Σπάσαμε το δόντι μας!

Σπάσιμο δοντιών...!

Καλησπερες!!

Καιρο εχω να μπω...! Ολα πανε καλα...! Τα κοριτσια μου μεγαλωνουν και ειναι κουκλια..!!

Σημερα πηγαμε κτηνιατρο για τα εμβολια τους...! Ολα καλα....αλλα ανακαλυψαμε οτι η Καλυψω (μεϊν κουν) εσπασε τους μπροστα επανω μικρους τις κοπτηρες (οχι ολους) !!!! :worry:

Καταλαβατε....εκει μπροστα τα μικρα δοντακια στο κεντρο...!! Στεναχωρια εγωωω!! Χαμπαρι δεν πηρα πως το εκανε!! Αλλα ειναι τοσο ζωηρη και λεμαργη.....που δαγκωνει τα παντα!!! Καπου....καποιο σκληρο αντικειμενο θα δαγκωσε....και τσουπ!!!

Τουλαχιστον μου ειπε οτι δεν θα εχει προβλημα!! Σας ετυχε εσας??? Ειναι τοσο μικρα εκεινα τα δοντακια....πως σκατα τα εσπασε..??!! :confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ίσως να τα έσπασε όταν έπαιζε :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σίγουρα θα το έσπασε στο παιγνίδι της με κάποιο "σκληρό" αντίπαλο/αντικείμενο..μην στενοχωριέσαι :)
Είναι σωστό αγριμάκι απ' ότι φαίνεται

Ναι.....με καθησυχασε και ο γιατρος μας...! Απο κεφι παντως....ισα ισα...! Ζωηροτατη...πολυλογου....και ζιζανιο..!! :)
Μου εκανε πολυ εντυπωση παντως..>! Ειναι τοσο μικρα αυτα τα δοντακια....πως τα εσπασε πια!! Να ηταν κανενας κυνωδοντας μεγαλος...!!
Τελος παντων!! :) Αφου ειναι υγυεστατη....αυτο με νοιαζει μονο..!!

Ποτέ δεν ξέρεις που και πως μπορούν να χτυπήσουν, είναι εντελώς απρόβλεπτα :lol: . Στον δικό μου βρήκα προχθές μια πληγούλα με ξεραμένο αίμα στο κεφάλι του. Ποιός ξέρει που χτύπησε όταν έπαιζε. Τον έχω δεί επίσης να χτυπάει με το στόμα καθώς έτρεχε πάνω στο πόδι ενός τραπεζιού. Ευτυχώς δεν είχαμε απώλειες δοντιών :lol:

Σπασμένος κυνόδοντας! Βοήθεια...

Καλησπερα σε ολους σημερα η γατα μου επεσε απο το 3ο οροφο :( και εσπασε το κυνοδοντα της δεν ξερω πως τα καταφερε αλλα την ειδα και ειναι σπασμενος στη μεση δεν με αφησε ιδιετερα να την δω γιατι ειχε μια μικρη πληγη στο σαγονι της...σκεφτηκα να την παω σε γιατρο αλλα η συμπεριφορα της ειναι κανονικη και τρωει κανονικα...μηπως γνωριζει κανεις αν θα εχει προβλημα στην πορεια ειναι 1 χρονων μονο...:/:

Ηλία, θα πρότεινα να την πάτε στον κτηνίατρο άμεσα διότι μπορεί να έχει χτυπήσει και κάπου αλλού και να μην φαίνεται το τραύμα...
Εάν θες μια φιλική συμβουλή, προσπάθησε να περιφράξεις όσο καλύτερα μπορείς το μπαλκόνι σου, μπορείς να δεις μερικές ιδέες στο θέμα Περίφραξη μπαλκονιού;.
Μπορεί να πέσει ξανά ανά πάσα στιγμή και να χτυπήσει πολύ σοβαρά ή να συμβεί κάτι ακόμα χειρότερο... :(

Εχω οχυρωσει το μπαλκονι μου αλλα σημερα πηδηξε απο το παραθυρακι του μπανιου προσπαθοντας για μια ακομη φορα να πιασει κατι περιστερια...δεν υπαρχει μερος που να μην μπορει να παει ασχετου υψους θα τη βρει τη λυση εχουν απομεινει τα πολυφωτα αλλα περιμενουμε να το δουμε και αυτο απο αυτη τη γατουλα...παντως με την δευτερη γατουλα που εχο αυτη τη στιγμη κανουν το σπιτι ανω κατω κυνηγωντας η μια την αλλη οπως καθε βρασυ οποτε δεν εχει καποιο προβλημα πιστευω...θα μαθουμε αυριο απο το γιατρο περεταιρω πληροφοριες...

καλησπερα σε ολη την παρεα!

ελπιζω πρωτα απο ολα να γραφω στο σωστο θεμα αλλα συγχωρεστε με αν κανω λαθος -για ακομη μια φορα- αλλα εχω αγχωθει πολυ..
πριν λιγο και ενω ο γατουλης μου επαιζε πανω στο κρεβατι μου με τα παιχνιδια του ειδα το σεντονι να εχει αιματα σε αρκετα σημεια και τρελαθηκα! μεχρι να καταλαβω απο που προερχεται το αιμα τα χερια μου εγιναν 'ριγε' καθως ο μικρος δεν καθοταν με τιποτα να τον κοιταξω αλλα τελικα μολις καταφερα να ανοιξω το στοματακι του ειδα αιμα και στην γλωσσα του και στα ουλα του τα πλαινα..πηρα μια γαζα και περασα το στοματακι του για να δω απο που βγαινει και τελικα ηταν οντως απο τα ουλα στο δεξι του μαγουλο.. και πριν προλαβω να δω αν εχει κοπει με κατι πανω στο κρεβατι βρηκα μια σειρα να το πω απο δοντακια.. δεν ξερω αν το περιγραφω σωστα αλλα ηταν τα πλαινα δοντακια που ειναι πολυ μικρα..πισω δηλαδη απο τους κυνοδοντες.. και ρωταω τωρα? τα δοντακια αυτα αλλαζουν στα μικρα γατακια οπως και οι κυνοδοντες που τους αλλαξαμε πριν λιγο καιρο ή τα 'εσπασε' ???

οποιος γνωριζει ας μου απαντησει αλλιως να φυγω για τον κτηνιατρο το απογευμα!

ευχαριστωωωωω!

Θα ελεγα Δημητρα, να φυγεις για τον κτηνιατρο, για σιγουρια.

Θα ελεγα Δημητρα, να φυγεις για τον κτηνιατρο, για σιγουρια.
το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι ο μικρος ειναι πολυ αγριος και δεν καθεται σε κανεναν και φυσικα ουτε στους κτηνιατρους που εχουμε παει δυστυχως.. και για να κατσει να του δει το στομα....το βλεπω αδυνατο... το αιμα τωρα εχει σταματησει τελειως και μαλιστα μολις εφαγε κροκετες και νερακι και τωρα κοιμαται.. αν νομιζει κανεις αλλος οτι οντως τα δοντακια αυτα αλλαζουν σε τετοια ηλικια ας με ενημερωσει αλλιως θα παω σιγουρα!

σε ευχαριστω πολυ Βessy μου που ενδιαφερθηκες!!;)

Αν ειναι 4 με 5 μηνων τοτε θα αλλαξει ολα τα δοντια του αρχιζοντας απο τους κυνοδοντες,οποτε μαλλον αυτο παιζει.κ τα δικα ετσι τα αλλαξαν κ ειχε ματωσει το στομα τους αλλα την επομενη μερα ειχε ξεπροβαλει ηδη το καινουργιο δοντι.

Δοντάκια όντως αλλάζουν περίπου στους 4 μήνες.Όμως με προβλήματίζει το αίμα και το οτι τους ειδες ολους μαζί.Ένα ,ένα συνήθως αλλάζουν δοντάκια και όχι ολοι σε μια μερα.:worry:

ολα μια χαρα με τα δοντακια του μικρουλι!
εγω μαλλον δεν τα εγραψα καλα και σας μπερδεψα και εσας.. τους κυνοδοντες τους εχει βγαλει τους νεους εδω και 3 εβδομαδες.. το δοντακι που ειδα σημερα ηταν αυτο απο τα πισω πισω στο στοματακι του.. κατι πλαινα μικρουλια.. και ειδα 2 τετοια.. παντως τωρα ειναι μια χαρουλα! τρωει,παιζει,δαγκωνει ο,τι δηλαδη κανει καθε μερα το διαβολακι μας! :P

ευχαριστουμε για την βοηθεια σας!!!!

Αντε βρε Δημητρα, μπραβο. Και τρομαξα. Δηλαδη αυτα που βρηκες εσυ, τι ηταν; Θα ξαναβγουν;

Αντε βρε Δημητρα, μπραβο. Και τρομαξα. Δηλαδη αυτα που βρηκες εσυ, τι ηταν; Θα ξαναβγουν;
ναι φυσικα και θα βγουνε ξανα! απλα μαλλον ο μικρουλης το ζορισε λιγο με τα παιχνιδια του γι'αυτο και οι κοιλιδες με το αιμα..
ειναι και στην ηλικια τωρα που σιγα σιγα αλλαζουν,ειναι περιπου 5 μηνων,οποτε αγχωθηκα αδικα.. αλλα δεν πειραζει φτανει που ειναι καλα ο Simba μου!:)

Αχ!!! Δωστου ενα γλυκο φιλακι στην κοιλιτσα απο μενα. :redface:

Αχ!!! Δωστου ενα γλυκο φιλακι στην κοιλιτσα απο μενα. :redface:
τωρα 'τραγουδαμε' κυρια Βασω μας στην λαμπα δεν μπορουμε να καθισουμε να μας δωσετε φιλακι! αμα θελετε το πρωι που ξυπναμε και κουτουλαμε οπου να'ναι κατι γινεται! ε τωρα ειναι ωρα για παιχνιδι!!! :P

Εγώ πάντως ποτέ δεν βρήκα δόντι της Άρτεμης όταν τα άλλαζε κι έως τώρα δεν έχω βρει και του Απόλλωνα, που είναι 6+ μηνών.
Ίσως να είναι καλύτερα έτσι γιατί ανησυχώ και λίγο εύκολα. ;)

Εγώ πάντως ποτέ δεν βρήκα δόντι της Άρτεμης όταν τα άλλαζε κι έως τώρα δεν έχω βρει και του Απόλλωνα, που είναι 6+ μηνών.
Ίσως να είναι καλύτερα έτσι γιατί ανησυχώ και λίγο εύκολα. ;)
καλημερα Γιωργο! εγω βρηκα και τους 3 κυνοδοντες αμεσως μολις του επεσαν! τον εναν δεν βρηκα μονο που μαλλον τον εβγαλε οσο ηταν στο σπιτι του φιλου μου..! αλλιως σιγα μη μου ξεφευγε! και φυσικα τα εχω κρατησει ολα! :redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back