Στα σύννεφα!

Nehalennia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα.
Καλημέρα σας γατομάνιακς!:up:
Καταρχήν θα ήθελα να ζητήσω ένα συγνώμη που τελευταία δεν είμαι και πολύ ενεργή στο φόρουμ, αλλά το διαβάζω σχεδόν καθημερινά!
Τα νέα μας είναι πολλά. Ο αγαπημένος μας Αζραέλ μεγαλώνει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ και μας ξετρελαίνει ακόμα περισσότερο με τα παιχνίδια του, με τα χάδια του και με τις ντροπές που κάνει σε όποιον έρθει στο σπίτι. Έχει γίνει γομαρούλης και (συνήθως) δεν ξεκολάει από τη μαμά του :lol: .
Η δε μαμά του τρέχει και δεν φτάνει ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες και λόγο δουλειάς και σχολής αλλά και γιατί αύριο παντρεύεται! :up::up::up:
Ο δε μπαμπάς προσπαθεί να το παίξει κουλ και λάιτ αλλά δυστυχώς για εκείνον η μαμά τον ξέρει πολύ καλά και δεν πιάνει το κόλπο του :lol:
Ναι καλά διαβάσατε παραπάνω! Την Τετάρτη 6 το απόγευμα παντρευόμαστε στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης και πετάμε και οι τρείς μας στα σύννεφα:up:

Δεν θα έχουμε καλεσμένους κλπ. Μόνο ο γίος μου (που θα είναι και το παρανυφάκι μου), οι γονείς μου, ο αδερφός μου (ο οποίος θα είναι μάρτυρας από την πλευρά του Αριέλ), δύο φίλες μου (η μία μάρτυρας δικιά μου), και ίσως να έρθει μια ξαδέρφη μου με τους γονέις της (η πιο κοντινή μου). Έτσι μου αρέσει ο γάμος!!!!! Λίγοι καλοί και διαλεχτοί!!! Και αφού είναι και νωρίς το απόγευμα, αντί για φαγητά κλπ θα πάμε για ένα καφέ και τελείωσε η ιστορία!!! :up::up:
Από ρούχα.... θα ήθελα πολύ να βάλω κι εγώ το τζινάκι μου με τις μποτούλες μου τις γουνινες... αλλά η μαμά βλέπετε... απαιτεί φόρεμα! Ο Αριέλ μου θα βάλει κουστουμάκι και ο Αζραέλ το καλό του το γαλάζιο το λουράκι (και θα περιμένει σπίτι :lol: ). Σίγουρα θα υπάρχει φωτορεπορτάζ και του γάμου αλλά και του Αζραέλ (να δείτε πόσο μεγάλωσε το καμάρι μας).
Αυτά για την ώρα να είστε όλοι καλά και τα λέμε σύντομα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με το καλο να χαρείτε τον γάμο σας όπως τον θέλετε εσείς. Περιμένουμε φωτογραφίες απο ευτυχισμένα χαμογελα.
Η ώρα η καλή:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η ωρα η καλη!:D

Να ζήσετε, υγεία κι ευτυχία! :D

Η ωρα η καλη Μαιρη:D:D:D Να ζησετε και ειστε παντα τοσο ευτυχισμενοι και ερωτευμενοι!:up:
Και θελουμε να δουμε οπωσδηποτε και φωτο!;)

Να ζήσετε και να είστε ευτυχισμένοι.:happy:

Να ζήσετε και να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι!:D

Να ζήσετε, η ώρα η καλή! :)

Ευχαριστούμε!!! :up::up: κι εσείς ότι επιθυμείτε!
Ενοείται πως θα βάλω φωτό :lol:

Πολλά χρόνια θα ζήσεις!!!Χθες, σερφάροντας στο νετ είδα σε ξένη ιστοσελίδα το γάτο Ασραέλ και αναρωτιόμουν, "πού χάθηκε αυτή η κοπελίτσα με τον Ασραέλ!!" Πολύ ευχάριστα τα νέα σας:D:DΗ ώρα η καλή, πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι με πολλά παιδάκια και γατάκια!!!:up:(Σαν να διάβασα περιγραφή του δικού μου γάμου προ 20 ετίας, είμασταν από τους πρωτοπόρους:D:D:D )

Να ζήσετε και να ευτυχίσετε μαζί πολλά πολλά χρόνια ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι!! Η ώρα η καλή! :)

Να είστε πάντα ευτυχισμένοι. :)

Να ζήσετε γεμάτοι ευτυχία:up:

Να έχετε μιά ζωή γεμάτη υγεία και ευτυχία.

Να ζήσετε με ευτυχία.αρμονία και υγεία.Περιμένουμε νέα σας:)

Καλημέρα σας! Σήμερα η μεγάλη μέρα! Ναι είμαι λίγο νευρική και αγχωμένη αλλά όλα καλά:up:
Ευχαριστώ ξανά για τις ευχές σας!

Πολλά χρόνια θα ζήσεις!!!Χθες, σερφάροντας στο νετ είδα σε ξένη ιστοσελίδα το γάτο Ασραέλ και αναρωτιόμουν, "πού χάθηκε αυτή η κοπελίτσα με τον Ασραέλ!!" Πολύ ευχάριστα τα νέα σας:D:DΗ ώρα η καλή, πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι με πολλά παιδάκια και γατάκια!!!:up:(Σαν να διάβασα περιγραφή του δικού μου γάμου προ 20 ετίας, είμασταν από τους πρωτοπόρους:D:D:D )

Τον δικό μας γατούλη είδες? Σε ποιά ιστοσελίδα? Παράξενο μου φαίνεται γιατί δεν ανεβάσαμε φωτό του γατούλη μας σε άλλη σελίδα εκτώς από το φόρουμ εδώ!

Θα ακολουθίσουν φωτογραφίες :up:

Η ωρα η καλη!!!
αφου χαθηκες για καλο δεν πειραζει!!!
σας ευχομαι η ζωη σας να ναι παντα στρωμενη με ροδοπεταλα ...
περιμενουμε φωτογραφιες!!!

:up::D

Να ζήσετε και να ευτυχήσετε :)

Αχ καλε αυτο τωρα το ειδα!!!!Να ζησετε να ζησετε!!!!Να ειστε παντα υγιεις και αγαπημενοι!!!!Πολυ ωραια νεα αυτα!!!Αντε και φωτορεπορταζ-φωτορομαντζο!!!

Τον δικό μας γατούλη είδες? Σε ποιά ιστοσελίδα? Παράξενο μου φαίνεται γιατί δεν ανεβάσαμε φωτό του γατούλη μας σε άλλη σελίδα εκτώς από το φόρουμ εδώ!

Θα ακολουθίσουν φωτογραφίες :up:
Όχι, καλέ, τον Ασραέλ από τα στρουμφάκια είδα:lol::lol::lol::lol:από εκεί δεν πήρατε το όνομα;:lol:
Τώρα, θα είστε ήδη παντρεμένοι, άντε και καλούς απογόνους, μην ξεχνιόμαστεεεεεεε!!!Να ζήσετε ζωή ανέφελη γεμάτη αγάπη:inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back