Σπίτι ζητά γατάκια γιατί έχει πολλή αγάπη να δώσει

• Thread starter Thread starter lounaa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

lounaa

Νεοφερμένο μέλος

Η lounaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 60 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
:inlove:εχω μια κορη 14 που ειχε υοθετησει απο τον δρομο ενα γατο αυτο το υπεροχω πλασμα με εμαθε να αγαπω τα γατια που μου ηταν παντελος αγνωστα και κατεπεκταση αδιαφορα πριν ενα μηνα ενα τερας φαρμακωσε πολλα γατια και αναμεσα τους και τον Λουθερμας ψαχνουμε δυο αρσενικα γατακια γιατι θα τα εχουμε σπιτι και δεν θελουμε να νιωθουν μονα τους αν ειναι δυνατον το ενα καταμαυρο μενουμε αθηνα :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλως ηρθες..τα γατακια θα τα εχετε αποκλειστικα μεσα στο σπιτι ή θα βγαινουν και εξω?με την στειρωση οταν φτασουν σε καταλληλη ηλικια συμφωνειτε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλη σου μερα ναι τα γατακια θα τα εχω μεσα και δεν θα τα αφηνω εξω εκτος και αν τα συνοδευουμε εμεις οσο για την στηρωση δεν ξερω και πολλα και τι επιπτωσεις θα εχουν στα πλασματακια.δεν θελω να παθουν κατι που δεν θελω να παθω εγω δεν ειχα ποτε μου πριν γατες δεν τις ηθελα καν ο λουθερ με εκανε αλλο ανθρωπο

Καλημερα

οι γατες ειναι υπεροχα ζωα, εχουν εναν απιστευτο χαρακτηρα και μια πρωσοπικοτητα, που αν τις βαλεις στην ζωη σου τοτε πολυ δυσκολα μπορεις να φανταστεις την ζωη σου χωρις αυτες. Σου μιλαει καποια που απο την μερα που γεννηθηκε μεγαλωσε με σκυλια και απλα ηξερε οτι υπηρχαν οι γατες, μεχρι που μπηκε στην ζωη μου πριν απο 7 χρονια ο Μπικος και απο τοτε δεν μπορω να φανταστω να ειμαι χωρις γατα....χωρις σκυλια μια χαρα.....!!!!

Τελος παντων, το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι η μοναδικη επιπτωση που εχει η στειρωση στα ζωακια ειναι οτι τους προσφερει πολλα χρονια ζωης χωρις ασθενειες , και πονο.....! καθε φορα που ενας γατος βγαινει για ζευγαρωμα γυρναει πισω το λιγοτερο ( και αν γυρισει) με πολλες δαγκωματιες, και πληγες, αλλα πες αυτο ειναι το λιγοτερο μπορει να κολλησει ενα σωρο ασθενειες ( λευχαιμια, κτλ) απο την γατα οι τους αλλους γατους που τρωγεται....και ολα αυτα αν γυρισει...μπορει στο ταξιδι για να ζευγαρωσει να τον πατησει κανενα αυτοκινητο η να φαει φολα:(

Αν αποφασισεις να μη τον αφησεις να ζευγαρωσει τοτε κινδυνευει σε πολυ μεγαλο ποσοστο αο καρκινο προστατη, αν ειναι αρσενικο η μητρας αν ειναι θυληκο...και υστερα στειρωνοντας ενα ζωακι συμβαλλεις και εσυ στον αγωνα να μην υπαρχουν αδεσποτες ψυχουλες...

Ειλικρινα ειναι θεαρεστο εργο η στειρωση.

καλημερα και απο μενα...:)...συμφωνω με οσα γραφτηκαν παραπανω...μπορεις επισης να ενημερωθεις και απο αυτο το αρθρο..https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/

:inlove:Νενα και Εφη γειασας χαρηκα απο τις απαντησηςσας και εγω μεγαλωσα με σκυλια και οταν γνωρησα τον αντρα μου ειχε μια γατα την μιλη.ενα γατι που μιλουσε. τον περιμενε πισω απο την πορτα να γυρησει απο την δουλεια.δεν την χωνεψα ποτε μου.ειχαμε μια μονημη κοντρα για το πια θα τραβηξει την προσοχη του.κατεστρεφε οτι ηταν δικο μου και εγω απλα την κοντραρα.χρονια μετα γνωρησα τον λουθερ.δεν τον ανεχτηκα εκεινος με εμαθε.ηταν μια υπεροχη γουνινη μπαλιτσα που χωθηκε στα ποδια μου και κλαψουριζε ειχε τα πιο ομορφα ματια που ειχα δει ποτε μου.η χριστινα μου τον κρατησε και εγω τον λατρεψα και αυτα τα ματια εβλεπα οταν γυρηζα απο το νοσοκομειο για εναμιση χρονο (νοσηλεια λογο λευχαιμιας).δεν μπορω να γυρησω τον χρονο πησω και να αλαξω την φρηχτη μου συμπερηφορα στην μιλη που το μονο που εκανε ηταν να αγαπαει το αφεντηκο της οσο και εγω.και ναι εχω δει πως ειναι οι γατοι την εποχη τους αδυνατοι χτηπημενοι και κουρασμενοι αν καταφερουν να γλυτωσουν.ευχαρηστω που με καναται να δω κατι που δεν ηξερα με αλλο ματι και ναι θα το κανω αν ειναι να ζησει πιο καλα και πιο πολυ ενα μελος της οικογενειας μου.ειναι τρομερος ο πονος οταν χανεις καποιον αλλα πιο τρομερο αν δεν εχεις γνωρησει την αγαπη που σου δηνει:inlove:

να εισαι σιγουρη...οτι με την στειρωση κανεις ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ για το ζωακι σου..:D:D

ΥΓ....το αβαταρ σου...εχει το πιο αγαπημενο μου ζωο...τον γατοπαρδο!!!:D:D

Δειτε εδω τα γατακια που χαριζουμε..https://www.mypetz.gr/threads/5-ημερών-μωρουλίνια.226660/ ειναι 5 αδερφακια και θα δωθουν με τον ορο της στειρωσης και για μεσα στο σπιτι.. Τηλ επικοινωνιας 6974648207

σου εχω στειλει προσωπικο μηνυμα:)

δεν εχω λογια να ευχαρηστησω ολους σας για το ενδιαφερον σας.ειμαι λιγο σοκαρησμενη μια και πριν απο λιγες ωρες η κορη μου μαζεψε απο τον σκουπιδοντενεκε πεντε μικρουλικα πανεμορφα πλασματακια.τα ειχαν βαλει σε μια σακουλα σκουπιδιων δεν ξερω πως να τα φροντισω αν και ειναι με τα ματακια τους ανοιχτα και ολο ζωντανια τα εβαμα σε μια κουτα μεγαλη απο γαλατα στην βεραντα της κρεβατοκαμαρας μου και αυριο θα τα παω σε κτηνιατρο ειναι δυο αρσενηκα και τρια θηληκα θα τα στηρωσω και θα τους προσφερο φαι και προστασια(ευτηχως μενω σε μεζονετα με τεραστιο κηπο) τα δυο αρσενικα θα τα κρατησω σπιτι ομως η κορη μου χαμογελασε επιτελους ειναι τοσο γλυκουλια το ενα ειναι ιδιος ο συλβεστερ απο τα παιδικα μας χρονια και ο αλλος ειναι ενας γκρι πονηρος εξωγηινος παιδια ειναι τοσο υπεροχω συναισθημα να αγκαλιαζεις αυτες τις τριχοτες μπαλιτσες.θα τα κρατησω ολα και ας λενε οτι θελουν οι γυρο μας :clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Υ.Γ αυτο δεν σημενει οτι δεν θα υοθετησω εναν καταμαυρο γατουλινο αν σας βρεθει εχουμε χωρο για αλλον εναν:clapup::clapup::clapup::clapup:

Καλορίζικα να είναι, πρόσεχέ τα, διάβασε λίγο το θέμα "Νέα γάτα στο σπίτι" έχει αρκετές συμβουλές για μικράκια.
Καλή δύναμη, πολύ υπομονή και ΑΓΚΑΛΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

μπραβο σας που τα σωσατε!!φια την αγαπη και την φροντιδα!!!

απλα σκεφτητε τα εξοδα που θα εχουν 5-6 γατια(κτηνιατροι,αξεσουαρ,μια καλης ποιοτητας τροφη,αμμος) και την φροτνιδα που θα ειναι αρκετη(καθαριοτητα σπιτιου και γατιων αποκατασταση καποιον ζημιων που ισως κανουν) αν μπορειτε να τα προσφερετε τοτε να τα χαιρεστε!!!και θα χαιρομαστε και εμεις μαζι σας!!!!αλλα δεν ειναι και μικρη ευθυνη...εσεις σιγουρα ξερετε καλυτερα τις δυνατοτητες σας!!!

Δες και τα δικα μου νεογνα.Δεν πειραζει που ειμαι Ρεθυμνο,δινω και στην Αθηνα γατακια αν βρεθει καλο σπιτι,εξαλλου απο Αθηνα ειμαι.Αν αποφασισεις στειλε μου πμ. Θα δωθουν μολις απογαλακτιστουν ομως,γιαυτο και δεν εχω φτιαξει ακομα αγγελεια.
https://www.mypetz.gr/threads/Νεογεννητάκια.226915/

Και ένα μπουκέτο απο 21 !!!! που βρέθηκαν πεταμένα και ζητάνε φιλοξενία ή και μόνιμο σπίτι...:(:redface:
https://www.mypetz.gr/threads/21-νεογέννητα-γατάκια.226968/

Και ένα μπουκέτο απο 21 !!!! που βρέθηκαν πεταμένα και ζητάνε φιλοξενία ή και μόνιμο σπίτι...:(:redface:
https://www.mypetz.gr/threads/21-νεογέννητα-γατάκια.226968/

Αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω τώρα Τζούλια. :(

ευχαρηστω σε ολους σας ειναι υπεροχω να υπαρχουν τοσοι με τοση αγαπη.φιλε μου αγγελε δεν ειμασται πλουσιοι και μετα την ιστορια μου με την λευχαιμια δεν τρεχουν και απο τα μπατζακια μας δεν θα κρατησω και τα πεντε στο σπιτι μεσα παρα μονο τα δυο αρσενικα τα αλλα θα τους παρεχω τροφη και στεγη στην αυλη μου που ειναι δοξα το θεο μεγαλη και με κηπο τον γιατροτους και την προστασια να μην τα πηραξουν.θα τους κανω και στηρωση απο το να τα παρατησω εξω ειναι το καλητερο απο αγαπη δοξα το θεο εχουμε πολυ.δεν θα πω οχι σε καποιο σπιτι αλλα μονο να το ξερω ειναι τοσο ομορφα που σε κλεβουν αμεσος

ευχαρηστω σε ολους σας ειναι υπεροχω να υπαρχουν τοσοι με τοση αγαπη.φιλε μου αγγελε δεν ειμασται πλουσιοι και μετα την ιστορια μου με την λευχαιμια δεν τρεχουν και απο τα μπατζακια μας δεν θα κρατησω και τα πεντε στο σπιτι μεσα παρα μονο τα δυο αρσενικα τα αλλα θα τους παρεχω τροφη και στεγη στην αυλη μου που ειναι δοξα το θεο μεγαλη και με κηπο τον γιατροτους και την προστασια να μην τα πηραξουν.θα τους κανω και στηρωση απο το να τα παρατησω εξω ειναι το καλητερο απο αγαπη δοξα το θεο εχουμε πολυ.δεν θα πω οχι σε καποιο σπιτι αλλα μονο να το ξερω ειναι τοσο ομορφα που σε κλεβουν αμεσος

Εύχομαι να σου έρθουν όλα όπως τα περιμένεις
:)

Κι εγώ εύχομαι να πάνε όλα καλά και για σένα και για το κοριτσάκι σου αλλά και για τις ψυχούλες που βρήκατε.
Έχω φτάσει σε σημείο (όσο είμαι στην δουλειά μου τουλάχιστον) να μην θέλω να πλησιάσω σε κάδο. Τα μωρά στάθηκαν τυχερά στην ατυχία τους.
Σχετικά με τον μαύρο γατούλη που ψάχνεις, θέλεις μικρό σε ηλικία ? Τον υπέροχο αυτό κούκλο τον είδες ?
https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-πανθηρούκος-ενός-έτους.226958/

αυτο ειναι η καλυτερη λυση για τα γατακια απο τη στιγμη που δεν βρουν σπιτι...να τα χαιρεστε!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back