Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα.
05-03-08
23:07
Υπάρχει ήδη στο site my cat γιατί το έψαξα τώρα στο google και μου το έβγαλε εδώ https://www.mycat.gr/links/browselinks.php?c=4
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα.
06-03-08
00:54
Τώρα το είδα το θέμα! Σίγουρα η δεύτερη γνώμη χρειάζεται και δεν είναι και τόσο μεγάλος ο γατούλης σου, και η δικιά μου συνομήλικη είναι! Μου φαίνεται πολύ περίεργο να του κόψουν το πόδι, λόγο της ηλικίας!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Η Jeannine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
11-03-08
11:47
Τι αποφάσισες να κάνεις με τη γατούλα σου τελικά;; Πήρες δεύτερη γνώμη;;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum