Σπυρί;

rez2q

Νεοφερμένο μέλος

Ο rez2q αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Άβδηρα (Ξάνθη). Έχει γράψει 16 μηνύματα.
Γεια σας! Έχω την κυρία στην φωτογραφία η οποία τις τελευταίες μέρες έχει βγάλει κάτι σαν εσωτερικό σπυρί λίγο πιο πάνω από το μπροστά της πόδι. Με το μάτι δεν φαίνεται τίποτα αλλά όταν την χαϊδεύω αισθάνομαι ένα μικρό γρομπαλάκι σε εκείνη την περιοχή. Είναι κάτι που θα πρέπει να το δει ο κτηνίατρος η βγάζουν και οι γάτες σπυριά; Είναι 4 μηνών και έχει κάνει τα εμβόλια της,του χρόνου πάλι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμ... μπορεί να μην είναι τίποτα... Αλλά καλού κακού δεν παίρνεις και τον γιατρό της ένα τηλέφωνο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα τον πάρω από τρίτη τότε να τον ρωτήσω. Ελπίζω να έχει αρχίσει να φεύγει μέχρι τότε. Δε μπορώ να καταλάβω τι είναι όμως, το παρατήρησα πριν 2-3 μέρες και τώρα μου φαίνεται λίγο μεγαλύτερο. Όταν την αγγίζω εκεί δε φαίνεται να δίνει σημασία ή να πονάει. Αποπαρασίτωση της έκανα πρόσφατα πριν 10 μέρες. Τεσπά ο γιατρός θα ξέρει καλύτερα απλώς μήπως έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο και ξέρει τι μπορεί να είναι.

μηπως είναι τσίμπημα; αλλά μάλλον θα πόναγε...
το οτι δεν πονάει καλό ακούγεται τουλάχιστον.

Γεια σας! Έχω την κυρία στην φωτογραφία η οποία τις τελευταίες μέρες έχει βγάλει κάτι σαν εσωτερικό σπυρί λίγο πιο πάνω από το μπροστά της πόδι. Με το μάτι δεν φαίνεται τίποτα αλλά όταν την χαϊδεύω αισθάνομαι ένα μικρό γρομπαλάκι σε εκείνη την περιοχή. Είναι κάτι που θα πρέπει να το δει ο κτηνίατρος η βγάζουν και οι γάτες σπυριά; Είναι 4 μηνών και έχει κάνει τα εμβόλια της,του χρόνου πάλι.
Elgato, οποιοδήποτε γρομπαλάκι καλό είναι να εξετάζεται από τον γιατρό. Και στους ανθρώπους έτσι είναι. Καλό θα ήταν να την πας μια βόλτα απ' τον γιατρό της την Τρίτη.
Της εύχομαι γρήγορα περαστικά της πορτοκαλοψιψίνας... και μην ξεχάσεις να μας γράψεις τα νέα σας! :)

Θα τον πάρω από τρίτη τότε να τον ρωτήσω. Ελπίζω να έχει αρχίσει να φεύγει μέχρι τότε. Δε μπορώ να καταλάβω τι είναι όμως, το παρατήρησα πριν 2-3 μέρες και τώρα μου φαίνεται λίγο μεγαλύτερο. Όταν την αγγίζω εκεί δε φαίνεται να δίνει σημασία ή να πονάει. Αποπαρασίτωση της έκανα πρόσφατα πριν 10 μέρες. Τεσπά ο γιατρός θα ξέρει καλύτερα απλώς μήπως έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο και ξέρει τι μπορεί να είναι.
Μου ετυχε κι εμενα στον ελιοτ θα σε συμβουλευα να του κοψεις τις τριχουλες στο σημειο αυτο για να δεις τι ειναι...Και να παρατηρησεις αν ξυνεται σ'εκεινο το σημειο η το γλειφει εντονα.Και να το δει κτηνιατρος σιγουρα.Εμας μας εδωσε αλοιφουλα για 15 μερες και περασε..

Τι έγινε,είχαμε κανένα νέο;Την είδε γιατρός;

Λοιπόν μόλις γύρισα από το γιατρό.Πριν μια εβδομάδα της είχα κάνει το 2ο εμβόλιο της και μου είπε ότι σε αυτό οφείλεται.Εκεί που έκανε το εμβόλιο για κάποιο λόγο δημιουργήθηκε αυτό το γρομπαλάκι και θα φύγει το πολύ σε 6 μήνες. Αν δε φύγει είπε ως τότε το ξανά βλέπουμε. Δεν είναι τίποτα πάντως μου είπε και ούτε την ενοχλεί ή το αισθάνεται. Κατά τα άλλα πάντα ξεχνάω και κάτι που θέλω να του πω. Ήθελα να του πω οτί ορισμένες φορές σκάβει μετά μανίας την αμμολεκάνη της,μπορεί να σκάβει και ένα τέταρτο! Επίσης του είπα οτί δεν την βλέπω να καθαρίζεται πολύ συχνά όπως κάνουν οι περισσότερες γάτες και μου είπε οτί το πιθανότερο είναι να είναι του χαρακτήρα της.

Έχει δίκιο ο γιατρός σου, μα πώς δεν μου πέρασε από το μυαλό... Και ο Πρέστο είχε βγάλει ένα τέτοιο εξογκωματάκι μετά το εμβόλιο και η γιατρός μου είπε το ίδιο πράγμα. Μην ανησυχείς, θα υποχωρήσει σύντομα :)

Πολύ χαίρομαι που δεν ήταν κάτι σοβαρο!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back