rez2q
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rez2q
Νεοφερμένο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
το οτι δεν πονάει καλό ακούγεται τουλάχιστον.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Elgato, οποιοδήποτε γρομπαλάκι καλό είναι να εξετάζεται από τον γιατρό. Και στους ανθρώπους έτσι είναι. Καλό θα ήταν να την πας μια βόλτα απ' τον γιατρό της την Τρίτη.Γεια σας! Έχω την κυρία στην φωτογραφία η οποία τις τελευταίες μέρες έχει βγάλει κάτι σαν εσωτερικό σπυρί λίγο πιο πάνω από το μπροστά της πόδι. Με το μάτι δεν φαίνεται τίποτα αλλά όταν την χαϊδεύω αισθάνομαι ένα μικρό γρομπαλάκι σε εκείνη την περιοχή. Είναι κάτι που θα πρέπει να το δει ο κτηνίατρος η βγάζουν και οι γάτες σπυριά; Είναι 4 μηνών και έχει κάνει τα εμβόλια της,του χρόνου πάλι.
Της εύχομαι γρήγορα περαστικά της πορτοκαλοψιψίνας... και μην ξεχάσεις να μας γράψεις τα νέα σας!

cofouli
Νεοφερμένο μέλος
Μου ετυχε κι εμενα στον ελιοτ θα σε συμβουλευα να του κοψεις τις τριχουλες στο σημειο αυτο για να δεις τι ειναι...Και να παρατηρησεις αν ξυνεται σ'εκεινο το σημειο η το γλειφει εντονα.Και να το δει κτηνιατρος σιγουρα.Εμας μας εδωσε αλοιφουλα για 15 μερες και περασε..Θα τον πάρω από τρίτη τότε να τον ρωτήσω. Ελπίζω να έχει αρχίσει να φεύγει μέχρι τότε. Δε μπορώ να καταλάβω τι είναι όμως, το παρατήρησα πριν 2-3 μέρες και τώρα μου φαίνεται λίγο μεγαλύτερο. Όταν την αγγίζω εκεί δε φαίνεται να δίνει σημασία ή να πονάει. Αποπαρασίτωση της έκανα πρόσφατα πριν 10 μέρες. Τεσπά ο γιατρός θα ξέρει καλύτερα απλώς μήπως έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο και ξέρει τι μπορεί να είναι.
moukelis
Επιφανές μέλος
rez2q
Νεοφερμένο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool