bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
ΣΥΜΦΩΝΩ.
Παιδια καθε ζωη ειναι ιερη,ειτε ειναι ζωου,ειτε ειναι ανθρωπου.Θεωρω ανοητες και αναισθητες αυτου του ειδους τις "ευχες" και καλο ειναι να ειμαστε λιγο σοβαροι,ως προς την εκφραση της αγανακτησης μας.Λυπαμαι,αλλα εκτος της εντονης φιλοζωιας μας καλο ειναι να αποδεικνυουμε καθημερινα και την φιλανθρωπια μας.Εδω ομως πασχουμε...Γιατι ξερετε,τον θανατο ενος ζωου σιγα σιγα τον ξεπερνας,συχνα ξαναμοιραζεσαι τη ζωη σου με καποια αλλη ψυχουλα.Τι γινεται ομως και με την απωλεια ενος ανθρωπου που αγαπας????
ετσι ειναι παιδια...απλη λογικη ειναι!!
εγω ενα ευχομαι....ευχομαι να μπορουσαν οι ανθρωποι να φερονται ο ενας στον αλλον...οπως φερονται και στα ζωα...βεπω πολλους που για τα ζωα δινουν τα παντα και αγοραζουν φυλετακια απο το super market...και για ανθρωπους που υποφερουν και δεν εχουν στον ηλιο μοιρα...δεν δινουν δεκαρα...
--ρουλη σου απαντησα με pm...απο εκει και περα ελπιζω να καταλαβαινεις...και δεν βλεπω μπαγκσ μπανι...thundercatsssss γουσταρω!!

και να κλεισουμε ωραιοτατα με αυτο που ειπε η marzep...
Γιατι ξερετε,τον θανατο ενος ζωου σιγα σιγα τον ξεπερνας,συχνα ξαναμοιραζεσαι τη ζωη σου με καποια αλλη ψυχουλα.Τι γινεται ομως και με την απωλεια ενος ανθρωπου που αγαπας????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
ΣΥΜΦΩΝΩ.
Παιδια καθε ζωη ειναι ιερη,ειτε ειναι ζωου,ειτε ειναι ανθρωπου.Θεωρω ανοητες και αναισθητες αυτου του ειδους τις "ευχες" και καλο ειναι να ειμαστε λιγο σοβαροι,ως προς την εκφραση της αγανακτησης μας.Λυπαμαι,αλλα εκτος της εντονης φιλοζωιας μας καλο ειναι να αποδεικνυουμε καθημερινα και την φιλανθρωπια μας.Εδω ομως πασχουμε...Γιατι ξερετε,τον θανατο ενος ζωου σιγα σιγα τον ξεπερνας,συχνα ξαναμοιραζεσαι τη ζωη σου με καποια αλλη ψυχουλα.Τι γινεται ομως και με την απωλεια ενος ανθρωπου που αγαπας????
χαχαχαχα λοιπον η αδερφη μου το διαβασε και λεει...μπραβο η κοπελιτσα...δεν ξερω ποσο χρονων ειναι αλλα τα λεει πολυ ωραια..μπραβο!![/b][/u]
Ξερεις ποιο ειναι το δωρο που δινει η ζωη οταν μεγαλωνεις???Πιο πολλη πειρα κι υπομονη και μικροτερο στομα.Δυστυχως υπαρχουν παρα πολλοι μλκς γυρω μας και η μαθαινεις να αντιμετωπιζεις με πραξεις και ψυχραιμια αυτα που συνεπαγονται η παιρνεις καραμπινα και βαρας στο ψαχνο
.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος
Γιατι ξερετε,τον θανατο ενος ζωου σιγα σιγα τον ξεπερνας,συχνα ξαναμοιραζεσαι τη ζωη σου με καποια αλλη ψυχουλα.Τι γινεται ομως και με την απωλεια ενος ανθρωπου που αγαπας????
Διαφωνώ πλήρως, όταν το ζωάκι σου πλέον δεν είναι "ζωάκι σου" αλλά "παιδάκι σου", "ζωή σου", τότε μένει για πάντα χαραγμένο στην μνήμη σου και δεν φευγει ποτέ. Η Μένια μου ήρθε ουρανοκατέβατη πριν 9 χρόνια στο νεκροταφείο όπου "κοιμόταν" η ανθρώπινή μου αγάπη και χάρις αυτήν γλύτωσα την κατάθλιψη. Πώς θα μπορέσω λοιπόν, όταν η Μένια αφήσει αυτόν τον κόσμο, να την ξεπεράσω? Μήπως το παλικάρι που "έφυγε" πριν 9 χρόνια το ξεπέρασα ποτές?
ohimso
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λυπάμαι ειλικρινά για αυτό που συνέβη στην κοπέλα και την κόρη της. Τέτοιες εικόνες έχουμε δει σχεδόν όλοι μας. Εγώ όταν ήμουν μικρή, καθώς έβγαζα βόλτα την σκυλίτσα μου, είδα στα 5 μέτρα μπροστά μου να πατάει ένα αμάξι ένα λυκόσκυλο, το οποίο είχε μόλις βγεί από την αυλή του (το είχε σκάσει καθώς έβγαιναν οι ιδιοκτήτες του) και έτρεχε κατά πάνω μας για να παίξει με την δικιά μου...
Δεν τα ξεχνάς αυτά, αλλά μην ανησυχείς, τα παιδιά ειδικά είναι αρκετά σκληρά ώστε να μπορούν να ξεπεράσουν τέτοιες απαίσιες εικόνες... Ο χρόνος είναι γιατρός. Εύχομαι να το ξεπεράσετε -όχι να το ξεχάσετε- σύντομα...
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
[/b][/u]
Ξερεις ποιο ειναι το δωρο που δινει η ζωη οταν μεγαλωνεις???Πιο πολλη πειρα κι υπομονη και μικροτερο στομα.Δυστυχως υπαρχουν παρα πολλοι μλκς γυρω μας και η μαθαινεις να αντιμετωπιζεις με πραξεις και ψυχραιμια αυτα που συνεπαγονται η παιρνεις καραμπινα και βαρας στο ψαχνο
.
συμφωνω αλλα θα μπορουσες να μου πεις πως μπορω να αντιμετωπισω κατι τετοιο με πραξεις??ακομα δεν εχω δει να συμβαινει κατι τετοιο μπροστα μου(ουτε καν αν συνεβη κατα λαθος!!)και η οργη μου οφειλεται οχι μονο στη λατρεια μου για τα ζωα αλλα κυριως επειδη οι ψυχουλες αυτες ειναι αβοηθητες και σε κοιτανε με ενα βλεμμα αποριας αν τους φερθεις ασχημα και απλα δεν αντιδρουν...:cry::cry:
ELENIP
Διάσημο μέλος
συμφωνω αλλα θα μπορουσες να μου πεις πως μπορω να αντιμετωπισω κατι τετοιο με πραξεις??ακομα δεν εχω δει να συμβαινει κατι τετοιο μπροστα μου(ουτε καν αν συνεβη κατα λαθος!!)και η οργη μου οφειλεται οχι μονο στη λατρεια μου για τα ζωα αλλα κυριως επειδη οι ψυχουλες αυτες ειναι αβοηθητες και σε κοιτανε με ενα βλεμμα αποριας αν τους φερθεις ασχημα και απλα δεν αντιδρουν...:cry::cry:
Ειναι είναι η εγωιστική μα@@@@α του ανθρώπου να το παίξει ισχυρός απέναντι σε ανυπεράσπιστα πλάσματα που δεν θα αντιδράσουν

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
αυτο ακριβως!!μετα ρε συ πως να μην καταριεμαι τετοια ατομα??
Μην καταριέσαι, δεν χρειάζεται. Απλά αν υπάρχει κατι εκεί ψηλά να ξερεις οτι δεν αντέχει την αδικία

roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εγω σου αναταπαντησα με Π.Μ πολλυ καλα κανουν ορισμενοι και τραιζουν τα ζωα που εχουν μεσα στο σπιτι τους με φιλετακια. αλλοστε καθε δικο μας ζωο ειναι το παιδι μας και κοματι του εαυτου μας και εχουμε την απολητη ευθηνη για αυτο, και δεν νομιζω οτι τα αδεσποτα καποιος τα ταιζει με φιλετακια. και οταν το χανουμε οσα αλλα και να ιωθετησουμε μετα, ποτε δεν το ξεχναμε, και παντα συγκηνουμαστε οταν το θυμωμαστε. οπως υπαρχουν και αρκετοι που οταν χανουν ενα συγκενη τους χερωντα για πολλους λογους, κληρονομικους Κ.Λ.Πετσι ειναι παιδια...απλη λογικη ειναι!!
εγω ενα ευχομαι....ευχομαι να μπορουσαν οι ανθρωποι να φερονται ο ενας στον αλλον...οπως φερονται και στα ζωα...βεπω πολλους που για τα ζωα δινουν τα παντα και αγοραζουν φυλετακια απο το super market...και για ανθρωπους που υποφερουν και δεν εχουν στον ηλιο μοιρα...δεν δινουν δεκαρα...
--ρουλη σου απαντησα με pm...απο εκει και περα ελπιζω να καταλαβαινεις...και δεν βλεπω μπαγκσ μπανι...thundercatsssss γουσταρω!!
και να κλεισουμε ωραιοτατα με αυτο που ειπε η marzep...
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΑΚΟΥΤΑ ΜΠΕΣΤΕΤ να μαθενεις. και αν αφησβειτης την κοπελα που ανηγει την καρδια της πειγενε στις απολιες των ζωων που εχει το σαιτ αυτο να διαβασεις ποσοι επανερχοντε μετα απο χρονια και μηλανε ακομα με συγκηνηση για την γατουλα που εχασαν. Α και κατι αλλο στον δηκο μας ανθρωπο που χασαμε καποιες στιγμες σκεφτωμαστε τα λαθοι και τις αδηκιες που μας εκανε το ατομο αυτο. σε ενα ζωακι η μονη αδηκια που του βρησκουμε ειναι ο θανατος του και τιποτε αλλο. γιατι ζησαμε μαζι του ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ.Διαφωνώ πλήρως, όταν το ζωάκι σου πλέον δεν είναι "ζωάκι σου" αλλά "παιδάκι σου", "ζωή σου", τότε μένει για πάντα χαραγμένο στην μνήμη σου και δεν φευγει ποτέ. Η Μένια μου ήρθε ουρανοκατέβατη πριν 9 χρόνια στο νεκροταφείο όπου "κοιμόταν" η ανθρώπινή μου αγάπη και χάρις αυτήν γλύτωσα την κατάθλιψη. Πώς θα μπορέσω λοιπόν, όταν η Μένια αφήσει αυτόν τον κόσμο, να την ξεπεράσω? Μήπως το παλικάρι που "έφυγε" πριν 9 χρόνια το ξεπέρασα ποτές?
ruko
Διάσημο μέλος
βεπω πολλους που για τα ζωα δινουν τα παντα και αγοραζουν φυλετακια απο το super market...και για ανθρωπους που υποφερουν και δεν εχουν στον ηλιο μοιρα...δεν δινουν δεκαρα...
Τι σχέση έχει αυτό; Θα χορτάσουν οι πεινασμένοι αν τα γατιά μου ή τα γατιά της γειτονιάς μου μείνουν νηστικά; Το θέμα είναι ότι υπάρχουν επείγουσες ανάγκες παντού, άρα έχουμε την πολυτέλεια να προφέρουμε με βάση αυτό που μας συγκινεί περισσότερο. Σας ενδιαφέρουν τα ζώα, το περιβάλλον, τα δικαιώματα των μειονοτήτων, οι φυλετικές διακρίσεις, τα δικαιώματα των κρατουμένων - διαλέξτε και πάρτε.
Και να μην προσφέρει κανείς πουθενά, αλλά να αγοράζει φιλετάκια για τα δικά του ζώα και μόνο, εμείς θα ελέγξουμε πώς διαθέτει τα χρήματά του και τον ελεύθερό του χρόνο; Δικά του δεν είναι για να τα κάνει ό,τι θέλει;
Παραδόξως, ποτέ κανείς δεν είπε "γιατί τα σκας στα Γκούτσι και στα Χόντος, όταν υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν". Μόνο όταν κάποιος τα δίνει στα ζώα θυμόμαστε τους δυστυχισμένους αυτού του κόσμου. Περίεργα πράγματα...

ELENIP
Διάσημο μέλος
Τι σχέση έχει αυτό; Θα χορτάσουν οι πεινασμένοι αν τα γατιά μου ή τα γατιά της γειτονιάς μου μείνουν νηστικά; Το θέμα είναι ότι υπάρχουν επείγουσες ανάγκες παντού, άρα έχουμε την πολυτέλεια να προφέρουμε με βάση αυτό που μας συγκινεί περισσότερο. Σας ενδιαφέρουν τα ζώα, το περιβάλλον, τα δικαιώματα των μειονοτήτων, οι φυλετικές διακρίσεις, τα δικαιώματα των κρατουμένων - διαλέξτε και πάρτε.
Και να μην προσφέρει κανείς πουθενά, αλλά να αγοράζει φιλετάκια για τα δικά του ζώα και μόνο, εμείς θα ελέγξουμε πώς διαθέτει τα χρήματά του και τον ελεύθερό του χρόνο; Δικά του δεν είναι για να τα κάνει ό,τι θέλει;
Παραδόξως, ποτέ κανείς δεν είπε "γιατί τα σκας στα Γκούτσι και στα Χόντος, όταν υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν". Μόνο όταν κάποιος τα δίνει στα ζώα θυμόμαστε τους δυστυχισμένους αυτού του κόσμου. Περίεργα πράγματα...![]()
Μπράβο ρε Ρούλα!!!
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΠΟΛΛΥ ΠΟΛΛΥ ΣΩΣΤΑ!!!!! ΜΠΡΑΒO RUKOΤι σχέση έχει αυτό; Θα χορτάσουν οι πεινασμένοι αν τα γατιά μου ή τα γατιά της γειτονιάς μου μείνουν νηστικά; Το θέμα είναι ότι υπάρχουν επείγουσες ανάγκες παντού, άρα έχουμε την πολυτέλεια να προφέρουμε με βάση αυτό που μας συγκινεί περισσότερο. Σας ενδιαφέρουν τα ζώα, το περιβάλλον, τα δικαιώματα των μειονοτήτων, οι φυλετικές διακρίσεις, τα δικαιώματα των κρατουμένων - διαλέξτε και πάρτε.
Παραδόξως, ποτέ κανείς δεν είπε "γιατί τα σκας στα Γκούτσι και στα Χόντος, όταν υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν". Μόνο όταν κάποιος τα δίνει στα ζώα θυμόμαστε τους δυστυχισμένους αυτού του κόσμου. Περίεργα πράγματα...![]()
Desdemona
Διάσημο μέλος
Είναι γνωστές αυτές οι απόψεις περί μισανθρωπισμού όταν κάποιος ασχολείται με την ευημερία των ζώων. Εδώ όμως δεν συζητείται το θέμα αυτό, αλλά το αν αξίζει κάποιος να πεθάνει μαρτυρικά επειδή προκάλεσε (ακούσια ή εκούσια) το θάνατο ενός ζώου.Τι σχέση έχει αυτό; Θα χορτάσουν οι πεινασμένοι αν τα γατιά μου ή τα γατιά της γειτονιάς μου μείνουν νηστικά; Το θέμα είναι ότι υπάρχουν επείγουσες ανάγκες παντού, άρα έχουμε την πολυτέλεια να προφέρουμε με βάση αυτό που μας συγκινεί περισσότερο. Σας ενδιαφέρουν τα ζώα, το περιβάλλον, τα δικαιώματα των μειονοτήτων, οι φυλετικές διακρίσεις, τα δικαιώματα των κρατουμένων - διαλέξτε και πάρτε.
Δεν είμαι ιδιαίτερα φιλάνθρωπος, αλλά αρνούμαι και να συμμετάσχω σ' αυτό το παραλήρημα και στην εκ του ασφαλούς προσέγγιση ενός τόσο σοβαρού ζητήματος. Προτάσεις επί προτάσεων, διαδηλώσεις επί διαδηλώσεων γίνονται στις χώρες και στις πολιτείες όπου ισχύει η θανατική ποινή ώστε να επιτευχθεί επιτέλους η κατάργησή της. Όλοι όσοι εύχεστε το μαρτυρικό θάνατο ενός ανθρώπου, μέσα ή έξω από εισαγωγικά, θα συναινούσατε στο να θανατωθεί με δικαστική απόφαση επειδή σκότωσε ένα ζώο (ή ακόμα κι έναν άνθρωπο; ); Ή μήπως ευχόμαστε να το κάνει αυτό η Θεία Δίκη και να μας απαλλάξει από την ευθύνη, επειδή ξέρουμε ότι λογικά και νομικά κάτι τέτοιο θα ήταν -ή θα έπρεπε να είναι, βάσει κοινωνικών προτύπων- ασταθές;
Προσωπικά δεν μπορώ να χαρώ με το θάνατο οποιουδήποτε. Μου είναι αδύνατον, μου φαίνεται απόλυτα οξύμωρο.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Είναι γνωστές αυτές οι απόψεις περί μισανθρωπισμού όταν κάποιος ασχολείται με την ευημερία των ζώων. Εδώ όμως δεν συζητείται το θέμα αυτό, αλλά το αν αξίζει κάποιος να πεθάνει μαρτυρικά επειδή προκάλεσε (ακούσια ή εκούσια) το θάνατο ενός ζώου.
Δεν είμαι ιδιαίτερα φιλάνθρωπος, αλλά αρνούμαι και να συμμετάσχω σ' αυτό το παραλήρημα και στην εκ του ασφαλούς προσέγγιση ενός τόσο σοβαρού ζητήματος. Προτάσεις επί προτάσεων, διαδηλώσεις επί διαδηλώσεων γίνονται στις χώρες και στις πολιτείες όπου ισχύει η θανατική ποινή ώστε να επιτευχθεί επιτέλους η κατάργησή της. Όλοι όσοι εύχεστε το μαρτυρικό θάνατο ενός ανθρώπου, μέσα ή έξω από εισαγωγικά, θα συναινούσατε στο να θανατωθεί με δικαστική απόφαση επειδή σκότωσε ένα ζώο (ή ακόμα κι έναν άνθρωπο; ); Ή μήπως ευχόμαστε να το κάνει αυτό η Θεία Δίκη και να μας απαλλάξει από την ευθύνη, επειδή ξέρουμε ότι λογικά και νομικά κάτι τέτοιο θα ήταν -ή θα έπρεπε να είναι, βάσει κοινωνικών προτύπων- ασταθές;
Προσωπικά δεν μπορώ να χαρώ με το θάνατο οποιουδήποτε. Μου είναι αδύνατον, μου φαίνεται απόλυτα οξύμωρο.
Συμφωνω. Πιστεύω οτι είναι σχεδόν βέβαιο οτι όποιος προκαλεί κακό και πόνο το ιδιο θα λάβει.Κι επειδή είναι αδύνατον οποιος μα οποιος κάνει κακό γύρω του να πεθαίνει κιόλας, το πληρώνει αλλιώς.Ειτε να πέσει έξω οικονομικά, είτε να έρθει αντιμέτωπος με ανίατη ασθένεια δικού του ανθρώπου, είτε το παιδί του να μπλέξει με ναρκωτικά ειτε οτιδήποτε.
Μην σκέκεστε μόνο στο θάνατο.Κι αυτές είναι τιμωρίες που φυσικά προκάλεσαι ο ίδιος ο μ@@@@ς

bunny
Περιβόητο μέλος

Έχουμε όλοι παρόμοια πιστεύω και ιδεολογίες,και τώρα που ξαναμπήκα,βρήκα ακόμη ορθότερες απόψεις εδώ.
Γιατί να τσακωνόμαστε μεταξύ μας εδώ μέσα,από το να συνεισφέρουμε στην αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων;
Ειλικρινά δεν βλέπω το λόγο.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
μαλλον δεν διαβασες καλα αυτο που εγραψα!Τι σχέση έχει αυτό; Θα χορτάσουν οι πεινασμένοι αν τα γατιά μου ή τα γατιά της γειτονιάς μου μείνουν νηστικά; Το θέμα είναι ότι υπάρχουν επείγουσες ανάγκες παντού, άρα έχουμε την πολυτέλεια να προφέρουμε με βάση αυτό που μας συγκινεί περισσότερο. Σας ενδιαφέρουν τα ζώα, το περιβάλλον, τα δικαιώματα των μειονοτήτων, οι φυλετικές διακρίσεις, τα δικαιώματα των κρατουμένων - διαλέξτε και πάρτε.

οσο για αυτο το κομματι
Παραδόξως, ποτέ κανείς δεν είπε "γιατί τα σκας στα Γκούτσι και στα Χόντος, όταν υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν". Μόνο όταν κάποιος τα δίνει στα ζώα θυμόμαστε τους δυστυχισμένους αυτού του κόσμου. Περίεργα πράγματα...

απλα να πω οτι η λεξη κανεις...ειναι γενικη και ακυρη...δεν μπορεις να μιλας για συνολο -10.000.000 στην ελλαδα αν δεν κανω λαθος,οταν εσυ γνωριζεις αντε...200?300?500?ατομα??
οι γενικολογιες ποτε δεν ειναι καλες...ποσο μαλλον σωστες!
απο εκει και περα ναι ο καθενας οπως βολευεται πραττει αναλογα..
αλλα οταν μιλαμε για φιλοζωους....μιλαμε για καποιους ανθρωπους που εκτιμουν την ζωη σε ολες τις μορφες της..π.χ οι βουδιστες...το εχουν το θεμα υτε φυλλο απο δεντρο κοβουν ουτε μιγα σκοτωνουν..στην ελλαδα η λεξη φιλοζωος περιοριζεται στο εχω γατακι και εχω μαθει απο που προερχεται και τα χαρακτηριστικα του..το εχω στειρωσει και του εχω κανει εμβολια..αυτο δεν λεγεται φιλοζωια...λεγεται μου αρεσουν οι γατες...
η κυρια λοιπον που αγοραζει το φυλετακι και φερεται σε συνανθρωπους της σαν ...μηδενικα δεν μπορει να ειναι φιλοζωη..οπως δεν μπορει να εχεις γατακια σκυλακια κουνελακια...να τα προσεχεις και μολις δεισ ποντικι κατσαριδα ασβο σφιγγες και οτι θες..να τα σκοτωνεις...ισως θα επρεπε να εισαχθει μια νεα λεξη αντι του φιλοζωος..γιατι στην ουσια του πραγματος..φιλο-ζωοι ειναι λιγοι!

αυτα και ξεφυγαμε νομιζω απο το θεμα!!
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
ουτε αυτο ισχυει ομως...τα χειροτερα καθηκια...απο πολιτικους μεχρι εγκληματιες εμπορους ναρκωτικων παιδεραστς και και και...ζουνε πολυ περοσσοτερο απο καποιον που θεωρουμε καλο...ανθρωπο!ειναι γνωστο αυτο...λιγοι πληρωνονται με το ιδιο νομισμα...Συμφωνω. Πιστεύω οτι είναι σχεδόν βέβαιο οτι όποιος προκαλεί κακό και πόνο το ιδιο θα λάβει.Κι επειδή είναι αδύνατον οποιος μα οποιος κάνει κακό γύρω του να πεθαίνει κιόλας, το πληρώνει αλλιώς.Ειτε να πέσει έξω οικονομικά, είτε να έρθει αντιμέτωπος με ανίατη ασθένεια δικού του ανθρώπου, είτε το παιδί του να μπλέξει με ναρκωτικά ειτε οτιδήποτε.
Μην σκέκεστε μόνο στο θάνατο.Κι αυτές είναι τιμωρίες που φυσικά προκάλεσαι ο ίδιος ο μ@@@@ς![]()
ισως...μετα θανατον να ερχεται η τιμωρια...
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Και οχι,δεν θα αισθανθω τυψεις δεν λυπαμαι που ο μαλακας στουκαρε σε κολωνα ενα μηνα αφου ελιωσε την Μιτση μου ΕΠΙΤΗΔΕΣ,ενας μαλακας λιγοτερος.
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ασε ΝΟΝΙΚΑ καποιοι θα ευχωντε να πεθανω, γιατι δεν ειμαι φιλοζωος. το βραδυ μια απο τις δυο οικοσιτες κατσαριδες που ταιζω και αγαπαω μου ειρθαν στο κρεβατι και την μια την σκοτωσα κατα λαθος οταν αλαξα πλευρο. και δυστηχος επειδη δεν εχω κηπο την εθαψα στην λεκανι της τουαλετας μου.Να παω να εξωμολογηθω, η μηπος ειναι καλητερα να γεινω βουδιστης οπως οι κινεζοι που τα αγαπουν αυτα τα ζωα και δεν τα σκοτωνουν οπως εγω ο βαρβαρος, απλα τα τρωνε οπως και τις γατες αν τα σκοτωσουν ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ. σκευτωμε ομως μην αλαξω και γαστρονομικες συνηθιες και να θελω μετα να σκοτονω και αλλα ζωα για να τα φαω. οπως σαβρα πιλαφη η μιρμιγκια με μελι,η μαιμου στυφαδο,η ακομα και κροκοδιλο γιαχνι μπωρει να μου ερθει ορεξη να φαω. ασε καλυτερα ας μεινω ΟΡΘΟΔΩΞΟΣ.Δεν ευχομαι σε καποιον να πεθανει,απλα ΟΤΑΝ του συμβει θελω να ειναι μαρτυρικος ο πονος,σαν αυτον που σκορπαει-οσον αφορα τα τερατα που αναφερουμε φυσικα,αυτους που ηδονιζονται με το να βασανιζουν και να σκοτωνουν ζωα.
Και οχι,δεν θα αισθανθω τυψεις δεν λυπαμαι που ο μαλακας στουκαρε σε κολωνα ενα μηνα αφου ελιωσε την Μιτση μου ΕΠΙΤΗΔΕΣ,ενας μαλακας λιγοτερος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

.