strayshelp
Δραστήριο μέλος
μην ανησυχείς,δεν κάνεις κανένα λάθος!
Τα οφέλη είναι πολύ περισσότερα από τους κινδύνους(καρκίνους και πυομήτρα)!
|Θα ηρεμήσει κι αυτή κι εσύ και θα ζήσει πολλάχρόνια!
Μπράβο για την υπεύθυνη σταση σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kira
Νεοφερμένο μέλος
Μετά απο πολύ ψάξιμο και πολλές αμφιβολίες για το αν είναι καλό ή όχι για την γατούλα(εδώ πρέπει να αναφέρω οτι γενικά ήμουν κατά αυτής της έπέμβασης,αλλα όσα διάβασα στο site αυτό με βοήθησαν να καταλάβω οτι είχα λάθος),το αποφάσισα και την πήγα.Δεν είχα το κουράγιο να μείνω κατα την επέμβαση,αλλα όταν μου την έφεραν πίσω,είδα μια άλλη γατούλα
.Στην αρχή ήταν ζαλισμένη και παραπατούσε(έκανε όμως προσπάθειες να περπατήσει),ήταν αμίλητη,και είχε ένα απλανές βλέμμα που με τρόμαζε!Δεν είχα ποτέ άλλη φορά γατούλα,και δεν είχα ξαναπεράσει τέτοια φάση,και όπως καταλαβαίνεται,όλα αυτά είναι πολύ αγχωτικά για μένα.η Κίρα απο τον καιρό που την βρήκα αδεσποτούλα στον δρόμο,δεν έχει αρρωστήσει ούτε μια φορά,είναι υπερκινητική,πανέξυπνη,φαγανούλα και διαβολάκι,και τον να την βλέπω στην κατάσταση αυτή ήταν σοκ για μένα.Τώρα (έχει περάσει ακριβώς μια ημέρα απο την επέμβαση),είναι στο σπιτάκι της μέσα,απο χτες το βράδυ κοιμάται,ξυπναει,ξανακοιμάται,σηκώθηκε μόνο το πρωι που πήγε και βρήκε την άμμο της και κατούρησε,έφαγε μια μπουκιά κονσέρβα απο αυτή που τρελαινόταν,νερό και κρακεράκια ούτε που να τα δει,και δεν έχει καμία όρεξη να βγει απο το σπιτάκι της..:cry::cry:.Πρέπει να πονάει,γιατί όταν την σηκώσαμε χτες βράδυ για να της βάλουμε betadine στα ράμματα βόγγηξε λίγο.Ο γιατρός(χτες βράδυ τον πήρα τηλ.να τον ενημερώσω οπως μου το είχε ζητήσει)μου είπε οτι είναι φυσιολογικά αυτά και το απογευματάκι σήμερα να τον ξαναπάρω να του πω.Εγώ πάντως έχω πολύ αγωνία και φοβάμαι πολύ.Θα γίνει η Κιρουμπίτσα μου ποτέ όπως ήταν πριν?Με τις φασαρίες της και τις διαολιές της?Και κάτι άλλο:Ο γιατρός μου είπε οτι δεν ναρκωνόταν με τίποτα,και παρόλο που της έβαλε την μέγιστη δυνατή νάρκωση πόυ επιτρεπόταν,ξύπνησε την ώρα που την έραβε(φαντάζομαι ταλαιπωρία που θα τράβηξε η κακομοιρούλα)
Σας έχει συμβεί κάτι τέτοιο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Το ότι σηκώθηκε και πήγε στην αμμο της και έφαγε έστω και λίγο είναι πολύ πολύ θετικό, είναι πιθανό να πονάει τώρα για λίγο και να κάθεται πιο ήσυχη. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το betandin που είπες ότι της βάλατε στην τομή, σας το είπε ο γιατρός; Γενικά απ'οσο γνωρίζω το betandin δεν χρησιμοποιείται στις γατούλες, αν θέλεις διασταύρωσέ το. Επίσης απ'οσο ξέρω αν το κάνετε για να μην μολυνθεί, μετά την επέμβαση γίνεται ενέσιμη αντιβίωση (ρωτηστε και τον γιατρό σχετικά).
Αυτό που λες με την αναισθησία συμβαίνει (το έχω ακούσει δηλαδή) σε γατούλες που έχουν στρεσαριστεί πολύ...
παντως μην ανησυχείς, σε 2-3 ημέρες ουτε που θα το θυμάστε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Δες κι εδώ.
Η Νεφελάκι στείρωσε την δικια της προχθές και ειναι σε παρόμοια κατάσταση.
Μην ανησυχεις καθολου, σύντομα θα βρει τον παλιο καλο της εαυτο!

zorica
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Τουλάχιστον μάθατε τι έχει το καημένο, γιατί θυμάμαι πως είχατε ταλαιπωρηθεί αρκετά.

zorica
Διάσημο μέλος
Αυτης της κτηνιατρου δεν εχω εμπιστοσινη και θα περιμενω να τις παρω τις εξετασεις στο χερι και μετα Αιλουρος.Θα τον παρω τηλεφωνο πρωτα σημερα μολις ανοιξουν το γιατρειο.
Ελεγα μηπως καποιος απο σας ξερει τιποτα σχετικο???

RedCat
Διάσημο μέλος
Kira
Νεοφερμένο μέλος
Καταρχήν μην ανησυχείς, όλα αυτά που περιγράφεις είναι λογικά επακόλουθα της νάρκωσης, επίσης μην ξεχνάς ότι, αν και πρόκειται για επέμβαση ρουτίνας είναι επέμβαση.
Το ότι σηκώθηκε και πήγε στην αμμο της και έφαγε έστω και λίγο είναι πολύ πολύ θετικό, είναι πιθανό να πονάει τώρα για λίγο και να κάθεται πιο ήσυχη. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το betandin που είπες ότι της βάλατε στην τομή, σας το είπε ο γιατρός; Γενικά απ'οσο γνωρίζω το betandin δεν χρησιμοποιείται στις γατούλες, αν θέλεις διασταύρωσέ το. Επίσης απ'οσο ξέρω αν το κάνετε για να μην μολυνθεί, μετά την επέμβαση γίνεται ενέσιμη αντιβίωση (ρωτηστε και τον γιατρό σχετικά).
Αυτό που λες με την αναισθησία συμβαίνει (το έχω ακούσει δηλαδή) σε γατούλες που έχουν στρεσαριστεί πολύ...
παντως μην ανησυχείς, σε 2-3 ημέρες ουτε που θα το θυμάστε.
Πριν λίγο που βγήκα για ένα 10 λεπτο απο το σπίτι,όταν γύρισα,έιχε σηκωθεί(επιτέλους )απο το σπιτάκι της,και είχε ανέβει στο κρεββάτι μου και ήταν αραχτή η γλυκουλίνα μου..
Τη χαίδεψα,της έβαλα λίγη κονσερβούλα πάλι να φάει,έφαγε σιγά σιγά,ήπιε και λίγο νεράκι και τώρα γλύφεται..Αχ,ελπίζω όλα να πάνε καλά..Για το Betadin μου είπε ο γιατρός να της βάλω λίγο πρωι και βράδυ εκεί που είναι τα ράμματα.Μου έχει δώσει και αντιβίωση σε χαπάκια για πρωι και βράδυ κι αυτή.Ελπίζω μόνο μην κάνει εμετό και δεν προλάβει να απορροφηθεί απο τον οργανισμό(γι αυτό και δεν την πολυπιέζω να φάει..)
μαγισσα
Διάσημο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Αυτος ειναι και ο δικος μου σκοπος.πηγαινε κατευθείαν εκεί και μην την ταλαιπωρείς άλλο τι γατούλα με ανθρώπους που έχουν αποδειχθεί άσχετοι. και μην της δώσεις τίποτα από φάρμακο μέχρι να την δει ο Αιλουρος, έχει επιβαρυνθεί ήδη πολύ ο οργανισμός της.
RedCat
Διάσημο μέλος
. Μαγισσα αντε και εσύ με το καλό
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool