Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επιτέλους έκλεψα λίγο χρόνο για να κοιτάξω το αγαπημένο μου φόρουμ
Λοιπόν σας υποσχέθηκα φωτογραφίες από το γάμο, αλλά πρώτα πρέπει να σας εξηστορίσω την ημέρα και τα νεα του Αζραέλ (είχα τόσες φωτογραφίες του... και κάποιος χάκερ εδώ τις έσβυσε κατά λάθος.....
Η μέρα του γάμου ήταν από τις καλύτερες τις ζωής μου! Είμουν πολυ χαρούμενη ενοείται! Ξεκίνησε με πρωινό καφεδάκι με τον καλό μου συνοδευόμενο με πάσης φύσεως κουλουράκια
. Έπειτα ήρθε ο αδερφός μου και πήρα σβάρνα και τους δύο για shopping! Κατεβήκαμε στο κέντρο και άρχισα μανιωδώς να κοιτάω βιτρίνες να μπαίνω σε μαγαζιά να δοκιμάζω ρούχα κλπ
και σε κάθε μαγαζί οι πωλήτριες να μας κοιτάνε παράξενα γιατί εγώ δοκίμαζα και οι άντρες μου να μου φέρνουν κιάλλα
ιδιαίτερα ο αδερφός μου την είδε στυλίστας 
Μόλις τελειώσαμε τα ψώνια πήγαμε σπίτι, μπάνιο στα γρήγορα φτίαξιμο μαλλιών, βάψιμο, ντύσιμο και βούρ για το δημαρχείο!!
Ο δε Αζραέλ επειδή είναι και πολύ μαμάκιας και δεν είναι και το κοινωνικότερο γατί την έβγαλε στην κουζίνα κοιτώντας τα περιστέρια ή κάτω από τον καναπέ χωρίς να μπορεί να καταλάβει γιατί τόση βαβούρα μέσα στο σπίτι
κάποια στιγμή χώθηκε στο μπάνιο (όταν μπήκα να λουστώ) αλλά μόλις άκουσε νερά να τρέχουν έφυγε σαν σφαίρα
.Φτάνουμε στο δημαρχείο και βλέπουμε από έξω περιπολικά
δεν δώσαμε σημασία και πήγαμε στην είσοδο. Εκεί ένας αστυνομικός μας ενημέρωσε πως έγινε διάρρηξη στο δημαρχείο και πως δεν επιτρεπόταν να μπούμε μέχρι να βεβαιωθούν πως ο διαρρήκτης δεν ήταν ακόμα μέσα στο κτήριο!!! 
Οπότε τι να κάνουμε περιμέναμε έξω περιμένωντας τις κουμπάρες (μάρτυρες) και τους γονείς μου με τον γιό μου γελώντας με την κατάσταση. Καθυστερήσαμε αρκετά αλλά όταν τελικά μας επέτρεψαν να μπούμε μέσα ξεκίνησα να αισθάνομαι λίιιιιγο άγχος
. Μπαίνουμε στην αίθουσα που βρισκόταν ο αντιδήμαρχος και η γραμματέας (οι οποίοι βιαζόταν αφάνταστα γιατί είχαν αργήσει). Ξεκινάει ο δήμαρχος να διαβάζει και μόλις παρατήρισα τα χαρτιά του κρατιώμουν να μην με πιάσει νευρικό γέλιο!! Τα χαρτιά του με τον λόγο του ήταν σαφώς γραμμένα από υπολογιστή αλλά η γραμματοσειρά ήταν περίπου στο 18-20!!!! 

Τεράστεια γράμματα γιατί δεν ήθελε να βάλει τα γυαλλιά του 

και σε συνδυασμό με τη βιασύνη του... 

Η τελετή τελείωσε κυριολεκτίκά μέσα σε 10 λεπτά (και πολύ λέω) και έπειτα πήγαμε σε μια ταβερνούλα στην Άθωνος όπου φυσικά ήπιαμε και φάγαμε όλοι μας. Φωτογραφίες βγάλαμε πολλές αλλά ακόμα περιμένω να μου στείλουν τις περισσότερες η να κλέψω την ψηφιακή της μαμάς για να τις πάρω μόνη μου
Απολάυστε λοιπόν μερικές!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Serpentine
Νεοφερμένο μέλος
Να ζήσετε ευτυχισμένοι!!!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Με υγεία. αγάπη, έμπιστοσύνη και αλληλοσεβασμό(γιατί πάντα χρειάζεται) να βγάλετε αγκαλιασμένοι τις μπόρες που θα βρεθούν μπροστά σας.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
αντε και σας ευχομαι και 2ο παιδακι συντομα!!!
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Να ζησετε Μαιρη, και παντα ευτυχισμενη!

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο γιός σου σου μοιάζει πολύ.
Άντε και με μια κόρη τώρα...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool