Σπυρί κόκκινο στην κοιλιά

maria737

Νεοφερμένο μέλος

Η maria737 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15 μηνύματα.
Καλησπέρα, καλή σαρακοστή. Παρακολουθώ ένα χρόνο τώρα που αποκτήσαμε γατούλη τα θέματα του forum και έχω λύσει πάμπολλες απορίες μου. Θα παρακαλούσα για βοήθεια από τα μέλη για ένα θέμα ξαφνικό που λόγω των ημερών δεν μπορούμε να λύσουμε με επίσκεψη σε κτηνίατρο. Αν βέβαια με συμβουλέψετε για άμεση αναζήτηση θα τρέξω.. Λοιπόν ο μικρός μας Μήτσος, 1 έτους στειρωμένος γάτος, παρουσιάζει από χτές(;) ένα κόκκινο σπυρί στην κοιλίτσα του χαμηλά και γύρω από αυτό έχει χαθεί το τρίχωμα. Όρεξη έχει και για φαγητό και για παιχνίδι. Να ανησυχήσω πολύ:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να μην ανησυχήσεις καθόλου, αλλά να τον πας στον γιατρό του όσο το δυνατόν γρηγορότερο, την Τρίτη ας πούμε. Στο μεταξύ, μην βάλεις τίποτα πάνω στην κοκκινίλα. Αν είναι κάτι δερματικό, καλό θα είναι να αρχίσει θεραπεία όσο πιο άμεσα γίνεται για να μην έχετε ταλαιπωρίες μετά.
Περαστικά του! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολλά ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Θα σας ενημερώσω μετά την επίσκεψη στον γιατρό!

Μάλλον μυκητάκι είναι...:)

μηπως καλε ειναι το βυζι του και το εχεις περασει για σπυρι?

Ε, λοιπόν όσο κι αν ντρέπομαι, το ομολογώ γιατί είχες φοβερή αντίληψη και σε συγχαίρω. Ο γατούλης έχασε το τρίχωμά του σε ένα σημείο της κοιλιάς του επειδή, όπως μου είπε ο γιατρός, είναι υπέρβαρος (ο λιχούδης) και ανέπτυξε μια δερματοπάθεια-δε θυμάμαι πως την ονόμασε. Δεδομένης λοιπόν της φαλακρίτσας, εμφανίσθηκε η θηλή του η οποία, πάλι λόγω πάχους, μάτωνε κιόλας από την τριβή. Εύκολα τελικά μπορεί να γίνει ρεζίλι ο άνθρωπος πόσο μάλλον μια αγωνιούσα ιδιοκτήτρια γατούλη! Τώρα ξεκινήσαμε δίαιτα αυστηρή με στόχο δύο κιλά μείον. Ευχαριστώ και πάλι για τη συμπαράσταση.

Τώρα ξεκινήσαμε δίαιτα αυστηρή με στόχο δύο κιλά μείον. Ευχαριστώ και πάλι για τη συμπαράσταση.

:D Καλό κουράγιο στον αγώνα σας, θα τραβήξετε πολύ κουπί αλλά με υπομονή κι επιμονή όλα θα γίνουν. Για το καλό του θα είναι. Ξέρουμε εμείς από δίαιτα:rolleyes::P

ε τελικα μαλλον κτηνιατρος επρεπε να γινω!!

Εμενα παιδια εβγαλε αυτό το ειδα πριν 1 ωρα. Και δεν ξερω τι είναι έκλεισα ραντευου για αυριο με κτηνίατρο. Μακαρι να μην είναι σοβαρο.

167884_1537631366080_1393741981_31285777_5150501_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ετσι οπως ειναι η φωτο..δεν μπορω να καταλαβω..στην κοιλιτσα του ειναι,ή σε αλλο σημειο;; Αν ειναι στην κοιλιτσα ,προς τα πλαγια ,και αυτο..για το βυζακι του μοιαζει...εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι;; για κοιτα και παρακατω ή απο την αλλη πλευρα..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και μένα για το βυζάκι του μου μοιάζει...

και αυτο ειναι...πρωτη φορα το εβλεπα....μολις ηρθα απο τον γιατρο.... 4 μηνες ουτε που το ειδα. και να φανταστεισ τον ψαχνω καθε βδομαδα για τετοια θεματα... παλι καλα που επρεπε να αγκανει εμβολιο σημερα και τον πηγα...θα τρελενομουν.....ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ το ξερω....

και αυτο ειναι...πρωτη φορα το εβλεπα....μολις ηρθα απο τον γιατρο.... 4 μηνες ουτε που το ειδα. και να φανταστεισ τον ψαχνω καθε βδομαδα για τετοια θεματα... παλι καλα που επρεπε να αγκανει εμβολιο σημερα και τον πηγα...θα τρελενομουν.....ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ το ξερω....
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:..μην αγχωνεσαι..δεν εισαι ο μονος..δες και στην αρχη του θεματος,αλλα και σε αλλα θεματα εχει γραφτει αυτο!!
Σημασια εχει οτι δεν ηταν τιποτα...εγω εκτιμω οτι τον προσεχεις τοσο..:D

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα γελάω μέχρι δακρύων!!!
Να είστε καλά!

Βυζάκι είναι, και έχει και άλλα τέτοια....:)

Το γλυκο μου μολις μου κανει η γιατρος << την θηλή του εννοείς?>> Μένω άφωνος. Όχι τιποτα άλλο αλλα νομιζα πως τον εψαχνα καλα για να δω πληγές ζωύφια και ότι άλλο μπορει να παθει. Βέβαια τον εχω σπιτι αλλα παντα τον κοιταω… κοιμάται ολη μερα μετα το εμβόλιο…

Την τετάρτη τον στειρώνω κιόλας… αχ το ζουζούνι μου… Σας ευχαριστώ…

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back