vickymoon
Διάσημο μέλος
σκεφτηκα να της κανω εγχειρηση αλλα η γιατρος μου ειπε οτι ειναι μεγαλη κ οτι η εγχεισηση θα ειναι μαλλον χωρις αποτελεσμα
τωρα που ηρθα σπιτι κουτσαινει πολυ.
καμια φορα συμβαινει αυτο, μαλλον εχει δημιουργησει αρθρητικα.
τι να κανω για να την ανακουφισω (δεν εννοω χαπια, παυσιπονα κτλ)
κ επειδη φευγω (γαμωτο παναθεμα) να πω να κανει η μαμα μου.
καμια ιδεα??
μωρε πηγα να της κοιταξω το χερακι κ μου το εδωσε να το δω κ μου γυρισε κ κοιλιτσα το γατουλακι μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
λετε να της δωσω παυσιπονα η να την αφησω ετσι??
κι αν ναι ποια κ ποσο??
ειναι κ 12 χρονων
τι μου προτεινετε καλυτερα?
ευχαριστω κιολας για την απαντηση
vickymoon
Διάσημο μέλος
σαν να μου φαινεται διαφορετικη.
περπαταει πιο αργα
τι να κανω?? μαλλον ειναι φυσιολογικο???
julia
Διακεκριμένο μέλος
Έχει κάπου να κρυφτεί, το βράδυ ή απο την βροχή??

Μπορεί να χτύπησε, να κρυώνει, να μην έχει φάει καλά, να εχει αποδυναμωθεί...και να είναι πεσμένη. Νομίζω οτι μια επίσκεψη στον γιατρό θα βοηθούσε...
vickymoon
Διάσημο μέλος
καλε ειναι μεσα στο σπιτι. κ τωρα που ελειπα της εβαλα και κουβερτουλα να ειναι ζεστα και επειδη της αρεσει να ανεβαινει στα ραφια της εφτιαξα σκαλακια με μια καρεκλα κ ενα κουτι κτλ... για να μην ταλαιπωρειται.Πέρασε μεγάλο κρύο...
Έχει κάπου να κρυφτεί, το βράδυ ή απο την βροχή??
Μπορεί να χτύπησε, να κρυώνει, να μην έχει φάει καλά, να εχει αποδυναμωθεί...και να είναι πεσμένη. Νομίζω οτι μια επίσκεψη στον γιατρό θα βοηθούσε...
ηταν στη ζεστη του σπιτιου. κ τωρα μεσα ειναι.
τη προηγουμενη εβδομαδα ηρθε κ η γιατρος κ εκανε εμβολια. κ φαγητο κανονικα κ ολα.
μηπως υπαρχουν τιποτα τονωτικα για τα γεραματα??
βεβαια δεν ειναι κ πολυ μεγαλη ειναι 12 χρονων.
κ σιγουρα ποναει απο το ποδαρακι το σπασμενο

JohnDVM
Διάσημο μέλος
και ποναειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
θα της κανω κ μασαζ. τι να κανω, την αγαπαω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool