Σπασμένο γόνατο :(

kostasss

Νεοφερμένο μέλος

Ο kostasss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 63 μηνύματα.
η γατα μου αρχισε να κουτσενει και σε μια εβδομαδα δεν πατουσε καθολου το πισω ποδι της.. ηρθε ο κτηνιατρος κ μου ειπε οτι εχει σπασει το γονατο και γυρω ολοι οι συνδεσμοι.. ειναι πολυ δυσκολη επεμβαση γιατι ειναι μεγαλη σε ηλικια και αν παει κατι στραβα μπορει να της κοψουν το ποδι. οι πιθανοτητες ειναι ελαχιστες να παει καλα η επεμβαση...:(

τι να κανω ??? δε μπορω να το βλεπω να κουτσενει νομιζω οτι υποφερει..:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πώς το έσπασε το γόνατο; Βγαίνει έξω; Περαστικά στο γατούλι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σ'αυτή τη φάση έχει σημασία πως θα ειναι καλύτερη η ποιότητα ζωής του γατουλακίου σου.
Αν πονάει και υποφέρει στην παρούσα φάση ίσως θα ήταν καλύτερα να προχωρήσεις στην επέμβαση. Στη θέση σου θα έπαιρνα και μια δεύτερη γνώμη πριν προχωρήσω σε τόσο δραστικές λύσεις.

Συμφωνώ με τη Νότα. Πόσο μεγάλη είναι η γατούλα?

δεν ξερω πως το εσπασε ..προφανως οπως μου ειπε ο γιατρος πηδηξε απο καπου. 10 χρονων ειναι. παρ ολα αυτα τρωει με ορεξη παιζει γουργουριζει κλπ.. ο γιατρος μου ειπε να το αφησουμε οπως εχει.. μετα απο καιρο ισως το πατησει αλλα μην περιμενω κ πολλα..
αυτος μου ειπε οτι δεν ξερει κανεναν γιατρο εδω στο ηρακλειο που να μπορουσε να κανει με επιτυχια αυτην την επεμβαση...

:(

Πω, πω περαστικά εύχομαι...
Ελπίζω να γίνει καλά και να μην χρειαστεί να της κόψουν το ποδαράκι...:(
Εδώ και ένα μήνα και ο Νόμπου μου έχει ένα πρόβλημα με το πίσω δεξί του πόδι, αν και ξεκινήσαμε θεραπεία με χάπια(η κτηνίατρος μου είπε ότι έχει πρόβλημα με το ισχείο του) δεν είδα καμία βελτίωση και την τελευταία εβδομάδα έχει αρχίσει και κουτσαίνει κιόλας:((εκτός του ότι πονάει και πάρα πολύ). Γι'αυτό θα ζητήσω μία δεύτερη γνώμη από άλλο κτηνίατρο.

Κώστα, Κώστα... Δεν έχεις ακούσει για τον μαιτρ Αίλουρο;;) Πήγαινε εκεί να βρει η γάτα σου γιατρειά... www.ailouros.gr

Άν μπορείς να καλύψεις την απόσταση μέχρι το Φαληρο και δεν ταλαιπωρηθεί πολύ ο γατούλης θα σου συστηνα τον Αιλουρο, για μια δεύτερη άποψη. Αν παλι μπορεί να δεσει έτσι το ποδαρακι χωρίς να πονάει ο ερμος να το προτιμήσεις εστω και αν κουτσαίνει ελαφρα. Μια επεμβαση σ'αυτή την ηλικία ειναι σοβαρό πράγμα...

στο ηρακλειο κρητης ειμαι... καποιο γιατρο καλο πανω σε αυτα τα θεματα στο ηρακλειο κρητης κανεις ?

sorry, Νομιζα ότι είσαι στο Ν.Ηράκλειο. Δυστυχως δεν ξέρω κάποιον. Ισως τα παιδια που ειναι από κρήτη σε βοηθήσουν.

στο ηρακλειο κρητης ειμαι... καποιο γιατρο καλο πανω σε αυτα τα θεματα στο ηρακλειο κρητης κανεις ?

Ένα ταξιδάκι ως το Π. Φάληρο τώρα που θα ανοίξει και ο καιρός, το σκέφτεσαι; Έτσι για να πάρεις λίγο αττικό αέρα...:rolleyes:

Πάντως 10 χρονών δεν είναι πολύ μεγάλη. Ενας έμπειρος κτηνίατρος θα μπορούσε να κάνει επέμβαση χωρίς πρόβλημα. Βέβαια χρειάζεται οργανωμένη κλινική. Ψάξ'το λίγο στην Κρήτη

Μπορώ να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία. Έχω κάνει αντίστοιχη επέμβαση σε δύο γατούλες μου. Και οι δύο βρέθηκαν με σπασμένο γόνατο, στο ίδιο πόδι, σε διάστημα μικρότερο του μήνα. Πάντως και οι δύο επεμβάσεις πήγαν εξαιρετικά και το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε 100%. Βέβαια το κόστος ήταν υψηλό, αλλά εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκε ότι άξιζε.

Μπορώ να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία. Έχω κάνει αντίστοιχη επέμβαση σε δύο γατούλες μου. Και οι δύο βρέθηκαν με σπασμένο γόνατο, στο ίδιο πόδι, σε διάστημα μικρότερο του μήνα. Πάντως και οι δύο επεμβάσεις πήγαν εξαιρετικά και το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε 100%. Βέβαια το κόστος ήταν υψηλό, αλλά εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκε ότι άξιζε.

Αυτό είναι σίγουρο, :)
το θέμα είναι να βρεθέι ο καλός γιατός και όχι κανένας που θα προτέινει ακρωτριασμό ή και ευθανασία... :/::/:
γιατί το έχω ακούσει και αυτο... :blink:

Κανένας απο ΚΡΗΤΗ ρε παιδιά???

πάρε μια δεύτερη αποψη απο εναν αλλο κτηνιατρο στην Κρήτη σύντομα (πριν δεσει το καταγμα). Απλα αν δεις οτι τελικα το γατακι δεν υποφέρει θεωρω ότι ειναι κρίμα να υποβληθεί σ'αυτή την ηλικία σε επέμβαση

εχει σπασει καποιο κοκκαλο απο αυτα που φτιαχνουν την αρθρωση του γονατου οι εχει ρηξη των συνδεσμων? θα χρειαστει ακτινογραφια αν δεν εχετε βγαλει και να το δει καποιος ορθοπεδικος χειρουργος:)

Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στη λίστα με τους κτηνιάτρους που έχουν προτείνει κατά καιρούς τα μέλη του MyCat. Υπάρχει κάποιος και στην Κρήτη, αν θυμάμαι καλά.

Δυστυχώς είναι στο Ρέθυμνο...:(

Δεν πειράζει βρε παιδιά... Άλλο Ρέθυμνο, άλλο Φάληρο... Εγώ πάντος που πήγα στο Αίλουρο μου είπε και για έναν άλλο κτηνίατρο που είναι εδώ στο Νεό Φάληρο 2 λεπτά από το σπίτι μου που λέει είναι πολύ καλός χειρούργος... Σκέψου να το λέει ο Κ Πάνος αυτό για άλλο γιατρό!! Πάντως το πόδι του σκύλου του θείου μου το γιάτρεψε με εγχείρηση ενώ άλλοι 3 γιατροί είπαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν την εγχείρηση...

Δε μας γράφεις και τα στοιχεία του εδώ;;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back