Στείρωση

strayshelp

Δραστήριο μέλος

Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
...

img65lo9zy0.gif

No commnents.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όντως no comment, κι εμένα μου λένε ασε την να κάνει μια γέννα και τους λέω όλους ότι αν μου υπογράψουν ότι θα πάρουν σίγουρα ένα γατάκι θα την αφήσω, αλλά σιγά μην υπογράψουν! Αρχίζουν τα μα και τα μου...! Στείρωση και πάλι στείρωση γιατί μόνο έτσι τα σώζουμε τα καυμένα τα γατάκια εστώ κι αν δεν έχουν γεννηθεί ακόμα! Τουλάχιστον δίνουμε πιο πολλές ευκαιρίες στα πιο μεγάλα αδεσποτάκια που δεν τα πέρνει ο κόσμος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι γάτες είναι πιο παραγωγικές από τους σκύλους:hmm:

Έχω ακούσει ότι οι δήμοι επιδοτούνται για πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων. Έχει ακούσει κανείς κάτι?

Αν εννοείς το Δήμο που μένουμε, μάλλον "αγρόν αγοράζουν"!:down: Πάντως, εγώ θα ήθελα να ζευγάρωνα τη γάτα μου έστω μία φορά, για να έχω γατουλίνια δικά της. Κι ας τα κρατούσα όλα μετά, δε θα με πείραζε. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κανένας αρσενικός της ράτσας της εδώ:/:

Συγχαρητήρια Νατάσα!!!Αυτές είναι απόψεις συνειδητοποιημένου ζωόφιλου!!!
Σ όλους αρέσουν τα μωρά και εγώ θα θελα η γάτα μου να κάνει,αλλά όχι σ ένα κόσμο με τόσα αδέσποτα να έχουν ανάγκη!

Και πάλι μπράβο!

Όντως no comment, κι εμένα μου λένε ασε την να κάνει μια γέννα και τους λέω όλους ότι αν μου υπογράψουν ότι θα πάρουν σίγουρα ένα γατάκι θα την αφήσω, αλλά σιγά μην υπογράψουν! Αρχίζουν τα μα και τα μου...! Στείρωση και πάλι στείρωση γιατί μόνο έτσι τα σώζουμε τα καυμένα τα γατάκια εστώ κι αν δεν έχουν γεννηθεί ακόμα! Τουλάχιστον δίνουμε πιο πολλές ευκαιρίες στα πιο μεγάλα αδεσποτάκια που δεν τα πέρνει ο κόσμος...

Α χα χα ..το ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?
Λοιπον,ο νόμος ορίζει οτι οι Δήμοι πρέπει να χουν προγραμματα περισυλλογής,στειρώσεων,εμβολιασμών και αν είναι δυνατό και υιοθεσίας αδέσποτων.Ομως η πραγματικότητα είναι δυστυχώς άλλη.
Ελάχιστοι Δήμοι,που ή ετυχε να ναι ζωόφιλοι άνθρωποι στις θέσεις αυτές και να το κυνηγήσουν ή παίρνουν χ΄ρηματα οποτε πρεπει αναγκαστικά να κανουν εργο έχουν τετοια προγράμματα.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑΠΙΕΖΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΣ..ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ...
Δήμος ΑΘηνών και Βούλας έχουν σίγουρα,σε συνεργασία με τη ΦΙλοζωΪκή.Οι αλλοι Δήμοι αλλοτε έχουν και αλλοτε διακόπτουν για 6 μηνο πχ και συνεχίζουν άλλο έτος...:/:

Έχω ακούσει ότι οι δήμοι επιδοτούνται για πρόγραμμα στειρώσεων αδέσποτων ζώων. Έχει ακούσει κανείς κάτι?

Ακούγεται και το σενάριο οι δήμοι να "τσεπώνουν" τις επιδοτήσεις για τέτοιου είδους προγράμματα και να τα διαθέτουν τελικά για άλλους σκοπούς. Πιστεύω ότι είμαστε η χώρα με τα περισσότερα αδέσποτα, δυστυχώς:(

Φωτεινή πάντως αν βρεις να τη ζευγαρώσεις θα'θελα πολύ ένα μικρό:happy:!

Νατάσα το ίδι ακριβώ είπα στην αδερφή μου η οποία όταν της είπα ότισε 3 μήνες θα πρέπει να στειρώσω τη μικρή άρχισε να λέει "το κακόμοιρο" κλπ. Και ειδικά από την αδερφή μου δεν το περίμενα...

ερχεται η ωρα μας σιγα σιγα και πολυ στεναχωριεμαι αλλα δεν θελω ουτε να φροντισω την υπαρξη ζωων που θα καταληξουν στο δρομο ουτε να ταλαιπωρειτε η γατουλα μου που δεν θα κανει σεξ. ζοριζομαι πολυ με το ολο θεμα ψυχολογικα αφου διαφωνω με την στειρωση ομως καταλαβαινω γιατι πρεπει να γινει!!!

Marestros να μη στεναχωριέσαι καθόλου. Οι γάτες δεν ζευγαρώνουν για συναισθηματικούς αλλά για βιολογικούς λόγους. Δεν έχουν τη λογική να κάνουν "οικογενειακό προγραμματισμό" όπως ο άνθρωπος. Τα κορίτσια προηγουμένους είχαν δίκιο που είπαν ότι με το να αφήσουμε τη γάτα μας να γεννήσει έστω μια φορά, ακόμα και αν εξασφαλίσουμε σπίτι για τα γατάκια, θα έχουμε αυτομάτως στερήσει την ευκαιρία σε ισάριθμα αδέσποτα να βρουν ένα ζεστό σπίτι. Εγώ τον δικό μου τον στείρωσα σε ηλικία 5 1/2 μηνών, (πριν τον πρώτο οίστρο) είναι πολύ χαρούμενος και προπαντός δεν υποφέρει. Είναι ο μόνος τρόπος να ζήσει η γάτα σου πολλά και κυρίως καλά χρόνια μαζί σου. Εννοείται βέβαια ότι θα της παρέχεις την κατάλληλη ιατρική φροντίδα και διατροφή. Όλα θα πάνε καλά θα δεις.:)

Marestros να μη στεναχωριέσαι καθόλου. Οι γάτες δεν ζευγαρώνουν για συναισθηματικούς αλλά για βιολογικούς λόγους. Δεν έχουν τη λογική να κάνουν "οικογενειακό προγραμματισμό" όπως ο άνθρωπος. Τα κορίτσια προηγουμένους είχαν δίκιο που είπαν ότι με το να αφήσουμε τη γάτα μας να γεννήσει έστω μια φορά, ακόμα και αν εξασφαλίσουμε σπίτι για τα γατάκια, θα έχουμε αυτομάτως στερήσει την ευκαιρία σε ισάριθμα αδέσποτα να βρουν ένα ζεστό σπίτι. Εγώ τον δικό μου τον στείρωσα σε ηλικία 5 1/2 μηνών, (πριν τον πρώτο οίστρο) είναι πολύ χαρούμενος και προπαντός δεν υποφέρει. Είναι ο μόνος τρόπος να ζήσει η γάτα σου πολλά και κυρίως καλά χρόνια μαζί σου. Εννοείται βέβαια ότι θα της παρέχεις την κατάλληλη ιατρική φροντίδα και διατροφή. Όλα θα πάνε καλά θα δεις.:)

δεν στεναχωριεμαι απο την αποψη οτι θα της στερησω την χαρα του σεξ (:D:D:D:D το χαμογελο της durex) στεναχωριεμαι γιατι οπως και να'χει θα της "αφαιρεσω" εναν ενστικτο της και αυτο το θεωρω τραγικο. δηλαδη αν με υιοθετουσε μια μεγαλη γατα και δεν τηας αρεσω η αναγκη μου για επικοινωνια θα μου εκοβε την γλωσσα? λιγο εως παρα πολυ υπερβολη αλλα νομιζω πως καταλαβαινετε τι εννοω.

Δες το διαφορετικά. Το ένστικτο για αναπαραγωγή από τη στιγμή που είναι μαζί σου και προστατευμένη της είναι άχρηστο. Οπότε γιατί να υποφέρει όταν θα έχει οίστρο;

Καλώς ή κακώς με την ζωή που κάνουμε το να έχει κάποιος γατούλα μέσα στην πόλη μη στειρωμένη είναι λάθος.
Αν ειναι στο διαμέρισμα, θα έχει τάσεις φυγής και θα χαθεί. Αν ειναι έξω, και ειδικά αρσενικό, θα κυκλοφορεί μακριά και αργά ή γρήγορα θα χαθεί απο αμάξι ή φόλα.
Για τα αδέσποτα δεν θα μιλήσω καν.
Και πραγματικά δεν έχω γνωρίσει υπεύθυνο άνθρωπο που να είχε γάτες χρόνια και να μην έχει καταλήξει στα ίδια συμπεράσματα.

Δυστυχώς έτσι ειναι. Για αυτο για εμένα να στειρώνονται νεαρά να μην καταλαβαίνουν και διαφορά στη ζωή τους.

Μια ερώτηση για όσους έχουν πάει στον Αίλουρο για στείρωση: πόσο καιρό πριν πρέπει να πάρει κάποιος τηλέφωνο για να κλείσει ραντεβού για την επέμβαση; Θέλω να πάω τη Ρενάτα σε αυτόν που είναι ο καλύτερος. Δε μου αρέσει η ιδέα της στείρωσης αλλά τουλάχιστον θα ξέρω ότι το γατί δε θα υποφέρει εξαιτίας μου:| Έχει κλείσει τους 5 μήνες και σκέφτομαι να την πάω τέλη Γενάρη. Καλά δεν είναι για τότε;

Δεν παίρνεις ένα τηλεφωνάκι να τον ρωτήσεις; :)

Αυτό θα κάνω;)

Παιδιά πόσο κοστίζει μια στείρωση ξέρει κανείς στο περίπου? Για την μικρη Νεφέλη ρωτάω!:hmm:

Για θηλυκό υπολόγισε γύρω στα 100 - 150 ευρώ.

Για θηλυκό υπολόγισε γύρω στα 100 - 150 ευρώ.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back