Σπάσαμε το δόντι μας!

Εγώ πάντως ποτέ δεν βρήκα δόντι της Άρτεμης όταν τα άλλαζε κι έως τώρα δεν έχω βρει και του Απόλλωνα, που είναι 6+ μηνών.
Ίσως να είναι καλύτερα έτσι γιατί ανησυχώ και λίγο εύκολα. ;)

Κι εγω βρε παιδια. Εχω μεγαλωσει 6 γατακια απο μωρα, θα πιστεψετε οτι δεν ηξερα πως αλλαζουν δοντια; Δεν εχω βρει ποτε μου τιποτα. Το εμαθα απο σας και επεσα απο τα συννεφα. :stupid:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγω βρε παιδια. Εχω μεγαλωσει 6 γατακια απο μωρα, θα πιστεψετε οτι δεν ηξερα πως αλλαζουν δοντια; Δεν εχω βρει ποτε μου τιποτα. Το εμαθα απο σας και επεσα απο τα συννεφα. :stupid:
καλησπερα! ουτε εγω ηξερα οτι αλλαζουν δοντακια αλλα ενα πρωι εκει που παιζαμε αρχισε να κανει κατι παραξενα με τη γλωσσα του σαν κατι να του εχει 'κολλησει' να το πω και αμεσως ανοιξα το στοματακι του και ειδα το δοντακι του να κρεμεται! σιγα σιγα του το τραβιξα γιατι φοβηθηκα μην το καταπιει και ηδη το νεο ειχε 'σκασει' και φαινοταν.. σε 5 μερες ειχε βγει σχεδον ολο! μαλλον γι'αυτο Βασω δεν το καταλαβες γιατι τα κουτσουνια μας τα εχουν ηδη ετοιμα τα καινουργια τους μη χασουν καμια μερα απο τα δαγκωματακια τους!:D
παντως εχουν πολυ πλακα την πρωτη μερα γιατι ενω ειναι μεγαλουτσικα(4-5 μηνων) ειναι φαφουτακια! εμενα του επεσαν τα 2 πανω με μια μερα διαφορα και ειχε πολυ πλακα μωρε το μουτρακι μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γι' αυτο λεγαν οι αρχαιοι ημων προγονοι, " γηρασκω αει διδασκομενος ". Μ' αρεσε εκει που λες, για τα φαφουτακια. Χιχιχιχι!!!

Γι' αυτο λεγαν οι αρχαιοι ημων προγονοι, " γηρασκω αει διδασκομενος ". Μ' αρεσε εκει που λες, για τα φαφουτακια. Χιχιχιχι!!!
εμ! αμα εβλεπες πως ειναι μωρε θα γελαγες σιγουρα! θελουν να δαγκωσουν κιολας τα χαζα αλλα με τι?? με τα δοντακια που δεν εχουν???:P μπορω να σε απασχολησω λιγο με ενα πμ? θα ηθελα να σε ρωτησω κατι...

Απασχολησε με οσο και οποτε θελεις.

Σημερα το πρωι βρηκα στο κρεβατι μας ενα δοντακι της μικρης! Της ανοιξα το στοματακι της και ελειπε το πανω δεξι. Παντως θα το κρατησω να το εχω!:D

Σημερα το πρωι βρηκα στο κρεβατι μας ενα δοντακι της μικρης! Της ανοιξα το στοματακι της και ελειπε το πανω δεξι. Παντως θα το κρατησω να το εχω!:D
:clapup: αντε με το καλο και τα αλλα! αν της πεσουν ολα μαζι οπως εγινε με τον δικο μου θα εχεις ενα μικρο φαφουτακι να ποσπαθει να δαγκωσει ματαια! :P

Να της το βαλεις κατω απο το μαξιλαρι της, αν εχει βεβαια μαξιλαρι, για να το παρει η νεραιδα και να φερει γρηγορα το καινουργιο. :hehe:

Εχει μαξιλαρι αλλα η κυρια προτιμαει το δικο μας...;)
Χθες της επεσε και το αλλο μεγαλο. Τα κραταω να τα εχω!!! Εχει πολυ πλακα...τη φωναζω φαφουτα τωρα...:hehe::hehe:

Να της το βαλεις κατω απο το μαξιλαρι της, αν εχει βεβαια μαξιλαρι, για να το παρει η νεραιδα και να φερει γρηγορα το καινουργιο. :hehe:
Απιθανη εισαι!!!!!!!:hehe:

Απιθανη εισαι!!!!!!!:hehe:
Αυτο να το πεις σε μερικους, που με θεωρουν πιθανη. :P
Χωρις πλακα τωρα, εμενα οταν ημουνα μικρη, ετσι μου λεγανε, οταν αλλαζα δοντια. Τι θυμαμαι βρε παιδι μου, εναν αιωνα πριν πραγματα.:laugh: Των δικων μου μωρων, δεν ηξερα οτι αλλαζουνε δοντια και δεν εχω φυλαξει τιποτα. Εχω ομως το τελευταιο δοντι του Κοκου μου οταν του επεσε και το φυλαω σαν κορη οφθαλμου. :inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back