Σπρέυ για ψύλλους..

Warrior4

Νεοφερμένο μέλος

Ο Warrior4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα.
Έχω βαλει ενα σπραυ στο γατακι για ψυλλους. Μετα απο ποση ωρα μπορω να το χαιδεψω? Το εχω μεσα και κλαιει το καιμενο :(
Ειναι επικινδυνο αυτο το σπραυ για τους ανθρωπους? δεν γραφει πανω τιποτα για προφυλαξεις. :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μην φρικαρεις δεν εχει παρενεργειες στον ανθρωπο χαιδεψε τρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω! παω να το ξυπνησω το παραπονεμενο :P

Ίσα ίσα που όταν το βάζεις πρέπει να του καλύψεις τα ματάκια. και μετά βάζεις λίγο στο χέρι σου και του κάνεις σαν χαδάκια ( όχι μέσα στο μάτι):rolleyes: . για να μην μαζευτούν όλοι οι ψύλοι εκεί Αν έχεις πρόβλημα πάρε λεπτά γάντια σαν χειρουργικά από το σούπερ μαρκετ και φόρα τα. Όπως και να έχει πλυνε τα χέρια σου μετά.:)

Α και όπως το βάζεις κάνε το τρίχωμα του σαν να το χαϊδεύεις από την ανάποδη για να πάει μέσα.

Γενικά οι αμπούλες νομίζω είναι πιο εύχρηστες. Τις βάζεις στον σβέρκο τους.

Η αμπούλα είναι κορυφή :up: αλλά δεν μπαίνει σε γατάκια μικρά:(

τωρα πια βαζω αμπουλα,αλαλ παλιοτερα παντα φοραγα γαντια οταν την ψεκαζα για ψυλλους και απεφευγα να την πολυχαιδευω μεχρι να στεγνωσει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back