NeNeia
Νεοφερμένο μέλος
Η Ιφιγενεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 16 μηνύματα.
31-03-10
16:10
Εγώ ως γνωστό απο γατες δεν ξέρω αλλα ξέρω απο αεροπλάνα μιας κ είμαι αεροσυνοδος και έχω δει χιλιάδες γατάκια κ σκυλάκια να πηγαινοέρχονται. Αυτό που δεν την πείραξε σίγουρα είναι το ύψος καθώς το αεροπλάνο μέσα στην καμπίνα έχει μία πίεση ώστε να μπορούμε κ εμείς αλλα κ τα ζώα όχι μόνο να ζήσουν αλλα και να είναι άνετα.. το ότι βουλώνουν τα αυτιά ίσως να ήταν κάτι που να την πείραξε και γενικά με το στρες της πτήσης να ένιωσε ναυτία. αυτό που θα σου έλεγα να κάνεις είναι όταν πας στο check in για την θέση σου ζήτα αν δεν έχει κόσμο μέσα στο αεροπλάνο αν γίνεται να σε βάλουν σε μία σειρά όπου θα είσαι μόνη σου.Αν σου πουν οτι δεν γίνεται μπορείς να αλλάξεις κ μόνη σου μέσα στο αεροπλάνο κ ζήτα απο ένα μέλος πληρώματος αν μπορείς να βγάλεις την γάτα απο το κουτί κατα τη διάρκεια του ταξιδιού κ να την έχεις πάνω σου κάτι που πιστεύω θα την κάνει να νιώσει καλύτερα. Θεωρώ ότι θα σε αφήσουν να την έχεις στα πόδια σου κατα τη διάρκεια της πτήσης εκτός απο την απογείωση κ την προσγείωση που δυστηχώς για λόγους safety των αεροπορικών πρέπει το κουτί να είναι κάτω απο το κάθισμα ώστε να μην εμποδίζει τα πόδια σου σε περίπτωση που συμβεί κάτι. Έμένα τουλάχιστον μου έχει συμβεί να αφήσω άπειρα ζωάκια πάνω στους ιδιοκτήτες τους αρκεί να μην ενοχλούν τον κόσμο που βρίσκεται δίπλα και φυσικά το ζωάκι να κάθεται ήρεμα χωρίς να το κυνηγάμε μέσα στην καμπίνα. αν χρειαστεί μίλα κ με την προισταμένη καμπίνας κ πες της το πρόβλημα που έχει η γάτα η κάντο κ λίγο πιο τραγικό. Αν πέσεις σε καμία που έχει ζώα και είναι φιλόζωη θα κάνει τα πάντα να σε βοηθήσει όπως θα έκανα κ εγώ. Μακάρι να σε βοήθησα κ εύχομαι όλα να πάνε καλα για τον μικρό σου φίλο.. όσο για τα ηρεμιστικά. εγώ μία φορά έδωσα δραμαμίνη στον σκύλο μου μετά απο έγκριση του γιατρού γτ είχαμε πολλές ώρες ταξίδι με αυτοκίνητο κ ήταν κ η πρώτη φορά που θα ταξίδευε κ το μωρό μου καθόταν όλη την ώρα στην αγκαλιά μου κ κοιμόταν κ ούτε ταξίδι καταλαβε ούτε ναυτία. μόλις φτάσαμε ήταν μια χαρά. Μετά δεν του ξαναέδωσα ποτέ κ πλέον είναι το καλύτερο του γτ βγάζει κ το κεφάλι του απο το παράθυρο κ αγναντεύει. Μίλα κ με τον κτηνίατρο κ θα σου πει αν μπορείς να δώσεις κάτι κ στην γάτα .. ίσως αυτό το στρες που περνάει να είναι χειρότερο απο το να πάρει μία φορά ένα χάπακι κ να κοιμηθεί σαν πουλάκι μέσα στο αεροπλάνο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Thea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 139 μηνύματα.
01-04-10
12:54
Μίλησα με τον κτηνίατρό μου και μου είπε ότι 2 μέρες πριν φύγω να της κάνω ένα καρδιακό τσεκ απ να δουμε αν πάνε όλα καλα. Και εδώ η κτηνίατρος που θα δει το ζουζούνι μου να μου πει εαν επιτρέπεται να πάρει το χάπι. Φοβάμαι όμως......
Ευτυχώς όταν ερχόμουν Βιέννη έπεσα σε πολύ καλές αεροσυνοδούς που όχι μόνο με άφησαν να την βγάλω απο το κλουβί αλλά και μου επέτρεψαν κατά την προσγείωση να την έχω πάνω στο κάθισμα δεμένη. Εκεί έγινε και το μεγάλο σόου...
Ευτυχώς όταν ερχόμουν Βιέννη έπεσα σε πολύ καλές αεροσυνοδούς που όχι μόνο με άφησαν να την βγάλω απο το κλουβί αλλά και μου επέτρεψαν κατά την προσγείωση να την έχω πάνω στο κάθισμα δεμένη. Εκεί έγινε και το μεγάλο σόου...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool