Στείρωση χ4

Vicky12195

Νεοφερμένο μέλος

Η Vicky12195 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Γεια σας παιδιά!
Πριν τρεις μήνες στείρωσα τη μάνα, τώρα πρέπει να στειρώσω και τα παιδιά! Έχω λοιπόν 4 θηλυκά (ζωή να'χουν!), που δυστυχώς πρέπει να τα υποβάλλω σ'αυτήν την οδυνηρή (για μένα μάλλον περισσότερο), διαδικασία. Ο γιατρός που πήγα την μικρή μου μου πηρε 120€ (και μαζί με εμβόλια και τροφές 170€!). Πολύ καλός δε λέω, δεν είχαμε κανένα παρατράγουδο, όλα κύλησαν ομαλά. Μήπως όμως ξέρετε αν υπάρχει τίποτα πιο οικονομικό για εμάς τους πολύτεκνους; Ή να αρχίσω να ψάχνω και για δεύτερη δουλίτσα..;
Περιμένω τις απαντήσεις σας...
Λυπηθείτε με...Σνιφ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα.:) Για τη στείρωση της Αρήθας μου στον Αίλουρο έδωσα 100 ευρώ. Απ' όσο ξέρω, οι περισσότεροι κτηνίατροι τόσα χρεώνουν για τη στείρωση θηλυκού (για τα αρσενικά η τιμή είναι χαμηλότερη). Είναι πιθανό όμως να μπορέσεις να συνεννοηθείς με κάποιο κτηνίατρο για καλύτερη τιμή, εφόσον του πας όλες τις γατούλες σου. Υπάρχουν και φιλωζωικές οργανώσεις που προσφέρουν πολύ χαμηλές τιμές για στειρώσεις, αλλά νομίζω ότι αυτό αφορά αποκλειστικά τις αδέσποτες γάτες και όχι τις οικόσιτες.
Οι γάτες, εκτός από χαρά, είναι και ευθύνη και έξοδα. Τα γατάκια είναι πολύ πολύ γλυκά και είναι δύσκολο να τους αντισταθεί κανείς, αλλά πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη και τις δυνατότητές μας (από άποψη οικονομική, αντοχών και χρόνου) πριν αποφασίσουμε να αναλάβουμε την ευθύνη ενός ή περισσότερων ζώων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγω αυτο θα προτεινα. Να μιλησεις με καποιον γιατρο προκειμενου να πετυχεις καλυτερη τιμη επειδη ειναι περισσοτερα του ενος. Μια καλη περιπτωση ειναι ο Αιλουρος και μπορεις να δεις στο θεμα "Γραψτε εναν καλο κτηνιατρο" και αλλες εναλλακτικες προκειμενου να μη ρισκαρεις με αγνωστο, ακομη και να σου κανει καλυτερη τιμη :):) Και το σεναριο της συννενοησης με καποια φιλοζωικη ειναι επισης καλο
Να πανε ολα καλα

εμενα περνει για τα θηλυκα γυρω στα 60 ευρω ,αλλα ειναι νεα μακρη.αν παντως σε ενδιαφερει μπορω να σου πω λεπτομερειες.αναισθησια δεν κανει με αεριο,βεβαια,αλλα με ενεση.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας..
Τα γνωρίζω πολύ καλά όλα αυτά περί ευθύνης κτλ, και σε καμία περίπτωση δεν θα κράταγα τα γατάκια αν δεν ήμουν σίγουρη πως μπορώ να ανταπεξέλθω. Οπότε δεν τίθεται τέτοιο θέμα..
Ο λόγος για τον οποίο ρωτάω είναι γιατί θέλω να τα στειρώσω σε κοντινά χρονικά διαστήματα το ένα με το άλλο..Όταν στείρωσα τη μικρή μου, δε μιλιόμουν, ήμουν χάλια, και δε θέλω να το ζήσω πάλι αυτό χ 4..Άρα όσο πιο γρήγορα γίνουν οι στειρώσεις τόσο το καλύτερο. Βέβαια αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να τα πληρώσω όλα σε διάστημα 1-2 μηνών, και καταλαβαίνετε ότι θα ζοριστώ λίγο. Γι'αυτό και ρωτάω αν γνωρίζετε κάτι..
Τον αίλουρο τον γνωρίζω (μέσω internet εννοώ), και μπορώ να πω ότι μου έχει αφήσει πολύ καλή εντύπωση. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μου πέφτει λίγο μακριά καθώς μένω Περιστέρι, οπότε θα πρέπει να το σκεφτώ.. :hmm:

Υπάρχει και το ιατρείο της Φιλοζωικής που είναι στα σύνορα Νέας Χαλκηδόνας και Αγ. Αναργύρων (
ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Αγίων Αναργύρων 34, 11144, Νέα Χαλκηδόνα
Τηλ.: 210 2531.977, 210 2581.391, Fax: 210 2531.977)

Γιατί δεν τους παίρνεις ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις; Μου έχουν αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις και είναι πολύ εξυπηρετικοί.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back