Σπυράκι στην κοιλίτσα

newbie

Νεοφερμένο μέλος

Η newbie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Γεια σας!! Μπηκα και εγω στο group των φιλοζωων! οχι οτι δεν ημουν απλα ποτε δεν ειχα ενα δικο μου ζωακι..γι'αυτο λυπηθηκα εναν μικρο γατουλι και ηθελα να του δωσω μια ευκαιρια...ειναι 7 εβδομαδων πια (τον εχω ηδη 4):happy:
αλλα επειδη δεν ξερω πολλα και εχω αγχος μην ειναι αρρωστο και αναγκαστω να τον αποχωριστω τα παιρνω ολα στραβα..Εννοειται οτι τον πηγα σε γιατρο μου εδωσε φαρμακο για παρασιτα κ.τ.λ....Η ερωτηση μου μπορει να σας φανει γελοια..αλλα ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ!!
Στην κοιλιτσα του εχει ενα μικρο εξογκωματακι..σαν σπιρακι για μας..τι ειναι?? Μηπως ανησυχω αδικα και ειναι απλα ο ομφαλος του???:/::hmm::blink:
ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕ ΜΕ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, βρε, μην ανησυχείς! Ο ομφαλός του πρέπει να είναι. Αν ήταν κάτι άλλο θα σου το έλεγε κι ο γιατρός. :)
Μπράβο σου που το μάζεψες το ψιψίνι. Να είστε γεροί και οι δύο και να χαίρεστε ο ένας την παρέα του άλλου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι ο Λουσιταν εχει τετοιο

Καλοσώρισες, όταν χαλαρώσεις και ξεαγχωθείς βάλε μας καμιά φωτο του γατούλι.:)

Ναι, βρε, μην ανησυχείς! Ο ομφαλός του πρέπει να είναι. Αν ήταν κάτι άλλο θα σου το έλεγε κι ο γιατρός. :)
Μπράβο σου που το μάζεψες το ψιψίνι. Να είστε γεροί και οι δύο και να χαίρεστε ο ένας την παρέα του άλλου!

οοοουυυυυφφφφ!!! ωραια..ησυχασα..ευχαριστω πολυ!!:up: Ηδη με εχετε βοηθησει αυτες τις μερες αρκετα με τα θεματα σας..θα βαλω και εγω φωτογραφια να σας δειξω το διαβολακι μου(απο τοτε που δυναμωσε τρεχει σαν τον Ταζ ολη μερα:blink:) αλλα οταν κοιμηθει γιατι τωρα ανεβαινει στο πληκτρολογιο..Να'στε καλα:P:D

Καλωσήρθες!Κι εγώ νομίζω ότι αν ήταν κάτι θα στο ελεγε ο γιατρός.Για καλό και για κακό πάντως κάνε του μια ερώτηση στην επομενη επισκεψη για εμβόλιο.Να σου ζήσει,άνοιξέ της ένα θεματάκι να τη δούμε και σε φωτο!:)

Μπορει να ειναι και ομφαλοκηλη αν ειναι ενα δουσκωμα σαν μικρο κουφετο στην περιοχη του ομφαλου, δεν ειναι κατι ανησυχητικο απλως θελει παρακολουθησει , τις περισσοτερες φορες εξαφανιζεται απο μονο του:) ο γιατρος σου θα σου πει περισσοτερες λεπτομερειες:)

εμενα εχει πολλα εξογκωματακια στη σειρα αλλα νομιζω ειναι τα βυζακια της με τα οποια θα βυζαιναν τα μωρα της εαν εκανε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back