eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
θα την παρω την ιδια μερα?
Συγνωμη για τις πολλες πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι πολυ αγχωμενη !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Αυτην η την επομενη βδομαδα θα παω την Μαρι μου για στειρωση .Φοβαμαι πολυ μην παθει τιποτα.Μπορειτε να μου πειτε πως θα ειναι οταν θα την παρω απο το γιατρο ?θα κανει μερες να συνελθει? να φαει?ο οιστρος θα σταματησει αμεσως η θα περασει λιγος καιρος?θα παρει αντιβιωσει η καποια αλλη θαραπεια?Και κατι αλλο θα την παω και θα την αφησω στο γιατρο και θα κανει την εγχειρηση θα μεινω εκει η θα φυγω?
θα την παρω την ιδια μερα?
Συγνωμη για τις πολλες πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι πολυ αγχωμενη !![]()
σε καταλαβαινω απολυτα, και εγω ετσι ημουν οταν πηγα την πασχαλια για στειρωση αλλα μη φοβασαι, ολα καλα θα πανε.
εγω την πηγα στο κτηνιατρειο το μεσημερι στη 1, και την πηρα στα χερια μου στις 6 το απογευμα.
να πεις στο γιατρο σου να της κανει απορροφωμενα ραμματα για να μην ξαναπηγαινεις να τα βγαζεις, και να της δωσει ενεσιμη αντιβιωση μακρας διαρκειας. ετσι, εσυ δε θα εχεις να κανεις τιποτα μετα.

θα ειναι λιγο ζαλισμενη η κουκλα σου την ιδια μερα, αλλα απο την επομενη, αντε μεθεπομενη θα ειναι μια χαρα

εμενα μου ειχε πει να μη φαει την ιδια μερα, ουτε να πιει, αυτα θα στα πει και εκεινος. να της εχεις ετοιμο ενα ωραιο μερος με χαμηλο φωτισμο, να τη χαιδευεις κ να της μιλας, και ολα καλα θα πανε !

πολυ καλη επιτυχια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
μπορουν να υπαρξουν επιπλοκες μετα την επεμβαση πως θα το καταλαβω ,αφου ετσι και αλλιως θα δειχνει χαλια?,Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
σας ευχαριστω πολλυμπορουν να υπαρξουν επιπλοκες μετα την επεμβαση πως θα το καταλαβω ,αφου ετσι και αλλιως θα δειχνει χαλια?,
εμενα μου ειχε πει οτι ο μονος λογος που θα επρεπε να την παω ξανα να τη δει, θα ηταν αν η γατα εβγαζε πυον απο την τομη...
αλλα μη σκεφτεσαι το κακο, ολα καλα θα πανε

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι δυστυχως
ο μονος στο νησι και ολοι εκει πανε τα γατια τους,απο οσο εχω ακουσει δεν εχει υπαρξει προβλημα,αλλα μεχρι να την δω να σκαρφαλωνει πανω στην ντουλαπα μου και μετα να πηδα πανω στη κοιλια μου και να με τρομαζει 
δεν θα ησυχασω
ιβανα
Επιφανές μέλος

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
επιτρεπεται!!στη λημνοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
τεςπα, το αγορι μου τα καταφερε περιφημα στην επεμβαση, κ συνηλθε μαλιστα συντομα, κοντα στις 3 ωρες αργοτερα. η μονη "παρενεργεια" που ειχαμε ηταν οτι εξαιτιας των μυοχαλαρωτικων που δινονται κατα την επεμβαση, ο κακομοιρης κατουριοταν συνεχεια πανω του. ε, με εφημεριδες κ πολυυυυ σφουγγαρισμα το ξεπερασαμε κ αυτο
τις πρωτες 1-2 μερες ηταν λιγο κακοκεφος, κ δν ετρωγε τις ποσοτητες που συνηθιζε, 6ημερες χαιρουμε ακρας υγειας! καλη επιτυχια στο γατοπαιδι σου κ μην ανησυχεις!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
,ευτυχως για την καρδια της μανας, δεν μπορουσε ο γιατρος ,του ετυχε κατι,αλλα την βδομαδα που μας ερχετε της εκλεισε αλλο ραντεβου
rigatoni
Νεοφερμένο μέλος
Στείρωσα τελικά το γάτο μου, όλα πήγαν μια χαρά, αλλά από τότε που συνήλθε πάει όλο στην πόρτα και νιαουρίζει γιατί θέλει να βγει έξω.
Αυτό γίνεται μόνο το βράδυ, με αποτέλεσμα να σηκώνομαι όλη τη νύχτα γιατί φοβάμαι μην ενοχλήσει τίποτα στραβούς γείτονες, επειδή φωνάζει ακριβώς στην εξώπορτα και ακούγεται μέσα στην ησυχία. Τη μέρα δεν ασχολείται, παίζει με τον άλλο γατούλη που έχω, ή κοιμάται.
Μου φαίνεται περίεργο γιατί κάνει σαν να είναι σε οίστρο, νιαουρίζει παραπονεμένα ή σπαρακτικά και τρίβεται όλην την ώρα. Το βράδυ επίσης δεν ανέχεται τα παιχνίδια του μικρού.
Η στείρωση όμως ήταν κανονική, με αφαίρεση των αδένων. Κανονικά αυτή η συμπεριφορά θα έπρεπε σιγά σιγά να καταλαγιάζει, αλλά αυτός απτόητος το βιολί του.
Στην υγεία του είναι μια χαρά, οπότε έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Έχει κανείς εμπειρία από κάτι τέτοιο?
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.
Στείρωσα τελικά το γάτο μου, όλα πήγαν μια χαρά, αλλά από τότε που συνήλθε πάει όλο στην πόρτα και νιαουρίζει γιατί θέλει να βγει έξω.
Αυτό γίνεται μόνο το βράδυ, με αποτέλεσμα να σηκώνομαι όλη τη νύχτα γιατί φοβάμαι μην ενοχλήσει τίποτα στραβούς γείτονες, επειδή φωνάζει ακριβώς στην εξώπορτα και ακούγεται μέσα στην ησυχία. Τη μέρα δεν ασχολείται, παίζει με τον άλλο γατούλη που έχω, ή κοιμάται.
Μου φαίνεται περίεργο γιατί κάνει σαν να είναι σε οίστρο, νιαουρίζει παραπονεμένα ή σπαρακτικά και τρίβεται όλην την ώρα. Το βράδυ επίσης δεν ανέχεται τα παιχνίδια του μικρού.
Η στείρωση όμως ήταν κανονική, με αφαίρεση των αδένων. Κανονικά αυτή η συμπεριφορά θα έπρεπε σιγά σιγά να καταλαγιάζει, αλλά αυτός απτόητος το βιολί του.
Στην υγεία του είναι μια χαρά, οπότε έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Έχει κανείς εμπειρία από κάτι τέτοιο?
αν τον στειρωσες σε σχετικά μεγάλη ηλικία , είναι συχνό να κάνει σαν να θέλει να ζευγαρώσει. Συνήθως στα αρσενικά που στειρωνονται αργα, μένουν κάποιες ανεπιθυμητες συνήθειες...
δοκίμασε να παιζεις πολύ μαζι του πρίν πας για υπνο... ίσως αν τον κρατάς κουρασμένο από το παιχνίδι κάθε βραδυ να σταματησει......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν το ζώο έβγαινε και πρίν έξω, είναι λογικό να θέλει και τώρα και η στείρωση δεν έχει να κάνει.
Θα πρέπει να ΜΗΝ τον αφήσεις να βγαίνει, αν έβγαινε, και να παίζετε μαζί του, δεν ξέρω άν έχει παρέα άλλο γατάκι ή όχι για να μην βαριέται, αν ενδεχόμενα λείπετε πολλές ώρες.

rigatoni
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool