koukou
Νεοφερμένο μέλος
Η koukou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Δάφνη (Αττική). Έχει γράψει 78 μηνύματα.
21-12-09
16:22
Γειά σας, σήμερα πρόσεξα οτι τα νυχάκια της γατουλας μου ειναι μοιρασμένα στη μεση (σπαζμενα καθέτος),ειπα να της τα κοψω μπας και διορθωθει το προβλημα αλλα παρατηρησα οτι σπαγανε.. Μηπως φταιει κατι στην διατροφή της? Ειναι φυσιολογικο ή πρεπει να ανησυχήσω.. δεν μου δειχνει οτι ποναει παντος..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
21-12-09
18:35
Σε πολλές γάτες τα νύχια ξεφλουδίζουν ή και σπάνε, μπορεί να είναι τυχαίο απο ξύσιμο σε σκληρή επιφάνεια ή και λόγο έλλειψη κάποιων βιταμινών και στοιχείων.
Αν θέλεις πάρε της καμια βιταμινούλα ή και μια πιο καλή τροφούλα.
Αν θέλεις πάρε της καμια βιταμινούλα ή και μια πιο καλή τροφούλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
21-12-09
18:54
και της γατουλας μου σπανε ή ξεφλουδιζουν τα νυχια της..τα βρισκω συνηθως στο κρεβατι, αλλα δεν εχω ανησυχισει..πρεπει?
οι γενικες αιματος της ηταν καλες πριν 3 βδομαδες περιπου..
οι γενικες αιματος της ηταν καλες πριν 3 βδομαδες περιπου..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
21-12-09
19:10
Δεν είναι τόσο σοβαρό....
Μπορεί να είναι και η εποχή, και εμένα είναι σε πολλά ξεφτισμένα ή και ξεφλουδισμένα.
Μπορεί να είναι και η εποχή, και εμένα είναι σε πολλά ξεφτισμένα ή και ξεφλουδισμένα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum