαμε,οσο προσεκτικοι και να ειμαστε. Ειναι να μην σου τυχει.
Φιλικα!![]()
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Τέλος όντως χρειάζεται μεγάλη προσοχή με το αυτοκίνητο σε τέτοιες περιπτώσεις, εμείς όταν μπαίνουμε στην αυλή και μέχρι να παρκάρουμε μαζεύονται βέβαια δέκα γατούνια μας πάνω - κάτω για να μας υποδεχτούν και είμαστε διπλά προσεκτικοί για να αποφύγουμε ατύχημα...κάθε φορά δηλ. έχουμε το νου μας, δε γίνεται αλλιώς!
Εύχομαι ήδη ο φίλος σου να έχει συνέλθει αρκετά και να θυμάστε το γατάκι σας με αγάπη...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool