Σπασμένο ποδαράκι, στραβά κολλημένο

vickymoon

Διάσημο μέλος

Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα.
η μαργαριτα οταν την βρηκαμε ειχε σπασμενο ποδαρακι κ στραβα κολλημενο. στο πατουσακι στο μπροστινο ποδι.
σκεφτηκα να της κανω εγχειρηση αλλα η γιατρος μου ειπε οτι ειναι μεγαλη κ οτι η εγχεισηση θα ειναι μαλλον χωρις αποτελεσμα
τωρα που ηρθα σπιτι κουτσαινει πολυ.
καμια φορα συμβαινει αυτο, μαλλον εχει δημιουργησει αρθρητικα.
τι να κανω για να την ανακουφισω (δεν εννοω χαπια, παυσιπονα κτλ)
κ επειδη φευγω (γαμωτο παναθεμα) να πω να κανει η μαμα μου.
καμια ιδεα??
μωρε πηγα να της κοιταξω το χερακι κ μου το εδωσε να το δω κ μου γυρισε κ κοιλιτσα το γατουλακι μου:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εκτος απο παυσιπονα και καποιες βιταμινες για τις αρθρωσεις δεν μπορεις να κανεις και πολλα:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το κοιταξα παντως δεν ειναι χτυπημενο δεν εχει πατησει κατι. μαλλον ειναι πονος απο το παλιο σπασιμο.
λετε να της δωσω παυσιπονα η να την αφησω ετσι??
κι αν ναι ποια κ ποσο??
ειναι κ 12 χρονων
τι μου προτεινετε καλυτερα?
ευχαριστω κιολας για την απαντηση

λοιπον γυρνωντας απο διακοπες βρηκα τη μαργαριτα να ψιλοκουτσαινει ακομα. μου φαινεται επισης σαν να κοιμαται συνεχεια σαν να θελει φροντιδα. μαλλον επειδη ειναι λιγο γριουλα... ποιος ξερει.
σαν να μου φαινεται διαφορετικη.
περπαταει πιο αργα:(
τι να κανω?? μαλλον ειναι φυσιολογικο???

Πέρασε μεγάλο κρύο...
Έχει κάπου να κρυφτεί, το βράδυ ή απο την βροχή?? :(

Μπορεί να χτύπησε, να κρυώνει, να μην έχει φάει καλά, να εχει αποδυναμωθεί...και να είναι πεσμένη. Νομίζω οτι μια επίσκεψη στον γιατρό θα βοηθούσε...

Πέρασε μεγάλο κρύο...
Έχει κάπου να κρυφτεί, το βράδυ ή απο την βροχή?? :(

Μπορεί να χτύπησε, να κρυώνει, να μην έχει φάει καλά, να εχει αποδυναμωθεί...και να είναι πεσμένη. Νομίζω οτι μια επίσκεψη στον γιατρό θα βοηθούσε...
καλε ειναι μεσα στο σπιτι. κ τωρα που ελειπα της εβαλα και κουβερτουλα να ειναι ζεστα και επειδη της αρεσει να ανεβαινει στα ραφια της εφτιαξα σκαλακια με μια καρεκλα κ ενα κουτι κτλ... για να μην ταλαιπωρειται.
ηταν στη ζεστη του σπιτιου. κ τωρα μεσα ειναι.
τη προηγουμενη εβδομαδα ηρθε κ η γιατρος κ εκανε εμβολια. κ φαγητο κανονικα κ ολα.
μηπως υπαρχουν τιποτα τονωτικα για τα γεραματα??
βεβαια δεν ειναι κ πολυ μεγαλη ειναι 12 χρονων.
κ σιγουρα ποναει απο το ποδαρακι το σπασμενο:(:(

πιθανως ειναι καποια αρθριτιδα και λογω της αλαγης του καιρου την εχει επηρεασει:hmm:και ποναει

Ξέρω ότι υπάρχουν βιταμίνες... τώρα κατα πόσο θα βοηθήσουν σε μια τέτοια κατάσταση δεν ξέρω.:hmm:

μακαρι να βοηθησουν θα παρω βιταμινες.:(:(

Για οστεοαρθρίτιδα η καλυψούλα μου τρώει πιά j/d hillsβοηθαει πολύ στις αρθρ'ώσεις μας το συστησε ο γιατρος ειδαμε αμέσως αποτέλεσμα μαζί με μασσαζάκι, μηπως να δοκιμαζες?

θα την παρω την τροφη. θα τρωνε κ οι αλλες φανταζομαι δεν πειραζει??
θα της κανω κ μασαζ. τι να κανω, την αγαπαω :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back