Σπασμένο ποδαράκι & ακρωτηριασμός

:clapup::clapup::clapup: Γύρισε το άσωτο τρποδάκι μου! Πιάστηκε σαν τον ποντικό στη φάκα, αφού ήρθε στο "γατόσπιτο" έξω για να φάει και τον απομόνωσα! Με το που με είδε κρύφτηκε πίσω από μια ντουλάπα και το έπαιζε πολύ τσαμπουκάς, αλλά με υπομονή και σαλάμι τον γράπωσα και είμαι πολύ χαρούμενη! Τον μετέφερα μετά και μέσα, εδώ στο γραφείο απ΄όπου σας γράφω και τρώει επί μισή ώρα τώρα..χωρίς υπερβολή!Φαίνεται πάντως μια χαρά γενικά. Τι περιπέτεια κι αυτή!
Παιδιά να βλέπατε το βλέμμα των γειτόνων μας (που στην πλειοψηφία τους είναι και ηλικιωμένοι) όταν τους λέγαμε ότι ψάχνουμε μια γάτα με τρια πόδια...μας κοιτούσαν σαν εξωγήινους και άντε να τους εξηγήσεις τι είχε συμβεί..!
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:clapup::clapup::clapup:

εεεεεεε αντε περιμενουμε και φωτο να θαυμασουμε,τον θαυμασιο γατουλη:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε καλώς τον δέχτηκες :P
Απλά να προσέχεις μη φύγει πάλι..

Αν και δεν είμαι ακόμη έτοιμος για τα φλας της δημοσιότητας, θα σας παραχωρήσω αυτό το υλικό, αφού επέμενε η ανθρωπόμορφη μαμά μου, η οποία παρεπιπτόντως πολύ μ΄έχει ταλαιπωρήσει τελευταία, μάλιστα προσπάθησα να της ξεφύγω αλλά δεν τα κατάφερα τελικά...Τώρα είναι πολύ σκούρα τα πράγματα μάλλον δε θα γλιτώσω ποτέ απ΄αυτήν :eek: Όμως πείτε δεν είμαι γλύκας ;;;

Συνημμένα

• DSC02753.jpg
    DSC02753.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 101
Τελευταία επεξεργασία:
Μόνο γλύκας; Ζάχαρο κοντεύουμε να πάθουμε!!! :inlove::inlove::inlove:
Φτου φτου σκόρδα του και άλλο κακό να μην σας (τον) βρει...:D

Αχχχχ... Είσαι ένας παίδαρος!! Κεφάλας (αδυναμία μου) και κούκλος!! :inlove:
Είναι στ΄αλήθεια πολύ όμορφος! Να τον χαίρεσαι και να μη σε ξαναλαχταρήσει ποτέ εύχομαι! :)

Αχού μωρέ καλούλης είναι ^^

:eek::eek::eek:
Τι γατοπαίδαρος είναι αυτος καλέ????????????:hypno::hypno::hypno:

είναι -Ο- ΓΑΤΟΣ

μουτροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μου

ματάαααααααααααααααααααααααρες μου!!!!!!!!!!!!!!!
έπαθα ζημια:redface:

Είναι πανέμορφος ο γατούλης!:inlove::inlove::inlove:
Φαντάζομαι οτι νιώθεις τρισευτυχισμένη που επιτέλους επέστρεψε στη θαλπωρή του σπιτιού :clapup::clapup:
Επιτέλους, αφήσατε πίσω την αγωνία της εξαφάνιστής του μέχρι να τον βρείτε , την απόγνωση που σε έφτασε στο σημείο να κάνεις και ακραίες σκέψεις (που πιστεύω οτι δεν θα εννοούσες) περί ευθανασίας!!:no:
Το γατούλι, εκτός από το πρόβλημα στο ποδαράκι του, είναι υγιέστατο!:) Κι έχει πολλές χαρές από τη ζωή, να πάρει και να δώσει!
smiley-hug011.gif

Και περισσή διάθεση για... "εξωτερικές" εξερευνήσεις, τις οποίες βέβαια δεν θα επιτρέψεις στο μέλλον, κρατώντας σε ασφάλεια αυτό το ξεχωριστό πλάσμα με το τόσο εκφραστικό κι ευαίσθητο μουτράκι (θαρρείς πως θα σου μιλήσει , μου έχει κάνει τόση εντύπωση):inlove:
Μπορείς πλέον να του ανοίξεις και θεματάκι στην ειδική σελίδα, όπου θα διαβάζουμε τα νέα του και θα τον θαυμάζουμε σε νέες φωτό:D

Α, ναι, και σημειολογική λεπτομέρεια: όπως τον βλέπω καθισμένο στον καναπέ, ανάμεσα στα μαξιλάρια, του πάει τόσο το φόντο του πράσινου...:happy:
Διόλου τυχαίο, αφού το πράσινο είθισται να θεωρείται το χρώμα της ελπίδας!:)

Αγάπη μου γλυκιά!! Τη λαχτάρισες την ανθρωπόμορφη μανούλα σου και, μάλλον ναι, δε θα της ξεφύγεις ξανά... Και θα σου αρέσει! Πάντα μαζί στο εξής! :)

ουαου...τι υπεροχα νεα ειναι αυτα;:clapup:
Και ναι..ειναι καρακουκλαρος και ακριβως οπως μου αρεσουν τα αρσενικα..κεφαλας!:hehe:
Περιττο να πω οτι ξεραθηκα στα γελια οταν διαβασα αυτο
, αλλά με υπομονή και σαλάμι τον γράπωσα
Το..σαλαμι..ειναι ολα τα λεφτα!Ηθελε το σαλαμακι του ο ατιμος!:hehe:
ΥΓ.Προσοχη στο παραθυρο της τουαλέτας να ειναι κλειστο.:)

Είναι όντως πανέμορφος ο μικρός! :)
Χαίρομαι πολύ που επέστρεψε κοντά σου, εύχομαι να μην ξαναπεράσεις τέτοια λαχτάρα! :D

Σας ευχαριστούμε όοολους για τα καλά σας λόγια :) !!! Το εκτιμούμε βαθύτατα, αλλά που να μας δείτε κι όταν θα μαστε πιο περιποιημένοι και να ΄χουμε βάλει και κανά δυο κιλάκια, αφού μ΄αυτά και μ΄αυτά έχουμε αδυνατίσει πολύ τελευταία...

Βέβαια σίγουρα το βάρος του θέλει προσοχή, δε λέει να παχύνει και πολύ ο συγκεκριμένος για να μην επιβαρύνεται επιπλέον η κίνησή του!
Εννοείται ότι θα μαθαίνετε νέα μας και φυσικά θα σας γνωρίσω σταδιακά και την υπόλοιπη γατοπαρέα μας..που είναι μεγάλη ;)

Επανέρχομαι στο συγκεκριμένο θέμα, αφού η κατάσταση του Ζουζού παρουσιάζει..επιπλοκές. Παρόλο που εδώ κι έναν μήνα μετά την επέμβαση τα πηγαίναμε καλά, από χθες άνοιξαν τα ράμματα σ΄ένα σημείο κι έχει μαζέψει και λίγο πύον. Του έβαλα κολάρο γιατί έγλειφε πολύ την πληγή, το οποίο και αντιμετώπισε σαν φοβερό εχθρό και κατάφερε να το βγάλει μέσα σε δύο ώρες. Τώρα δεν πλησιάζεται με τίποτα, είναι μέσα στον πανικό, σα να το φοράει ακόμη..Τη Δευτέρα θα τον ξαναπάμε στον κτηνίατρο, και ο γατοθεός βοηθός...Δεν ξέρω, έχω απογοητευτεί πάρα πολύ και δεν είμαι καθόλου αισιόδοξη πια :confused:

Μήπως είναι λίγο λογικό; Ξέρω γω πληγή είναι ολόκληρη επέμβαση έκανε δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο;

Μην απογοητεύεσαι! Τόσα πέρασε το καμαράκι και τα κατάφερε! :)
Θα τον δει ο γιατρός τη Δευτέρα και λογικά θα του φροντίσει την πληγή στα ράμματα και θα σου δώσει οδηγίες.

Τι εγινε τελικα;; Πηγατε στο γιατρο;; :worry:

Καλησπέρα! Μας είδε σήμερα τελικά ο γιατρός, εντωμεταξύ ήδη από την Κυριακή το βράδυ είχε εμφανίσει ευτυχώς σημάδια βελτίωσης η πληγή του :). Δείχνει ότι ψήνεται κάπως..Μου είπε ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι μετά από τόσες μέρες δεν πρόκειται να ανοίξει περισσότερο κι ότι θα κλείσει από μόνη της. Το θέμα είναι ότι αφού δεν δέχεται το κολάρο :( θα πρέπει όσο μπορούμε να τον επιβλέπουμε για να μη την πολυγλύφει...
Και τώρα :offtopic:θα πω ότι δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου χθες αφού το Χουσί μας (6 ετών και στειρωμένος) φρόντισε να...ψεκάσει όλο τον τόπο. Παιδιά μιλάμε για την μπόχα :sick:. Είχε δώσει ανάλογα δείγματα και τον προηγούμενο καιρό, αλλά αυτό το χθεσινό ήταν το κάτι άλλο. Όπως το περιέγραψα στον κτηνίατρο μου είπε ότι μάλλον πρόκειται για ουρολογικό σύνδρομο. Οπότε προς το παρόν αντιβίωση και βλέποντας και κάνοντας...Θα το ψάξω αν υπάρχει ανάλογο θέμα για πληροφορίες..φαντάζομαι σίγουρα θα υπάρχει! Πάντως έχω να πω ότι τελευταία μας κυνηγάει η γκαντεμιά... :/:
Σας χαιρετώ γιατί με περιμένει αρκετή καθαριότητα και απολύμανση του σπιτιού... :mpinelik:

Καλησπέρα! Μας είδε σήμερα τελικά ο γιατρός, εντωμεταξύ ήδη από την Κυριακή το βράδυ είχε εμφανίσει ευτυχώς σημάδια βελτίωσης η πληγή του :). Δείχνει ότι ψήνεται κάπως..Μου είπε ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι μετά από τόσες μέρες δεν πρόκειται να ανοίξει περισσότερο κι ότι θα κλείσει από μόνη της. Το θέμα είναι ότι αφού δεν δέχεται το κολάρο :( θα πρέπει όσο μπορούμε να τον επιβλέπουμε για να μη την πολυγλύφει...
Και τώρα :offtopic:θα πω ότι δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου χθες αφού το Χουσί μας (6 ετών και στειρωμένος) φρόντισε να...ψεκάσει όλο τον τόπο. Παιδιά μιλάμε για την μπόχα :sick:. Είχε δώσει ανάλογα δείγματα και τον προηγούμενο καιρό, αλλά αυτό το χθεσινό ήταν το κάτι άλλο. Όπως το περιέγραψα στον κτηνίατρο μου είπε ότι μάλλον πρόκειται για ουρολογικό σύνδρομο. Οπότε προς το παρόν αντιβίωση και βλέποντας και κάνοντας...Θα το ψάξω αν υπάρχει ανάλογο θέμα για πληροφορίες..φαντάζομαι σίγουρα θα υπάρχει! Πάντως έχω να πω ότι τελευταία μας κυνηγάει η γκαντεμιά... :/:
Σας χαιρετώ γιατί με περιμένει αρκετή καθαριότητα και απολύμανση του σπιτιού... :mpinelik:

ολα καλα για τον Ζουζου λοιπον:D

τωρα οσο αφορα για το Χουσί,το ουρολογικο θελει μεγαααααλη προσοχη,ευχομαι γρηγορα περαστικα,υπαρχει θεματακι,βασικα καλε τι λεω,?πρωτο πρωτο αρθρο ειναι ,δημοσιευτηκε απο τη Πουπουλινα,μολις μπαινεις στο my cat,μετα τα καλωσορισατε,ειναι και το αρθρο,φατσα καρτα:P

Ναι ofilia μου, λίγο που το έψαξα έτσι είναι, θέλει πολύ προσοχή :worry:. Πρέπει να αλλάξουμε και τις διατροφικές μας συνήθειες...Ε...ήταν ανάγκη τώρα να μας βρει κι αυτό;;; Φαίνεται ότι είναι σε πρώιμο στάδιο τουλάχιστον! Ναι βρε το άρθρο που έχει ανεβάσει η Πουπουλίνα το είδα πρώτο πρώτο, βρήκα όμως και σχετικό θεματάκι με παρόμοιες εμπειρίες και είναι χρήσιμο :)
Εντάξει τώρα λουφάρω :redface: Πάω να συνεχίσω την καθαριότητα :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back