Στείρωση σε γατάκι 3 μηνών;

Pavlos93

Νεοφερμένο μέλος

Ο Pavlos93 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Είναι εφικτό;Και μία άλλη απορία;Με την στείρωση τα αρσενικά σταματάν να κατουράνε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eφικτό είναι αλλά εγω προσωπικα δε θα το στείρωνα τοσο μικρό. Υπάρχει λογος που βιάζεσαι?
Οσο για την αλλη ερώτηση αναλογως, μερικά σταματάνε, μερικά όχι..κανείς δε μπορει να σου πει σίγουρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι εφικτο,αναλογα και με τη φυλη βεβαια,στο εξωτερικο το κανουν.Τι εννοεις,αν σταματουν να κανουν την αναγκη τους;:confused:

Eφικτό είναι αλλά εγω προσωπικα δε θα το στείρωνα τοσο μικρό. Υπάρχει λογος που βιάζεσαι?
Οσο για την αλλη ερώτηση αναλογως, μερικά σταματάνε, μερικά όχι..κανείς δε μπορει να σου πει σίγουρα.

Ναι γιατί η μητέρα μου είναι σύμφωνη να το πάρουμε μέσα στο σπίτι και να του βάλουμε άμμο άλλα δεν μπορεί τις κατρουλιές..:(

Ναι γιατί η μητέρα μου είναι σύμφωνη να το πάρουμε μέσα στο σπίτι και να του βάλουμε άμμο άλλα δεν μπορεί τις κατρουλιές..:(
Ασχετο..Ποσο χρονων εισαι? Τον δικο μου τον στειρωσα 8 μηνων και μεχρι τοτε δεν ειχε κατουρισει εξω απο την αμμο ουτε το εκανε απο τοτε! Ειναι πολυ μικρο για στειρωση 3 μηνων και μπορει να εχει σοβαρα προβληματα στο μελλον π.χ. πετρες στα νεφρα:down:

Μηπως να προτιμουσες ενα θηλυκό? Κι αυτά το κάνουν καμια φορά αλλά πολύ σπανιότερα.

Γιατι πεθανε ο Michael Jackson??? :(:(:(:(

Ασχετο..Ποσο χρονων εισαι? Τον δικο μου τον στειρωσα 8 μηνων και μεχρι τοτε δεν ειχε κατουρισει εξω απο την αμμο ουτε το εκανε απο τοτε! Ειναι πολυ μικρο για στειρωση 3 μηνων και μπορει να εχει σοβαρα προβληματα στο μελλον π.χ. πετρες στα νεφρα:down:

15 χρονών είμαι.Νόμιζα ότι η άμμος είναι μόνο για τα κακά:blink:

Μηπως να προτιμουσες ενα θηλυκό? Κι αυτά το κάνουν καμια φορά αλλά πολύ σπανιότερα.

Η γάτα που φροντίζω έκανε 4 άντρακλες :P

15 χρονών είμαι.Νόμιζα ότι η άμμος είναι μόνο για τα κακα

Η γάτα που φροντίζω έκανε 4 άντρακλες :P
Και για τσισα ειναι!
Βρε μηπως να το ξανασκεφτειτε?Ενα γατακι ειναι ευθυνη 15+ χρονων θελει γιατρους,εξοδα,φροντιδα....Δεν ειναι μονο αγκαλιτσες.....Και φυσικα δεν ειναι λογικη να το στειρωσετε απο 3 μηνων για να μην κατουραει εκτος αμμου επειδη αυτο θελει η μητερα σου! Εγω περιμενα να μεινω μονη μου και να σπουδασω για να παρω γατακι γιατι και οι δικοι μου γονεις ειναι το ιδιο παραξενοι...

Είναι εφικτό;Και μία άλλη απορία;Με την στείρωση τα αρσενικά σταματάν να κατουράνε;
Καλα αφου δεν ηξερες οτι κατουρανε στην αμμο και λες οτι η μανα σου δεν μπορει τις κατρουλιες,τοτε τι νομιζες? Οτι δεν κατουρανε καθολου μετα τι στειρωση?:blink::blink::blink::lol:

Πινω πινω και δεν κατουρω!:lol::lol::lol:

Καλα αφου δεν ηξερες οτι κατουρανε στην αμμο και λες οτι η μανα σου δεν μπορει τις κατρουλιες,τοτε τι νομιζες? Οτι δεν κατουρανε καθολου μετα τι στειρωση?:blink::blink::blink::lol:

Πινω πινω και δεν κατουρω!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:ειναι το νεο εξελιγμένο μοντέλο.

Ε τώρα έμαθα ότι κόβουν τους όρχεις και όχι όλο τα πακέτο:up:

Ε τώρα έμαθα ότι κόβουν τους όρχεις και όχι όλο τα πακέτο:up:
:blink::blink::blink: Η μανα σου δεν το'ξερε? Τι αλλο θα ακουσομενε σε αυτο το σαιτ????!

Γαματα δεν θα'τανε να μην κατουρανε ομως?Θα χρειαζομασταν και ενα μπολακι μονο για φαγητο!:lol:

:blink::blink::blink: Η μανα σου δεν το'ξερε? Τι αλλο θα ακουσομενε σε αυτο το σαιτ????!

Γαματα δεν θα'τανε να μην κατουρανε ομως?Θα χρειαζομασταν και ενα μπολακι μονο για φαγητο!:lol:
Φυσικά αλλά τώρα τη ρώτησα όχι εχθές που δεν ήξερα αν θα το κρατήσουμε!:P

Φυσικά αλλά τώρα τη ρώτησα όχι εχθές που δεν ήξερα αν θα το κρατήσουμε!:P
Και ιντα σου πε?

Και ιντα σου πε?

Αρχικά γέλασε και μετά μου είπε: Και από που θα κατουράνε μετά από το στόμα; <<ειρωνεία στο full>>
:P

Αρχικά γέλασε και μετά μου είπε: Και από που θα κατουράνε μετά από το στόμα; <<ειρωνεία στο full>>
:P
Γιαντα γραφεις ηλικια 19 αφου εισαι 15?:hmm:

Γιαντα γραφεις ηλικια 19 αφου εισαι 15?:hmm:
Πότε θα σταματήσεις να κάνεις άκυρες ερωτήσεις;:confused:

Τελείως random το έβαλα.:hmm:

Πότε θα σταματήσεις να κάνεις άκυρες ερωτήσεις;:confused:

Τελείως random το έβαλα.:hmm:
Λεω μηπως εχεις κατα νου να βρεις γκομενα στο mycat και εγραψες οτι εισαι 19 να ψαρεψεις.....:lol: Αντε κι αν ησουν ημουν διαθεσιμη....Κριμα!:lol:

Λεω μηπως εχεις κατα νου να βρεις γκομενα στο mycat και εγραψες οτι εισαι 19 να ψαρεψεις.....:lol: Αντε κι αν ησουν ημουν διαθεσιμη....Κριμα!:lol:

..........:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back