Σπάνιες γάτες

zoo

Πολύ δραστήριο μέλος

Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα.
Μου ήρθε η ιδέα να ανοίξω ένα θέμα, όπου θα βάζουμε φωτογραφίες από διαφορετικές, περίεργες και σπάνιες γάτες.
Λέγοντας περίεργες εννοώ ως προς το σχέδιό τους φυσικά. Τι λέτε;

Ξεκινάω με αυτήν την όμορφη φατσούλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• snowshoe031907.jpg
    snowshoe031907.jpg
    47,6 KB · Εμφανίσεις: 79
Αυτος ειπαμε,ειναι σιαμεζος snowshoe.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι το ξέρω. Αλλά είναι παράξενη η ζικ-ζακ γραμμή στη φατσούλα του. Δεν μιλάω για σπάνια ράτσα, αλλά όπως έγραψα πιο πάνω, για σχέδιο.
( Όπως πχ. το ελιόγατό μου! :P).

Δείτε και αυτή τη φουντωτούλα.

Συνημμένα

• 2286674881_9a06d770fb.jpg
    2286674881_9a06d770fb.jpg
    82,3 KB · Εμφανίσεις: 57
Ω,ωραιο και το ελιογατο!

αααα παω να παρω τον ερωτα μου φωτογραφια να τον δειτε ( αν τον βρω εκει που τριγυρναει:redface:) Μου εχει κατσει ασχημα αυτο το γατι :inlove::inlove:

Να και το χαζο μου σαν σπανια γατοφατσα:)
Εικόνα005ηκα.jpg

Να και το χαζο μου σαν σπανια γατοφατσα:)
Εικόνα005ηκα.jpg

Αχ, μόλις μπήκα και είδα το άλμπουμ σας. Ειδικά αυτό το μαύρο στη μύτη, είναι όλα τα λεφτά. :up:

Αχ, μόλις μπήκα και είδα το άλμπουμ σας. Ειδικά αυτό το μαύρο στη μύτη, είναι όλα τα λεφτά. :up:

Ναι! Παρ'οτι εχει μαυρο μεσ τη μουρη, ειναι γλυκεια.Ενω μερικες γατες που εχουν καποιο σημαδι στη μουριτσα τους δεν τις κολακευει και τοσο:hmm:.Εξαρταται βεβαια το σχημα και το μερος που θα το εχει η καθε γατα:hmm:
Ευχαριστουμε πολυ:up:

Α Ελενη μπορω να χρησιμοποιησω μια φωτο της Νορας για ενα αρθρο;

Α Ελενη μπορω να χρησιμοποιησω μια φωτο της Νορας για ενα αρθρο;

Ναι!!Φυσικά!! Μεγαλη μας τιμη Δωρακι:)

Ευχαριστω!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back