kounelaki
Περιβόητο μέλος
Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
04-07-09
16:57
Ειμαστε και κοντα Κρητη εγω,Ροδο εσυ......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα.
04-07-09
17:02
Πάντως το να κάνεις στείρωση σε ένα γατάκι σε τέτοια ηλικία δεν ειναι καθόλου σωστό κ ειναι κ παρα φύση. Πρέπει να αναπτυχθεί πρώτα κ μετά να το στειρώσεις νομίζω κ στον κτηνίατρο αν πας δεν θα δεχτεί να το στειρώσει σε τόσο μικρή ηλικία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα.
04-07-09
17:40
Λεω μηπως εχεις κατα νου να βρεις γκομενα στο mycat και εγραψες οτι εισαι 19 να ψαρεψεις.....Αντε κι αν ησουν ημουν διαθεσιμη....Κριμα!
![]()
θα 'σαι πολυ συντομα!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum