gatoulinaki
Νεοφερμένο μέλος
περιμενα να της περασει ο οιστρος τελικα!
την καναμε σημερα...και φοβαμαι μηπως κατι δεν πηγενει καλα!
δεν εχω ξανακανει εγχειρηση σε ζωακι κ δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικη η αντιδραση της!
περπαταει κ πεφτει συνεχεια κατω το κακομοιρο!

νερακι δεν εχει πιει ακομα απο την ωρα που την εφερα αλλα εχει φαει φαγακι 2 φορες!
αυτο ομως που με ανησυχει πιο πολυ ειναι οτι εκανε πιπι της μεσα στο γατοφορο!
την περισσοτερη ωρα την εχω μεσα γιατι εκτος του οτι πεφτει οταν περπαταει και δεν θελω να τραυματιστει..προσπαθει να ανεβει και στον καναπε!
πρεπει να ανησυχω που εκανε πιπι της εκει μεσα?
μηπως δεν κανω καλα που την εχω μεσα στ γατοφορο??
ουφ ανησυχω παρα πολυ και δεν μπορω να την βλεπω σε αυτην την κατασταση!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.
Της εκανε ο γιατρος αντιδοτο;Τι ωρα τελειωσε η επεμβαση;Νομιζω οτι ειναι ετσι λογω της ναρκωσης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatoulinaki
Νεοφερμένο μέλος
δεν θα επρεπε να πιει νερακι?
και κατι ακομα..κανω καλα που την εχω στο γατοφορο??
moukelis
Επιφανές μέλος
Αντιδοτο για να ξυπνησει απο τη ναρκωση.Οχι,δεν πειραζει που δεν ηπιε νερακι,μπορει να εχει ναυτια.Μην την κλεινεις μεσα στη γατοφορο,βαλε τη σε ενα δωματιο οπου δεν θα εχει πολλα πραγματα να σκαρφαλωσει και μην την αναβεις το φως,θα την ενοχλει στα ματια.
gatoulinaki
Νεοφερμένο μέλος

αλλα δεν γινεται και ολο το βραδυ να μην μπορει να παει να φαει η να παει στην αμμο!
moukelis
Επιφανές μέλος
Αν την παρεις στο κρεβατι μαζι σου δε θα ηρεμησει;Εγω κοιμηθηκα μαζι της το πρωτο βραδυ,βεβαια η δικη μου πηγαινε κανονικα στην αμμο,με το αντιδοτο δυο ωριτσες μετα την επεμβαση ειχε ανακτησει πληρως τις αισθησεις της.
gatoulinaki
Νεοφερμένο μέλος
αμα την ανεβαδω στο κρεβατι να κοιμηθουμε και μετα θελει να κατεβει και πηδηξει το βραδυ??

moukelis
Επιφανές μέλος
Παραπατουσε το πρωτο διωρο,μετα ηταν καλα,εννοω κινουνταν προσεκτικα αλλα δεν επεφτε,ζαλιζοταν κτλ.Αν της βαλεις τιποτα βιβλια σε ενα σημειο,μια στοιβα για να ανεβοκατεβαινει;
gatoulinaki
Νεοφερμένο μέλος

ουφ...μηπως ειμαι υπερβολικη?
gatoulinaki
Νεοφερμένο μέλος
την εβγαλα εξω τωρα και την πηγα στην αμμο και εκανε πιπι της!υπαρχει περιπτωση τα υγρα π ειχε πανω της και στο κλουβακι να μην ηταν απο αυτο??
και να ειναι τιποτα πιο σοβαρο??
julia
Διακεκριμένο μέλος
Παραπατούσε και κατουρήθηκε γιατί ακόμα δεν είχε ξυπνήσει ακόμα τελείως για να ελέγχει τους μύες της.
Δεν έφαγε και δεν ήπιε για τον ίδιο λόγο, και καλά έκανε γιατί θα μπορούσε να πνιγεί...

Γι αυτό και λένε όχι νερό και φαγητό και μετά την στείρωση για κάποιες ώρες μέχρι να ξυπνήσει τελείως.
Λογικά σήμερα θα είναι καλύτερα. Θα νοιώθει κάπως, και μπορεί να περπατάει και κάπως, όλα είναι λογικά....
Μην την πιέζεις, μην την σηκώνεις, και γενικά άστην να κάνει ότι θέλει όταν θελήσει, και μόλις νοιώσει καλά θα φάει και θα πιει.

Έχε το νού σου να μην πειράζει τα ράμματα. Εαν την δείς να τα τραβάει να της βγάλεις το κεφαλάκι απο την κοιλιά, και να την απασχολήσεις με κάτι άλλο να ξεχαστεί.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

gatoulinaki
Νεοφερμένο μέλος
επισης μου νιαουριζει οταν παω να την αγγιξω!
εχει ελαχιστη βελτιωση...δεν πεφτει τωρα συνεχεια κατω οταν περπαταει!
moukelis
Επιφανές μέλος
ruf
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και έλεγα να κάνω στείρωση στην Αζβόρ την Τετάρτη ή την Πέμπτη

gatoulinaki
Νεοφερμένο μέλος
χθες εφαγε 2 φορες φαγακι αλλα σημερα δεν εχει φαει!

και νερακι ουτε για αστειο!
οτι της εδωσα εγω με την συριγγα!
moukelis
Επιφανές μέλος
Ειναι κι αναλογα την τομη,την κατασταση της γατουλας...παντως η δικη μου την επομενη μερα ηταν σχεδον στα κανονικα της.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatoulinaki
Νεοφερμένο μέλος
αλλα το μονο που του φανηκε περιεργο ειναι οτι χθες εφαγε φαγητο αλλα δεν ηπιε νερο!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
κ καλα θα κανεις, ολα θα πανε καλα, απλως σε καποια γατια πεφτει πιο βαρια η στειρωση, εμπιστοσυνη στο γιατρο πανω απολαΠοπο τα βλέπω όλα αυτά και τρομάζω
Και έλεγα να κάνω στείρωση στην Αζβόρ την Τετάρτη ή την Πέμπτη![]()

gatoulinaki
Νεοφερμένο μέλος
και δυστυχως ταλαιπωρουνται τα κακομοιρα!
αλλα τουλαχιστον ξερουμε οτι ειναι καλο για αυτα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool