Σταχτούλα όνομα και πράγμα...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

djstam33

Νεοφερμένο μέλος

Ο djstam33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
...χωρις το παραμικρο ιχνος αλλου χρωματος,με μπλε (κορες) - πρασινα ματια,5 εβδομαδων,πληρη εξοικειωση με τους ανθρωπους,γουργουριζει-παιζει-κανει ναζια.Χρειαζεται σπιτι αμεσα γιατι πιασαν τα κρυα και το εχω στη πυλωτη.Ειναι σε αρκετα καλη κατασταση,θελει εμβολιασμο,προληπτικη αποπαρασιτωση κλπ , αλλα κυριως θελει αγαπη.Θα το επαιρνα εγω αλλα εχω 2 θηλυκες χωρις στειρωση (απο επιλογη) και καταλαβαινετε...οσοι πιστοι djstam33@gmail.com .Περιοχη κεντρο αθηνας.τηλ. 6933349594

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• staxtoula.jpg
    staxtoula.jpg
    78,8 KB · Εμφανίσεις: 111
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: σταχτουλα ονομα και πραγμα...

Τι γλυκο γατουνακι εισαι εσυ??? Καλη τυχη σου ευχομαι!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουκλίτσα πανέμορφη!
Καλή τύχη και από εμάς!

Παιδια συγνωμη,αλλα μας προεκυψε ''σταχτουλης'' κατα 80% συμφωνα με τον κτηνιατρο που το ειδε σημερα και θα μας πει στα σιγουρα σε 14 ημερες οταν το ξαναδει.Σημερα εκανα την πρωτη επαφη του ''σταχτουλη'' με τις γατες μου,αλλα δεν πηγε καλα,αν δεν τον δεχτουνε πρεπει να βρεθει αναδοχος γιατι ειναι πραγματικα δυσκολο να εχω 2 γατες στο 1 σπιτι και ενα γατακι με πολλη μεγαλυτερες αναγκες σε αλλο αλλο (6 χιλιομετρα μακρια).Διαδοστε το παρακαλω...Ευχαριστω

Παντως..ειναι σχεδον παντα δεδομενο οτι τις πρωτες μερες θα εχουν αντιδρασεις.Και ο δικος μου ,οταν του εβαλα την πουπυ..εγινε λιονταρι..ελεγα οτι θα την κατασπαραξει,και φαντασου οτι ηταν ήδη 5μιση χρονων,και δεν ειχε ζησει ΠΟΤΕ με αλλη γατα...μετα απο μια βδομαδα,την ανεχοταν..και μετα 10 μερες περιπου...επαιζαν και κοιμοντουσαν αγκαλιτσα.Να φανταστεις οτι ποτε δεν περιμενα οτι θα την δεχτει...και ομως..:)

Ειναι γλυκα!!!! Μακαρι να βρει συντομα ενα ζεστο σπιτακι!!!!

Ειναι γλυκητατο!Θα ηθελα να το ειχα!(με εμεσο τροπο ενδιαφερομαι)

...χωρις το παραμικρο ιχνος αλλου χρωματος,με μπλε (κορες) - πρασινα ματια,5 εβδομαδων,πληρη εξοικειωση με τους ανθρωπους,γουργουριζει-παιζει-κανει ναζια.Χρειαζεται σπιτι αμεσα γιατι πιασαν τα κρυα και το εχω στη πυλωτη.Ειναι σε αρκετα καλη κατασταση,θελει εμβολιασμο,προληπτικη αποπαρασιτωση κλπ , αλλα κυριως θελει αγαπη.Θα το επαιρνα εγω αλλα εχω 2 θηλυκες χωρις στειρωση (απο επιλογη)..........ευχαριστω για το ενδοιαφερον που δειξατε αλλα το γατακι βρηκε αναδοχο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back