Σταμάτησε να πουρπουρίζει

Desdemona

Διάσημο μέλος

Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα.
Από χθες ο μικρός μου συμπεριφέρεται παράξενα...Έχει γίνει υπερδραστήριος, μας δαγκώνει συνέχεια και σταμάτησε και να κάνει αυτό το καταπληκτικό πρρρρρ όταν τον χαϊδεύω. Αυτός με το που με έβλεπε έβαζε μπρος την καφετιέρα...Τι μπορεί να φταίει; Μήπως παραείμαι υπερβολική;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα ειναι σε υπερενταση..και οι μικρες μου το χανουν αυτο το συναισθημα τησ τσαγιερας που βραζει..οταν εχουν νευρα η οταν κρυωνουν...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως έρχεται εκείνη η ώρα που θ' αρχίσει τις άριες;;;;; (Αλήθεια, μ' όλα τούτα, δεν σε ρώτησα πώς ήταν χτες -αλλά μη σου διαλύσω το θέμα εδώ...)
Άλλη πιθανότητα να πονάει κάπου και γι' αυτό δαγκώνει. Πάντως, το υπερβολικό χρουχρούνισμα (αυτό το "βράζει φασολάδα", μεγαλώνοντας το μειώνουν λίγο τα περισσότερα γατιά)

μήπως ήρθε η ώρα της στείρωσης?

Καλά, τις άριες τις έχουμε αρχίσει προ πολλού! Όσο για το αν πονάει, δε νομίζω...εκτός αν είναι από τα δόντια που λογικά βγάζει σ'αυτήν την ηλικία...:hmm:

πόσο είναι τώρα????

πόσο είναι τώρα????
5 μηνών σχεδόν. Ο κ. Πάνος μου είχε πει όταν τον είδε ότι θα χρειαστεί σχετικά νωρίς στείρωση γιατί η ανάπτυξή του είναι γρήγορη...

Αυτό είναι τότε!!!!

Αυτό είναι τότε!!!!
Κι εμένα ήταν το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό. Όμως τέτοια αλλαγή μέσα σε μια μέρα; Δεν θα έπρεπε να είναι σταδιακό;

Φοβαμαι ότι όσο θα περνάνε οι μέρες θα... χειροτερεύει!

Θα τον παρατηρήσω και αύριο, μήπως και φταίνε τα δοντάκια του μόνο. Αλλιώς...τι κοινό θα έχει ο Πρέστο και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο;:P

Θα τον παρατηρήσω και αύριο, μήπως και φταίνε τα δοντάκια του μόνο. Αλλιώς...τι κοινό θα έχει ο Πρέστο και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο;:P

:hmm:... τα... μπαλάκια τους θα είναι... αποσπόμενα και διακοσμητικά;:P

:lol::lol::lol: Μ' αρέσει που σκέφτηκα να σεβαστώ τον πόνο σου και να μην σου πω ότι σε λίγο ο Πρέστο θα έχει μεν μουστάκια αλλά θα του λείπει κάτι άλλο...

Ε ναι λοιπόν, ήρθε η ώρα της στείρωσης! Και πράγματι γίνεται απ τη μια μέρα στην άλλη, και σε λίγο θα αρχίσει να ψεκάζει για να σημαδέψει την περιοχή του!!!

:lol::lol::lol: Μ' αρέσει που σκέφτηκα να σεβαστώ τον πόνο σου και να μην σου πω ότι σε λίγο ο Πρέστο θα έχει μεν μουστάκια αλλά θα του λείπει κάτι άλλο...
:lol::lol::lol::lol:έλεος ρε Μαρίνα!!!

Καλε φτου σας ,δεν ντρεπεστε που τον κοροιδευετε τον καημενουλη...
Εχει που εχει το ''προβλημα''του...
Ολγα,μη φοβασαι τιποτα..προχθες ημουν στο ιατρειο σε στειρωση αρσενικου και πραγματικα δεν καταλαβα ποτε μπηκε και ποτε βγηκε εξω ο γατος στειρωμενος και ξυπνιος:)
:blink: ισα ισα ενα τσιγαρο θα κανεις

Τώρα αν σου πω Κική ότι ο μόνος λόγος που σκέφτομαι τη στείρωση είναι ότι δεν εμπιστεύομαι κανέναν εδώ να την κάνει θα με πιστέψεις; Θα μου πεις βέβαια, τόσος κόσμος στειρώνει τις γάτες του στην πόλη που βρίσκεται... Αλλά ξέρεις...όταν έχεις δει τον Αίλουρο...

Κι εγω για τον Αιλουρο μιλουσα πιο πανω,που πηγα το Σαββατο.
Αν μπορεις να κανεις το ταξιδι αξιζει τον κοπο,διαφορετικα πρεπει να βρεις καποιον καλο-η κτηνιατρο εδω ,να τον εμπιστευτεις και να πατε...
Τα εχουμε πει αυτα και ξερω πως εισαι....

Ξέρεις, είναι και "ηθικό" το θέμα μετά...Τι θα πω στην κτηνίατρο που τον παρακολουθεί εδώ; Κι απ'ότι βλέπω, είναι από τις καλές περιπτώσεις στη Θεσσαλονίκη. Να της τον πάω στειρωμένο για εμβόλιο; Θα στραβώσει και με το δίκιο της. Κι άντε μετά να ψάχνεις για καλό κτηνίατρο...:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back