Σπίτι ζητά γατάκια γιατί έχει πολλή αγάπη να δώσει

• Thread starter Thread starter fnou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
KΑλισπερα και απο μενα
ειδα οτι ψαχνεις μαυρο γατουλι
συνχαρητηρια για την πραξη σου
και οτι το καλυτερο για την κορη σου
θα βρηκες πολλες πληροφοριες
για νεοογεννητα και ετσι δεν σε ζαλιζω μ αυτα
σου γραφω γιατι εχουμε και μεις 3 μαυρα γατια
και θα ηθελα να βρουν οικογενειες οπως εσεις
εχουμε και αλλα γατια και η συμβιωση ειναι επιτυχης
πιστευω οτι επιδη ειναι μικρα θα τα παρει υπο την προστασια του
οσο αυτα μεγαλωνουν.Οι γατοι ειναι μαθημενοι στο μεσα εξω εχουμε και μεις αλανες και αυλη.
Ειναι πολυυυυ απαιτιτικοι στα χαδια και στην αγκαλια κοινως διεκδικουν αφεντικο και αποκλειστικοτητα
ειναι της αγκαλιας στην κυριολεξια
για οτι αλλο θελεις παντα στην διαθεση σου Κλειω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα σε ολους τους ζωωφιλους και σας λεω ετσι μια και δεν ξερω αν η λεξη ανθρωποι ειναι καλη με τα τοσα που βλεπω.Δεν ξερω πως μπορει καποιος να κανει κακο σε μια γουνινι μπαλιτσα που κλαψουριζει για αγαπη και σε κοιταζει με αυτα τα υπεροχα αγνα ματακια αλλα ξερω οτι σιγουρα ειναι ανθρωπος και ακομα πιο σιγουρο δεν μπορεις να τον πεις ουτε ζωω μια και αυτα σκοτονουν απο αναγκη ουτε τερας μια και δεν ξερουμε τι θα εκαναν αν υπηρχαν.καθε μερα βλέπω τα κουτσουνια μου οπως τα φωναζω να μεγαλωνουν και ειναι τρομερο να σκεφτωμε οτι ηθελε καποιος να τους κανει κακο.ειναι τρομερο να να τα βλεπεις να παιζουν και να χαιρωντε με ενα φυλο που απλα το περνει ο αερας.ποση κακια εχουν μεσα τους για να ειναι υπολογα σε καποιους και να τους κανουν κακο.δεν ειχα πιο μπροστα δει τι γηνωνταν οχι γιατι δεν υπηρχε αλλα απλα γιατι ημουν και εγω ενας ακομα ανθρωπος τωρα βλεπω πολα μωρουλινια σε καδους η νεκρα γιατι ετσι τα σωζουν απο την δυστηχια τους ειπαι καποιος.θελω να μπορουσε ο θεος εστω και για μια μερα να μας αλαζε θεση και να μας εβαζε στην θεση των ζωων για να βιωσουν καποιοι οτι κανουν ετσι θελω να πιστευω οτι θα εχουμε καλητερο κοσμο.για φαντασου το παιδι σου στον καδο μετα σκουπιδια γιατι απλα μια γατα θα ηθελε να το απαλαξει απο την δυστηχια του να μπορουσα να εκανα μια τεραστια αφησα με μια τετοια εικονα και να την εβαζα παντου.ξερω οτι δεν μπορω να αλαξω τον κοσμο αλλα μπορω να κανω τα παιδια μου καλητερα και αυτα με την σειρα τους τα δηκατους και ετσι να βαλω ενα λιθαρακι στην απανθρωπη κοινονια μας.παιδια συνεχηστε να βοηθαται ολα αυτα τα πλασματακια που απλα θελουν να ζησουν και το αξηζουν πιο πολυ απο πολλους.φιλια και χρονια πολλα και στις μητερες οχι μονο στις δυποδες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συμφωνω ΤΟΣΟ πολυ μαζι σου!!!:D:D:D...μακαρι να σκεφτονταν ολοι ετσι...σιγουρα θα ηταν τα πραγματα πολυ καλυτερα απο οτι ειναι τωρα...ακριβως αυτο που λες..οτι παιζουν και χαιρονται με ενα φυλο..εχουν ολοι την αθωοτητα στα ματια τους...ειναι υπεροχα πλασματα τα ζωα..πολυ ανωτερα απο εμας τα θεωρω..εγω εχω μια αποψη,σιγουρα δεν την συμμεριζονται ολοι..αλλα ποσως με ενδιαφερει...ανθρωπος που δεν αγαπαει τα ζωα,δεν ειναι καλος ανθρωπος...

Οσο για το μαυρο γατακι που ψαχνει η κυρια εδω, εχω ενα αρσενικο μαυρουλη που γεννηθηκε λιγες μερες πριν. Αν θελεις γατακι αμεσα, δεν θα μπορεσω να σε βοηθησω γιατι θα το αφησω να θηλασει μεχρι να γινει 2-3 μηνων περιπου οπως ειναι και το σωστο. Αν μπορεις να περιμενεις, τοτε εδω ειμαστε!
Παντως σιγουρα δε θα ειναι ευκολο να κρατησεις αρσενικο γατο ΜΕΣΑ στο σπιτι μονο οταν ωριμασει και θελει να ζευγαρωσει...Απο πειρα θα σου ελεγα...Ξεχνα το!!! Αδυνατον! Θα ουρλιαζει με τις ωρες και θα ψεκαζει ουρα παντου στο σπιτι σου. Οποτε στην περιπτωση αυτη εχεις οντως μονο 2 επιλογες...η τον αφηνεις να βγαινει και στον κηπο, αν υπαρχει κηπος, κι αν δεν προκειται φυσικα να τον δηλητηριασουν κι αυτον....αν δηλαδη ειναι ολα ασφαλη, περιφραγμενα, χωρις φολες, αμαξια, σκυλια που μπορει να του επιτεθουν κτλ Η αλλιως του κανεις στειρωση, με οτι αυτο συνεπαγεται...
Εχω διαβασει παντως οτι στ'αρσενικα γατακια μπορει να σου κανουν και βαζεκτομη αντι για ολικη στειρωση κι ετσι δεν χανουν τις ορμονες τους αφου δεν βγαινουν οι ορχεις και ισως μετα να μην κινδινευουν τοσο απο προβληματα του ουροποιητικου συστηματος (ουρολιθοι κτλ) που ειναι συχνα στα στειρωμενα αρσενικα. Τωρα...αυτο σιγουρα θα συμφερει τον γατουλη σου αλλα κατα ποσο αυτο θα συμφερει εσενα δε ξερω...γιατι ο γατος παλι θα θελει να ζευγαρωνει, απλα θα ειναι στειρος. Επισης δε ξερω αν το κανουν οι κτηνιατροι, αυτην την επεμβαση. Την διαβασα στο internet.
Καλη σου τυχη!

Sorry παιδια αλλα ειμαι πολυλογου!!! Θα το καταλαβατε αυτο:)
Lounaa σου ευχομαι οτι καλυτερο με τα μικρα σου αγγελουδια αφου αποφασισες να τα κρατησεις ολα. Θελει πολλη δουλεια και κοπο παντως η συντηρηση τους, και τωρα με την οικονομικη κριση που ερχεται ισως και απο οικονομικης αποψης να ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα. Σου ευχομαι να μη βρεις καμια δυσκολια παντως αλλα στο λεω επειδη κι εγω αυτα ζω τωρα!!! Εχει πολλη κουραση και πολλες ευθυνες και θελει κουραγιο η υποθεση! Αλλα φυσικα εχει και πολλα υπερ. Το οφελος ειναι οτι οταν κοιτας τα μουτσουνακια τους και τ'αθωα τους ματακια τα ξεχνας ΟΛΑ...και λες "Ας ειχα κι αλλα 10, παλι δε θα το μετανιωνα!!!" Παντως αν εχεις 1-2 ακομα ατομα να σε βοηθανε και να μοιραζονται τις ευθυνες και τις δουλειες, ολα θα πανε καλα πιστευω.
Τα εξοδα για την τροφη και, χτυπα ξυλο, για τους κτηνιατρους αν ποτε χρειαστουν να πανε ομως μπορει να πανε αρκετα υψηλα να ξερεις. Εγω π.χ. εχω "χρεοκωπησει" σχεδον!!! Ισως χρειαστει να κανω επεμβαση σ' ενα γατακι αυτες τις μερες και μου ζητανε 700 ευρω...:(
Αλλα δε το βαζω κατω! ΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!

Οσο για το μαυρο γατακι που ψαχνει η κυρια εδω, εχω ενα αρσενικο μαυρουλη που γεννηθηκε λιγες μερες πριν. Αν θελεις γατακι αμεσα, δεν θα μπορεσω να σε βοηθησω γιατι θα το αφησω να θηλασει μεχρι να γινει 2-3 μηνων περιπου οπως ειναι και το σωστο. Αν μπορεις να περιμενεις, τοτε εδω ειμαστε!
Παντως σιγουρα δε θα ειναι ευκολο να κρατησεις αρσενικο γατο ΜΕΣΑ στο σπιτι μονο οταν ωριμασει και θελει να ζευγαρωσει...Απο πειρα θα σου ελεγα...Ξεχνα το!!! Αδυνατον! Θα ουρλιαζει με τις ωρες και θα ψεκαζει ουρα παντου στο σπιτι σου. Οποτε στην περιπτωση αυτη εχεις οντως μονο 2 επιλογες...η τον αφηνεις να βγαινει και στον κηπο, αν υπαρχει κηπος, κι αν δεν προκειται φυσικα να τον δηλητηριασουν κι αυτον....αν δηλαδη ειναι ολα ασφαλη, περιφραγμενα, χωρις φολες, αμαξια, σκυλια που μπορει να του επιτεθουν κτλ Η αλλιως του κανεις στειρωση, με οτι αυτο συνεπαγεται...
Εχω διαβασει παντως οτι στ'αρσενικα γατακια μπορει να σου κανουν και βαζεκτομη αντι για ολικη στειρωση κι ετσι δεν χανουν τις ορμονες τους αφου δεν βγαινουν οι ορχεις και ισως μετα να μην κινδινευουν τοσο απο προβληματα του ουροποιητικου συστηματος (ουρολιθοι κτλ) που ειναι συχνα στα στειρωμενα αρσενικα. Τωρα...αυτο σιγουρα θα συμφερει τον γατουλη σου αλλα κατα ποσο αυτο θα συμφερει εσενα δε ξερω...γιατι ο γατος παλι θα θελει να ζευγαρωνει, απλα θα ειναι στειρος. Επισης δε ξερω αν το κανουν οι κτηνιατροι, αυτην την επεμβαση. Την διαβασα στο internet.
Καλη σου τυχη!

απαραδεχτο αυτο...και συνεπειες θα εχει για την υγεια του,καρκινοι κλπ..και το κυριοτερο..γιατι θα πρεπει να βασανιζεται ο γατος,να θελει δηλαδη να ζευγαρωσειν και να μην μπορει;;;;σκεψου λιγο καλυτερα πριν συμβουλεψεις κατι τετοιο..
οσον αφορα αυτα που ανεφερες στο προγηουμενο ποστ για το αν στειρωναν ολοι τις γατες,και το οτι θα εξαφανιζονταν το ειδος,λυπαμε αλλα αυτα ειναι εκτος τοπου και χρονου...περισσοτερο για δικαιολογια μου φαινονται για το 2ο μνμ σου...φιλικα βεβαια..:)

να προσθεσω κατι που ξεχασα..ποιος σου ειπε οτι εχοντας θηλυκο αστειρωτο μεσα στο σπιτι δεν υπαρχουν συνεπειες;;;εκτος του οτι θα εχει συνεχεια οιστρους η γατα και θα βασανιζεται και αυτη,κατι που το βρισκω απαραδεχτο,θα παθει πυομητρα τελικα,πραγμα πολυ επικυνδινο εως και θανατηφορο και καρκινο επισης...

Κάποια μηνύματα μεταφέρθηκαν σε νέο θέμα εδώ.:)

Τα τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ.
Απλώς να θυμίσω ότι το παρόν θέμα είναι αγγελία.:P Τα όσα αφορούν το ηθικό κομμάτι της στείρωσης ή τα υπέρ και τα κατά της βαζεκτομής, καλύτερα συζητηθούν αλλού.:)

καλησπερα. ειμαστε απο θεσσαλονικη. εσεις που μενετε??? εχουμε 2 ασπρομαυρα αγορακια 2 μηνων και 1 τιγρε με ασπρο θυληκο αν ενδιαφερεστε! πρεπει επειγοντος να δοθουνε γιατι δεν τα θελουνε καποιοι κατοικοι της πολυκατοικιας.

:inlove:εχω μια κορη 14 που ειχε υοθετησει απο τον δρομο ενα γατο αυτο το υπεροχω πλασμα με εμαθε να αγαπω τα γατια που μου ηταν παντελος αγνωστα και κατεπεκταση αδιαφορα πριν ενα μηνα ενα τερας φαρμακωσε πολλα γατια και αναμεσα τους και τον Λουθερμας ψαχνουμε δυο αρσενικα γατακια γιατι θα τα εχουμε σπιτι και δεν θελουμε να νιωθουν μονα τους αν ειναι δυνατον το ενα καταμαυρο μενουμε αθηνα :inlove:
Καλησπέρα!Και μενα κάπου στα 14 μου "κόλησε το μικρόβιο" για τις γάτες και έχω μαζέψει πολλά από τους δρόμους....Η γάτα μου πριν από 3 εβδομάδες γέννησε 4 γατάκια(1 θηλυκό,3 αρσενικά) τα οποία δυστυχώς δεν μπορώ να τα κρατήσω γιατί έχω ήδη δύο από την προηγούμενη γέννα(πάνω που πήγα να τη στειρώσω γέννησε)και γιατί η γειτονιά μου δεν φημίζεται για τα φιλοζωικά της αισθήματα.....
τα αρσενικά είναι τα γκριασπρο,ασπρόμαυρο και ένα σχεδόν μαύρο(έχει άσπρη κοιλίτσα)!
θα μου κάνατε μεγάλη χάρη αν μπορούσατε να υιοθετήσετε έστω και ένα γιατί δυστυχώς σε όσες φιλοζωικές απευθύνθηκα μου δώσαν αρνητική απάντηση! :redface:

Καλησπέρα!Και μενα κάπου στα 14 μου "κόλησε το μικρόβιο" για τις γάτες και έχω μαζέψει πολλά από τους δρόμους....Η γάτα μου πριν από 3 εβδομάδες γέννησε 4 γατάκια(1 θηλυκό,3 αρσενικά) τα οποία δυστυχώς δεν μπορώ να τα κρατήσω γιατί έχω ήδη δύο από την προηγούμενη γέννα(πάνω που πήγα να τη στειρώσω γέννησε)και γιατί η γειτονιά μου δεν φημίζεται για τα φιλοζωικά της αισθήματα.....
τα αρσενικά είναι τα γκριασπρο,ασπρόμαυρο και ένα σχεδόν μαύρο(έχει άσπρη κοιλίτσα)!
θα μου κάνατε μεγάλη χάρη αν μπορούσατε να υιοθετήσετε έστω και ένα γιατί δυστυχώς σε όσες φιλοζωικές απευθύνθηκα μου δώσαν αρνητική απάντηση! :redface:

γιατι δεν ανοιγεις μια αγγελια με φωτογραφιες τους ωστε να υιοθετηθουν πιο γρηγορα; :)

ed64060a12035e6b329cbe3fb37566f9.jpg

καλε δειτε και εμας μηπως και σας κλεψουμε την καρδουλα αν δεν εχετε βρει αλλα μωρακια μεχρι τωρα περιμενουμεεεεεεεεε :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back