Piwaki
Νεοφερμένο μέλος
χθές όμως που τον ξαναείδα προσεκτικά του έχει δημιουργηθεί πρήξιμο στα χείλη τα κάτω,ανεβάζω φωτογραφίες για να δείτε,σας έχει τύχει παρόμοιο πρόβλημα? Ενημερωτικά, ο Μαρσέλ δεν βγαίνει καθόλου εκτός σπιτιού, ούτε έρχεται σε επαφή με άλλες γάτες - τα φώτα σας παρακαλώ
!!! Ευχαριστώ φώτο :
https://img828.imageshack.us/i/81501166.jpg/
https://img64.imageshack.us/i/005cbt.jpg/
https://img46.imageshack.us/i/004cjo.jpg/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Μηπως τον εχει τσιμπισει τιποτα? Διαβασα οτι τον εχετε μονο μεσα στο σπιτι αλλα το λεω μηπως μπηκε κανενα εντομο μεσα απο παραθυρο ή πορτα ανοιχτη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος

Χωρις να ειμαι και σίγουρη απλα θα σου πω οτι κι εμένα ο Πέρσης πριν πολύ καιρό ειχε βγάλει ένα παρόμοιο σπυράκι το οποίο έφυγε απο μόνο του και ήταν απο το νυχάκι του που ειχε γρατζουνιστει μόνος του οταν καθαριζε τα πατουσάκια του. Για παρακολούθησέ τον και ρώτα και τον γιατρό σου. Αυτο προϋποθέτει βέβαια να εχει μόνον το συγκεκριμένο σπυράκι και να υποχωρήσει μετα απο λίγες μέρες. Οχι να βγάζει κι άλλα.

Piwaki
Νεοφερμένο μέλος
Μηπως τον εχει τσιμπισει τιποτα? Διαβασα οτι τον εχετε μονο μεσα στο σπιτι αλλα το λεω μηπως μπηκε κανενα εντομο μεσα απο παραθυρο ή πορτα ανοιχτη.
Συνήθως όταν ανοίγω τα παράθυρα προσέχω όσο μπορώ για να μην φύγει,και πολλές φορές με κλειστά τα ρολά..δεν το θεωρώ και απίθανο πάντως..
Καλημέρα.
Χωρις να ειμαι και σίγουρη απλα θα σου πω οτι κι εμένα ο Πέρσης πριν πολύ καιρό ειχε βγάλει ένα παρόμοιο σπυράκι το οποίο έφυγε απο μόνο του και ήταν απο το νυχάκι του που ειχε γρατζουνιστει μόνος του οταν καθαριζε τα πατουσάκια του. Για παρακολούθησέ τον και ρώτα και τον γιατρό σου. Αυτο προϋποθέτει βέβαια να εχει μόνον το συγκεκριμένο σπυράκι και να υποχωρήσει μετα απο λίγες μέρες. Οχι να βγάζει κι άλλα.![]()
Καλημέρα σου!!
Στην περίπτωση του δικού σου γάτου ακολούθησες φαρμακευτική αγωγή τον πήγες σε κτηνίατρο η του πέρασε απο μόνο του?
Piwaki
Νεοφερμένο μέλος
Τελικά δεν ήθελα να περιμένω και τον πήγα στον γιατρό,του έκανε ενέσιμη αντιβίωση και μου έδωσε φαρμακευτική αγωγή amoxil και brasan xαπάκι, περαστικά μας.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλα εκανες και τον πηγες.Τι σου ειπε;;
Περαστικα και απο εμας..

speri
Διάσημο μέλος
Περαστικα και ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο

Piwaki
Νεοφερμένο μέλος
Eυχαριστώ,Να είστε καλά κορίτσια και σεις και τα γατούνια σας, μου είπε πως μάλλον τραυματίστηκε μόνος του... τώρα με το νύχι του να έγινε? με αντικείμενο αγνώστης προέλευσης και ταυτότητας? τα έχω μαζέψει όλα μιλάμε δεν έχω αφήσει τίποτα αιχμηρό και κουφάθηκα η γυναίκα πως στο καλό το έπαθε. Τελευταία σκαρφαλώνει στον νιπτήρα και βγάζει το πώμα,το ξαναβάζω το ξαναβγάζει και μάλιστα κάνει συχνές επισκέψεις για να δει αν το έχω ξαναβάλει

έτσι και γω έκλεισα το πώμα και έβαλα λίγο νεράκι ωστέ να μην πάει,το έκανα για μερικές μέρες μέχρι που διαπίστωσα πως πάει και πίνει το νερό για να ξαναβγάλει το πώμα χαχαχαχαχα εν τέλει το βγάζω τελείως τώρα, με προβληματίζει το εξής μπας και χώνει το πόδι του μέσα στην τρύπα του νιπτήρα και πήρε κάποιο μικρόβιο... Εν το μεταξύ δεν μπορώ να κλείσω την ΄πόρτα του μπάνιου μιας και του χω την αμμολεκάνη του να μπαινοβγαίνει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki