Στείρωση μετά τη γέννα;

εγω ήξερα οτι αν έχει ζευγαρώσει ήδη μια φορά μετά δεν κάνει να την στειρώσουμε γιατί είδη έχει ζήσει την εμπειρία του ζευγαρώματος κ μπορεί να μπερδευτεί:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ειμαι σιγουρη,κι αν εχουν την ευκαιρια να πανε σε σπιτι?θα βαλω κ ποστερ σε γνωστο κτηνιατρο,θα κανω οτι μπορω.Να τους στερησω την ευκαιρια να ζησουν?Ειναι το ιδιο με την εκτρωση μιας γυναικας για μενα!
Αν δεν βρείς να τα δώσεις έτσι κι αλλιώς θα πεθάνουν.Και θα είναι χειρότερο.Πρέπει να καταλάβετε όσοι έχετε αντίρρηση με την στείρωση,οτι στα ζώα το σεξουαλικό ένστικτο είναι σαν την φυσική τους ανάγκη.Ηστείρωση δεν τα επηρεάζει συν οτι σώζει την ζωή τους και εξασφαλίζει καλύτερη διαβίωση.Και κάτι που ίσως δεν ξέρετε.Στις θηλυκές δεν αρέσει να ζευγαρώνουν.Ρώτηστε τον κτηνίατρό σας.Ελπίζω να βρείς σπίτια για τα μικρά .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπιτια θα κοψω το λαιμο μου να τους βρω,μου'χει γινει εμμονη ιδεα.Για τη στειρωση ειμαι υπερ με χιλια,δεν το συζητω,ετυχε τωρα να ειναι η κατασταση περιεργη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back