Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα.
03-03-09
11:35
Ξερω οτι τα σκυλακια της Λαρισας τα μαζεψαν,τα στειρωσαν κ τα ελευθερωσαν παλι-εκτος απο καποια που εμειναν στο κυνοκομειο.Οσον αφορα τις γατες ομως τι γινεται?Υπαρχει καποια λιστα κτηνιατρων που κανουν δωρεαν στειρωσεις?Υπαρχουν πολλες αδεσποτουλες στην γειτονια της μαμας μου,η οικονομικη μου κατασταση ομως δεν μου επιτρεπει να τις στειρωσω μονη μου.
Ξερετε αν μπορει καποιος να βοηθησει?
Ξερετε αν μπορει καποιος να βοηθησει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα.
03-03-09
15:07
Απ' ό,τι ξέρω, ο δήμος Λαρισαίων είναι πολύ ευαισθητοποιημένος στο θέμα των αδεσπότων. Έχω την εντύπωση ότι εδώ και λίγο χρόνο άρχισε εκστρατεία στειρώσεων και για τα γατάκια, θα μάθω λεπτομέρειες και θα σου πω 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα.
03-03-09
22:53
Σοβαρα?Νομιζα πως ασχοληθηκαν μονο με τα σκυλακια!Πολυ χαιρομαι,θα περιμενω νεοτερα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum