Στείρωση-πρόβλημα;

ειναι κριμα να βλεπουμε ετσι τα γατακια μας!
και δυστυχως ταλαιπωρουνται τα κακομοιρα!
αλλα τουλαχιστον ξερουμε οτι ειναι καλο για αυτα!

ακριβως!!! ευχομαι περαστικα στην γατουλα σου:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε ευχαριστω πολυ!ελπιζω να συνελθει γρηγορα το μικρο μου!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια γάτα μου που στειρώθηκε χωρίς αντίδοτο, και με μεγάλη τομή, έκανε 4 μέρες να βγεί κάτω απο το κρεβάτι. Ούτε λόγος να την ακουμπήσουμε ή να φάει...

Μην την πιέζεις, δυσανασχετεί και είναι φυσικό.;) Υπομονή θα περάσει.

κινδυνευει ομως να παθει τιποτα αν δεν τρωει??
νερο ενταξει μπορω και της δινω λιγο με την συριγγα...φαγητο ομως δεν μπορω!:(
και ενω χθες πηγε και εφαγε 2 φορες..σημερα δεν εχει παει!
δεν ειναι λιγο περιεργο αυτο?

Δεν θα πάθει κάτι αν δεν φάει. Λογικά έφαγε εχτές γιατί ήταν ακόμα με την παυσίπονη... σήμερα έχει περάσει και τα νοιώθει όλα. ;):redface:
Σου λέω εμένα δεν έφαγε και δεν ήπιε 4 μέρες.. και μιλάμε για γάτα 8-10 χρονών με τομή σε όλη την κοιλιά.

Άλλες γάτες μου, στειρωμένες αλλού, το βράδυ χοροπήδαγαν. Κάθε γάτα είναι διαφορετική και κάθε επέμβαση είναι διαφορετική. Δώστης χρόνο...
Εφόσον πίνει νερό δεν θα πάθει αφυδάτωση... αλλά νομίζω εσύ είσαι πιο πανικοβλημένη απο την γάτα, και αυτό το καταλαβαίνει η γάτα και δεν είναι ούτε καλό, ούτε την βοηθάς...:/::redface:

Θα σας πω εγω που στειρωσαμε την γατα μας πριν 2 βδομαδες.
εμας ζαλιζοταν και παραπατουσε οπως ακριβως και εσας φυσιολογικοτατο απο την ναρκωση ειναι. εμας προσπαθουσε να παει στον καναπε και γι'αυτο την βαλαμε ενα μαξιλαρι καθετως και ανεβαιν απο εκει. δεν εφαγε τις 2 πρωτες μερες ουτε νερο,το οτι εσας εχει φαει ειναι καλο σημαδι.Οσο για τα τσισακια στην γατοφωρο δεν νομιζω πως πρεπει να ανησυχειτε,ειναι επειδη ποναει και δεν μπορει πολυ πολυ.δεν ξερω αν εχει γραψει καποιος αλλος πιο μπροστα αλλα εγραψα και εγω :) περαστικουλια σας

Ευχαριστω πολυ!!:)
ναι οντως εγω μαλλον ανησυχω πιο πολυ απο εκεινη!!
παντως νομιζω οτι εχει αρχισει να καλυτερευει!
σφουγγαριζα το μπανιο και εδειξε ενδιαφερον προς την σφουγγαριστρα!!
χαχαχα!
εγω οταν την βλεπω οτι θελει να ανεβει καπου την ανεβαζω εγω..δεν ξερω αν ειναι καλα αλλα προσπαθω να της προσφερω οτι θελει!
να σας ρωτησω και κατι ακομα!
αντιβιωση για ποσο καιρο σας ειχε δωσει ο γιατρος?

εμενα για 5 μερες..ομως..δεν σου ειπε ο γιατρος;:confused:...αν δεν σου λεει ...να τον ρωτας..για αυτο τους πληρωνουμε..:)..παντως εμενα η πουπυ την επομενη μερα χοροιπηδαγε σαν κατσικι..βεβαια οντως ειναι στην καθε γατα πως θα το παρει...αλλα αν δεν φαει και αυριο εγω θα επαιρνα παλι το γιατρο..

για 9 μερες μου ειπε..2 την ημερα!
απλα δεν ξερω μηπως ειναι πολλα!!
σιγουρα θα τον παρω αν δεν φαει ουτε αυριο!
αλλα ελπιζω οτι απο αυριο θα αρχισει να βελτιωνεται!
ηδη μου φαινεται καπως καλυτερα!
τουλαχιστον τωρα περπαταει χωρις να πεφτει!!

Πάντως, εφόσον παίρνει και αντιβίωση, θα πρέπει σιγά-σιγά ν' αρχίσει να τρώει. Δοκίμασε να της πάρεις μια τροφή ειδική για γάτες που αναρρώνουν (ή τη Recovery της Royal Canin ή την a/d της Hill's). Αυτές έχουν ειδική μυρωδιά για να προσελκύουν ακόμα και τις εντελώς ανόρεχτες γάτες, ειδική υφή για να μπορούν να τις τρώνε εύκολα και ειδική σύνθεση για να τους προσφέρουν τα απαραίτητα, ακόμα και σε μικρή ποσότητα.

απο χθες το βραδυ η μικρη μου εχει δυναμωσει πολυ!προσπαθουσε χθες να ανεβει στον καναπε(απο το πιο ψηλο σημειο κι ολας-.-) και σημερα εφαγε κι ολας!
τωρα ομως που δυναμωσε εχουμε αλλο προβλημα!!
δεν καθεται να παρει την αντιβιωση!χθες οταν πηγα να της την δωσω καταφερα να παρει πολυ λιγο γιατι αρχισε να μου κανει κχχ...
σημερα δοκιμασα να της δωσω το μισο χαπι μεσα σε φαγητο αλλα το καταλαβε!
ε και το υπολοιπο μισο με συριγκα...αλλα προσπαθουσε να ξεφυγει!
επειδη εχει τα ραμματα δεν μπορω να την κρατησω καλα..ισα ισα το κεφαλακι της κραταω!
πως να της το δινω??

λιωστο κ καντο σκονη κ ανακατεψε το με την αγαπημενη της κονσερβα..:hmm:

α ωραια!ευχαριστω πολυ κοριτσια!:)

Γεια σας!!τι κανετε??
Σας εχω τρελανει το ξερω..αλλα εχω 2 αποριες!!
1ον: η μυτη της γατουλας μου εδω και μερικες μερες ειναι ξερη!υπαρχει περιπτωση να ειναι τιποτα η απλα ετυχε???
2ον: εκει που τελειωνουν τα ραμματα της στειρωσης υπαρχει ενα μικρο εξογκωμα που ειναι σχετικα σκληρο..το εχει απο την αρχη που εχει γινει η εγχειρηση...απλα δεν εχει φυγει ακομα και εχουν περασει 18 μερες?ειναι τιποτα η ειναι φυσιολογικο και θα φυγει?
την ειχα παει την προηγουμενη βδομαδα στον γιατρο γιατι ειχε σκισει καποια ραμματα και την κοιταξε αλλα μου ειχε πει οτι ολα ηταν ενταξει!
υπαρχει περιπτωση να μην το προσεξε και να πρεπει να ανησυχω??ειχα ξεχασει να του το αναφερω μεσα στον πανικο μου!:worry:

Kαλημερα.
Μπορει η μυτουλα της να ειναι ξηρη λογω της ζεστης.Αν ειναι ορεξατη,και ενεργητικη,μην ανησυχεις.Οσο για το εξογκωμα,μερικες γατουλες το εμφανιζουν γιατι μαζευονται εκει υγρα λογω της επεμβασης.Φανταζομαι ο γιατρος θα το ειδε,αν δεις οτι περνα ο καιρος και δεν υποχωρει πηγαινε τη να του ριξει μια ματια.

Α ωραια!ευχαριστω!!:)
ειναι δραστηρια και τρωει κανονικα..οποτε μαλλον δεν χρειαζεται να ανησυχω για την μυτουλα της!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back